- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- шпаклата
И аз съм отказвала не защото ме беше срам а защото не бах готова... За това изчакваите приятелките си а не им досаждайте постянно.Първоначално написано от Schnitzer
Такааааа....
Приятелят ми не ме лиже много често. Ама и без това на мен ми е все тая. Предпочитам аз да му доставям удоволствие с езиче.Иначе, всеки път , когато ме лиже получавам оргазъм. И е яко, естествено ( то оставаше и да не е..) А относно това, че момичетата не сме давали - понякога просто не съм в настроение за това. Настроена съм за други работи. Или пък си мисля " хмммм..., дали пък някъде там, няма някой скатал се гаден косъм. Ше вземе да го задави..
"
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
hmm mai ostava edno 4ustvo na dylg, edin vid da mu se otblagodarq.. no vse pak i 1-va se se6tam 6tot znam 4e i toi 6te me lije posle.. nz dali e ot dylg.. ili i dvamata tolkova se obi4ame i se staraem vseki da napravi na drgiq da mu e kokoto se moje po qko..Първоначално написано от kPuCkA
btw vinagi sam smqtala 4e da pravq svirka e unijitelno i gadno.. oba4e katogo obi4am i iskam da go vludq, sq ne 4e mi e isklu4itelno priqtno, no udovolstvieto ot tva da vida pr mi kak se gyr4i v racete mi.... oo ne moga da se spara![]()
Оофф...ЖЕНИПървоначално написано от fаke
![]()
Почти няма път,в който да не не ми прави френска.Първоначално написано от fаke
Рядко свършам от френска,ама той ми е намерил цаката!![]()
Не го моля за нищо,но понякога му казвам как и какво искам и на наго му е кеф да ми изпълни желанията.
Обожавам!
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Не,аз му правя сФирка,защото ме кефи да ми се гърчи в ръцете и да го усещам зависим от устните и езика ми.Първоначално написано от kPuCkA
![]()
![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
1.Колко често лижете приятелката си? - 67,8% от секс преживяванията
/в останалите 32.3% няма на4ин, а и може да се прее*е LCD на лаптопа ...
2.Разглеждали ли сте вувлвата й?(вагина, влагалище, п****та...) - ДА , но с 4исто нау4на цел под електронен микроскоп
3.Доставя ли ви удоволствие?![]()
![]()
![]()
4.Приятелката ви молила ли ви е за този вид удоволствие? тя пове4е ме цени като майстор ба4катор на вибрационен 4ук и Hilti, отколкото шпакловчик
5.Случвало ли ви се е, единственото нещо, което искате да правите е да лижете приятелката си?ммм... не.
1.всеки пътПървоначално написано от brain_stew
2.да
3.да
4.не,аз сама ре6их 4е искам да и доставя това удоволствие
5.да слу4вало ми се е
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
1.всеки път(приятелката ми)Първоначално написано от fаke
2.да
3.можеби 1 или 2 пъти ми се е слу4вало да я моля
4.да много
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
и към момичетата:
Колко често приятелят ви ви лиже?ами не много често
![]()
Свършвате ли?(всеки път)в повечето случаи
Случвало ли ви се е да го молите да го направи, или се сеща сам?Ами никога не съм го казвала на сериозно, нито той на мене
Харесва ли ви?Иска ли питане
Колко често приятелят ви ви лиже? всеки, път когато правим секс
Свършвате ли?(всеки път)да, всеки път минимум по 4-5 пъти
Случвало ли ви се е да го молите да го направи, или се сеща сам? той иска повече и от мен. Но понякога ми се случва да искам ощ мъничко.
Харесва ли ви? Обожавам! До-4-5 свършване е ок. После ме боли клиторът, ама...........заслужава си.
Не се чувствам длъжна. Преди да почнем да водим полов живот той го е правил, а аз не! А сега понякога се слчва да има орално удоволствие само за едниния. Гадни обстоятелства![]()