Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Бе малко си ми е странно, но не ми е проблем. Но забелязвам че момичетата са по-пасивни откъм събличането. Аз събличам и двама ни и аз й обръщам внимание (стимолиране с ръка), след което правим секс...и понякога ми е ...странно че само аз действам
ми....тва е подсзънателно според мене!На мен лично ми се струва много възбуждащо, когато примерно съм под абсолютния контрол на момчето....
Той ме възбужда, той ме съблича, той пръв почва...по принцип в секса е готино, когато мъжа "дърпа конците"!!

На теб харесва ли ти да седиш и да чакаш и момичето да те съблича, да ти духа тя, да ти се наниже на кура и да почне да се оправя сама едва ли не?Не се ли чувстваш...непълноценен в цялата работа!?Когато момчето действа, той доставя удоволствие и на себе си, и на момичето...
По същата логика вибратора ми върши същата работа...аз си слагам батериите, аз се събличам, аз го включвам, аз си го ръгам...прая квот си прая..почиствам го и си го прибирам! Ако искаме да вършим работата сами, то нямаше да имаме нужда от вас!

(Но в такива ситуации и чистия мързел играе роля! )