- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- По-големи гърди?
Първоначално написано от ЕPu
![]()
![]()
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
Аз знам и друго ... Всяка сутрин да си поливаш гърдите със студена вода... Но според мен е малко опасно да не се разболееш през зимата, така че хубаво е да го правиш през лятото... Незнам колко е вярно, ама го четох в едно списание.
А и друго http://www.clip4e.com/play_po_golemi...hrez_masaj.htm ама ме съмнявя в сутиена да има нещо...![]()
Изобщо не е приятно да имаш големи гърди.Но все пак ако искаш да са големи пий бира![]()
Имаше преди тук в форума една тема за един рингтон, от който растат.Ако искаш ще го потърся и ще ти го пратя.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
циците са 100% мазнотия, така че ако набиваш мазни банички и пържолки, може да се напълнят с масчица и да изглеждат по-големи![]()
Да бе то по тая логика моите до сега щяха по-земята да се влачат,за бирата и бозата са пълни глупостиПървоначално написано от malkata_kukli4ka
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Мачкай си гиПомага от личен опит ти казвам въпреки,че аз го правя несъзнателно всеки вижда промяната.
![]()
Яж магданоз и не вярвай на никого за бозата, тя прави голямо дупе и малки цици![]()
Пий бозица да имаш `арна цица![]()
сега сериозно ... аз преди имах доста големи защото си похапвах тостерчета пици пържени картофки ... абе общо взето се тлъста храна ... и имах така декооолте...
сега отслабнах значително и значително намаля размера на бюста ми но това не ме притеснява ... все пак това не е най-важното ... сега нямам толкова големи "възможности" и за това не наблягам на деколтето а на другото което оформих-тялотонамери и ти хубавата си черта и наблагай на нея не се притеснявай за гърдите
успехии
![]()
A ти на колко си![]()
Просто аз
Първоначално написано от sweety_blondy
![]()
![]()
![]()
Размачкването е доста идейно. Не само, че ги стимулираш да растат, ами е и приятно + това че чрез масаж разбиваш масните тъкани , които запушват гърдите.![]()
кво искате да кажете, че момичетата с големи цици са тъпи ли , аман и от вас пък. по скоро комплексираните са по ограничени, отколкото тея с пълните деколтетаПървоначално написано от nemesis_
++Първоначално написано от LuCiFersAngeL
пии витамин Е !! помага за развитието на млечните жлези.
Съдържание на витамин Е в хранителни продукти
Продукт (100 g)
Вит. E mg
пшеница зародиш
25
царевица
15-25
ръж зърно
10
черен дроб телешки
10
бъбреци
10
мая хлебна
6
Продукт (100 g)
Вит. E mg
зеле, грах
3-6
салата
3
банани
2
месо телешко
2
яйца
1 - 3
спанак, моркови
1,5
Гръмни се,баце,това е голяма трагедия.
Брях,брях
Само характерът ако ти е, ще има да си чааакаш... И ще си хванеш гадже на 20+.Първоначално написано от nemesis_
Мисля, че е АБСОЛЮТНО нормално и дори задължително в тийн годините да се проявява суета, дори и малко прекалена!
Обезпокоително е тогава, когато не ти пука как изглеждаш и по форумите цвъкаш неща от сорта на "характерът е най-важен а ууу".
И да си перфектна по характер, противна ли си - никой няма да пожелае да те опознае. (Не визира никого конкретно.)
Авторката - слагай силикон като пораснеш, и гледай останалата част от тялото ти да е стегната и хубава.
Няма нищо!Има момичета от моя клас които имат големи декултета обаче са прасета (има рима)Такаче не се притеснявай и не пий гадости че после може да се получи някакъв страничен ефект (говоря за хапчетата които ти предлагаха) иначе съм съгласна за витамин Е
Какви са тия глупости хапчета и прочие?
Пий по 3-4 литра боза всеки ден и смятай че резултата е гарантиран!
3-4 литра боза на ден... еми освен да заприлича на Фънки, друго няма да стане...Първоначално написано от MZMA
времет0 тu uztuча
Една вярна теза е ,че в гърдите има и мазнини което значи ,че ако си много слаба е нормално да си по плоска ако искаш да ти пораснат май трябва да надебелее.![]()