.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    аре бе, циците ли са най-важната част от теб!?

освен силикон друг начин няма, тва си е до ген...ако пиеш боза най-много гъза да ти порасне, ама не и гърдите...
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Аз знам и друго ... Всяка сутрин да си поливаш гърдите със студена вода... Но според мен е малко опасно да не се разболееш през зимата, така че хубаво е да го правиш през лятото... Незнам колко е вярно, ама го четох в едно списание.

А и друго http://www.clip4e.com/play_po_golemi...hrez_masaj.htm ама ме съмнявя в сутиена да има нещо...

Изобщо не е приятно да имаш големи гърди.Но все пак ако искаш да са големи пий бира

Имаше преди тук в форума една тема за един рингтон, от който растат.Ако искаш ще го потърся и ще ти го пратя.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    циците са 100% мазнотия, така че ако набиваш мазни банички и пържолки, може да се напълнят с масчица и да изглеждат по-големи

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от malkata_kukli4ka
    Изобщо не е приятно да имаш големи гърди.Но все пак ако искаш да са големи пий бира
    Да бе то по тая логика моите до сега щяха по-земята да се влачат,за бирата и бозата са пълни глупости
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

^ Мачкай ги

Цитирай Първоначално написано от fiama
    Ако смяташ, че с ядене ще натрупаш по-голям бщст, то най-верочтно да натрупаш и по-голям задник! Всичко опира до ген, мила.

не ти трябват големи !! В ужасна тежест са ..

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Мачкай си ги Помага от личен опит ти казвам въпреки,че аз го правя несъзнателно всеки вижда промяната.

Яж магданоз и не вярвай на никого за бозата, тя прави голямо дупе и малки цици

Пий бозица да имаш `арна цица

сега сериозно ... аз преди имах доста големи защото си похапвах тостерчета пици пържени картофки ... абе общо взето се тлъста храна ... и имах така декооолте...

сега отслабнах значително и значително намаля размера на бюста ми но това не ме притеснява ... все пак това не е най-важното ... сега нямам толкова големи "възможности" и за това не наблягам на деколтето а на другото което оформих-тялото намери и ти хубавата си черта и наблагай на нея не се притеснявай за гърдите успехии

Град
    [На Метри От Земята]
    A ти на колко си
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от sweety_blondy
    пии боза

Размачкването е доста идейно. Не само, че ги стимулираш да растат, ами е и приятно + това че чрез масаж разбиваш масните тъкани , които запушват гърдите.

Темата е от 2007.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от nemesis_
    Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    Не се комплексирайте толкова за едни гърди, бе... Тва ли е най-важното... Те циците им по-пълни от главата ама...
    Браво на момичето!Има акъл!!!
    кво искате да кажете, че момичетата с големи цици са тъпи ли , аман и от вас пък. по скоро комплексираните са по ограничени, отколкото тея с пълните деколтета

Цитирай Първоначално написано от LuCiFersAngeL
    Прави са хората! Циците не са най-важното нещо в теб! И моята гръдна обиколка не е голяма, но какво да направя. Имам много по-ценни качества от някои момиченца с трицифрени мерки на бюста! Преди и аз се дразнех от това, но с времето проумях доста неща...
    ++

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    пии витамин Е !! помага за развитието на млечните жлези.
    Съдържание на витамин Е в хранителни продукти

Продукт (100 g)
    Вит. E mg

пшеница зародиш
    25

царевица
    15-25

ръж зърно
    10

черен дроб телешки
    10

бъбреци
    10

мая хлебна
    6

Продукт (100 g)
    Вит. E mg

зеле, грах
    3-6

салата
    3

банани
    2

месо телешко
    2

яйца
    1 - 3

спанак, моркови
    1,5

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Гръмни се,баце,това е голяма трагедия.
    Брях,брях

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от nemesis_
    Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    аре бе, циците ли са най-важната част от теб!?

освен силикон друг начин няма, тва си е до ген...ако пиеш боза най-много гъза да ти порасне, ама не и гърдите...
    Аха,много правилно!Явнооо за съвремените момичета е най-важно да са с големи цици,стегнат задник,дълга коса и разголени дрешки...
    (То и аз съм съвременно момиче,ама не се интересувам от тези неща.За мене по-важен е характера...)
    Само характерът ако ти е, ще има да си чааакаш... И ще си хванеш гадже на 20+.
    Мисля, че е АБСОЛЮТНО нормално и дори задължително в тийн годините да се проявява суета, дори и малко прекалена!
    Обезпокоително е тогава, когато не ти пука как изглеждаш и по форумите цвъкаш неща от сорта на "характерът е най-важен а ууу".
    И да си перфектна по характер, противна ли си - никой няма да пожелае да те опознае. (Не визира никого конкретно.)

Авторката - слагай силикон като пораснеш, и гледай останалата част от тялото ти да е стегната и хубава.

Няма нищо!Има момичета от моя клас които имат големи декултета обаче са прасета (има рима )Такаче не се притеснявай и не пий гадости че после може да се получи някакъв страничен ефект (говоря за хапчетата които ти предлагаха) иначе съм съгласна за витамин Е

Какви са тия глупости хапчета и прочие?
    Пий по 3-4 литра боза всеки ден и смятай че резултата е гарантиран!

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    Цитирай Първоначално написано от MZMA
    Какви са тия глупости хапчета и прочие?
    Пий по 3-4 литра боза всеки ден и смятай че резултата е гарантиран!
    3-4 литра боза на ден... еми освен да заприлича на Фънки, друго няма да стане...
    времет0 тu uztuча

Голям фен Аватара на shadows92
    Една вярна теза е ,че в гърдите има и мазнини което значи ,че ако си много слаба е нормално да си по плоска ако искаш да ти пораснат май трябва да надебелее.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си