.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: два филма

два филма

''Кажи здравей на татко'' и ''Шивачки'' daite link4eta ili kajete ot kude mogada si gi izteglq ili da gi gledam online (bylgarski filmi sa i dvata)

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    PreDai Se Na JelaNietO Da Me iMaSh , PreDai Se Ne JelaNietO Da Me LiuBiShHh ...

Повече от фен
    Град
    София
    'Кажи здравей на татко'' и ''Шивачки
    Другата седмица в кината демек ходи ги изгледай в киното,стимулирай родното производсто на филми

Мега фен Аватара на Blab
    "Шивачки" излиза другата седмица(12-ти в кината), за дебютния нищо не знам, а май и не искам, НикиТО( ) не струва...и като актьор, предполагам и като режисьор

леле, да имам и аз мама и тати да ме вкарат в пиески и тв-та

едит:хахахха, неееееее......лелеее, току що видях кой е сценарист на филма за таткото хорааааа...тати не само му направи пиеска да се изяви, а и филмче му спретна......не бе, сериозно, т'ва момче ме дразни адски много.....виж, "Шивачки" очаквам да е добро, само като гледам актьорския състав(е, с малки примирения) и усещам как следващия петък ще ходя на кино)Сашка е страхотна...'що тя не се възползва от известността на родителите си, а....'щото е талантливо дете, зат'ва)

Голям фен
    nqma li gi v arena ? data.bg ? zamunda.net ?
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от DoomShadow
    nqma li gi v arena ? data.bg ? zamunda.net ?
    а "Мисията невъзможна" 4?

'Кажи здравей на татко'' e izlqzal predi nqkolko meseca v kinata , daite nekvi link4ea za nego ili kajete ot kude moga da s go drypna
    PreDai Se Na JelaNietO Da Me iMaSh , PreDai Se Ne JelaNietO Da Me LiuBiShHh ...

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от milata^kuklichka
    'Кажи здравей на татко'' e izlqzal predi nqkolko meseca v kinata , daite nekvi link4ea za nego ili kajete ot kude moga da s go drypna
    хах, бълнуваш
    На "Аполония"(през септември) му е била (пред)премиерата...
    Линкчета - няма, 'щото бате Део, "свръх-таланта" не участва...
    И аз съм си харесала "Маймуни през зимата"(правен е 2006, при нас го пуснаха 2007 - февруари-март), ама го няма по тракерите...пусни request в замундата, иначе не знам - ще чакаш...има ли го в програмите на кината?Ако не - значи ще почакаш повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си