.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Град
    TAM KADETO OBI4AM

МОМИЧЕТА КАКВО Е......

kakvo e nai ronanti4noto ne6to koeto ste pravili za svoq priqtel? pitam za6toto,kato stane vapros za romantika.... s privilegii sa majete....te mogat s mn pove4e ne6ta da ni iznenadat. ami nie tqh ????
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    hmmm nikoi ni6to li ne prai za gadjeto si v toq forum vie mai obi4ate pove4e intrigata ot kolkoto lubovta..... obi4ate da se karate.... qvno i za tva 90 % ot temite sa kak da si q/go varna. A TRQBVA DA Sa`` KAK DA SI Q/go ZADURJA DO KRAQ? ne mislite li?

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

em nz dali tva za nqkoi e romanti4no no moq priqtel be6e zaminal za 2 sedmici i est ne se vijdahme!toi mn iska6e da sam rusa i az se izrusih prez tva vreme dokato go nqma6e i posle kato se varna kaza 4e sam go iznenadala mn priqtno i est sled tova ve4erta si prekarahme 4udesno-mn romanti4no!.........6te se radvam ako nqkoi kaje ne6to po-qko i da go probvame i nie,no za na4alo i moito stava!.........

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    oo macko tva e mn dobro. i az misleh da napravq sa6toto predi , na kra4ka bqh da go napravq i ne se osmelih (po dobre ) 6toto toi znam 4e haresva rusi ama kato mu razkrih pakleniq si plan toi vika ne e n da ne si posmql;a ti taka po si mi hharesva6 estestvena nqma se boqdisva6 pls ina4e i az za tva napraih tema za da se u4ime ot gre6kite si i i da zimame idei ot postijeniqta na dr te ;P

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

pri men e drugo-toi mi be6e kazal mn pati da se napravq ama az neiskah i posle stana mn qko :P :P

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    se pak cveta na kosata nqma zna4enie, vajnoto e 4e nqkoi imat smelosta da go napravqt za lubimiq 4ovek a dr ne. no tva nezna4i 4e t eobi4a po malko ako ne go napravi davaite s o6te istoriiki pls interesno mi e :P

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Ами той работеше на морето и аз отидох за 3 дни при него без да му казвам.Наште не знам как ме пуснаха сам самичка (на 16 съм,а и не познаваха приятеля ми) и му подарих една "Млка книжка за целувките".Не е кой знае колко романтично,но за мен си беше голям жест,а и той го оцени,че съм пропътувала 450 км заради него,защото вече бях ходила на море преди това
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    white_chik ..qvno mn go obi4a6 mne hubavo tva det si napravila lo6oto e 4e az ne se s6etam da sam pravila ne6to po spec do sega ne mi se otdava vazmojnost i povod, a ot 8 meserca sme zaedno

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Ami ne6ticata sa vse drebni ,no p1k ot sarce.Za vsqka na6a"godi6nina"tka da go kaja t.e. kato napraim 2 3 4 meseca mu praveh ne6to izmisleno ot men naprimer:ima6e edno mn krasivo sar4ice mu bqh narisuvala i mu bqh napisala na razli4ni ezici okolo sarceto "obi4am te"na razli4ni ezici,bqh mu napravila edin golqqm spisak sas 100 pri4ini za6to go obi4am tolkova mnogo,bqh mu kupila edno malko sar4ice i go bqh dala da go opakovat mn efektno,bqh mu napravila kato kolaj na komputara sas na6i snimki i razli4ni dr sar4ica-kartinki i tam dr gluposti,bqh mu zalepila na edin list moq snimka i mu bqh napisala 4e mn go obi4am pak bqh risuvala nqkakvi ne6tica i razni takiva ideiki koito si gi izmislqh az i zatova mn se radva6e)
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

ee tva e super sladichko! osven i az da zema tei da praq ... :P

@BebSsSs, de da be6e i moita kato tebe... za 10 meseca mi e podarila 1 grivna za koleda ... ne mi e za podarucite, a mi e za jesta... ako 6te i zapalka ot 20st da e pak 6e me zaradva... kakto i da e... se taq...

ina4e az na neq - edno ot nai-gotinite ne6ta za koito se se6tam sega be6e kato bqhme v nas na dosta romanti4na obstanovka i i predlojih brak (mnogo se bqh spekul togava 6tot kato si q znaeh kva e prokleta bqh siguren, 4e 6te otkaje, ama tq prie i takam )

Хаха и аз съм предлагала брак на приятеля ми
    - Сега ще си помислиш, че съм пияна или напушена, но искам да знаеш, че говоря напълно ама напълно сериозно без абсолютно никаква шега. Ще се ожениш ли за мен?
    - Не, защото ти ще се омъжиш за мен.
    - Е к'ва е разликата?
    - Еми че в единият случай аз ще съм се оженил за теб, а в другия ти ще си се омъжила за мен.
    Аз ли съм тъпа или този човек има много странна логика...
    Иначе най-романтичното беше един смс който му пратих в 3 през нощта... И никак не беше от обичайните, които аз пращам. Не, че пращам някакви клишета, прочетени от някой сайт, обаче този уби рекордите. Много беше изненадан (надявам се наистина да е било приятно).
    Колкото до авторката... еми не се удудвай, преди е било романтично да поканиш приятелката си на вечеря със свещи, а днес романтиката е да си заведеш мацката в някоя градинка, да се нагълтате със прилично количество бира и водка и да се изпраскате на някоя пейка.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Написах на едно листче "Обичам те, защото..." и изредих страшно много неща. Всъщност... не беше ЕДНО листчето.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

mnogo e prosto ....
    myjete sme romanti4ni kogatoi iskame sex
    i pone jenite kogato imate romantika iskate sex i za tova nujdata ni kara da sme romanti4ni, ne 4e na nekoi mu haresva da kupuva cvetq vmesto da si cyka belot s bira i belo boro i verni fr-ta...
    na6ta romantika opira do otvarqneto na krakata vi...
    ot tam na tatak ot vas ne se iska ni6to....
    nqma smisal da misli6 kak d asi romanti4na (sqko krasivo momi4e sao po sebesie romansti4no a goloto daje moje da ne e i tolkova krasivo)
    prosto go opravi ti nego i tova 6te mu e naagrada za koqto go 4akam da me nameri i da me po4erpi 1 bira 4e s ityrsim 4-ti za belot
    никой не може да ми плаща толкова малко колкото изработвам

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    - Сега ще си помислиш, че съм пияна или напушена, но искам да знаеш, че говоря напълно ама напълно сериозно без абсолютно никаква шега. Ще се ожениш ли за мен?
    - Е к'ва е разликата?
    - Еми че в единият случай аз ще съм се оженил за теб, а в другия ти ще си се омъжила за мен.
    Иначе най-романтичното беше един смс който му пратих в 3 през нощта... И никак не беше от обичайните, които аз пращам. Не, че пращам някакви клишета, прочетени от някой сайт, обаче този уби рекордите. Много беше изненадан (надявам се наистина да е било приятно).
    Колкото до авторката... еми не се удудвай, преди е било романтично да поканиш приятелката си на вечеря със свещи, а днес романтиката е да си заведеш мацката в някоя градинка, да се нагълтате със прилично количество бира и водка и да се изпраскате на някоя пейка.
    той не може се омъжи за теб защото ти се омажваш за него.... щото той е мъж - не може да се ожениш за него и той не може да се омажи за теб .... жвъпрос на малко логика и разбиране на родовете на думите

Супер фен Аватара на rakiQ
    откъснах му ташако

ми нз.....имало е такива моменти 100% ама несе сещам са

Град
    ibIzAaAa
    Ufff... Не знам.. и аз не се сещам..

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от ceco_meco
    mnogo e prosto ....
    myjete sme romanti4ni kogatoi iskame sex
    i pone jenite kogato imate romantika iskate sex i za tova nujdata ni kara da sme romanti4ni, ne 4e na nekoi mu haresva da kupuva cvetq vmesto da si cyka belot s bira i belo boro i verni fr-ta...
    na6ta romantika opira do otvarqneto na krakata vi...
    ot tam na tatak ot vas ne se iska ni6to....
    nqma smisal da misli6 kak d asi romanti4na (sqko krasivo momi4e sao po sebesie romansti4no a goloto daje moje da ne e i tolkova krasivo)
    prosto go opravi ti nego i tova 6te mu e naagrada za koqto go 4akam da me nameri i da me po4erpi 1 bira 4e s ityrsim 4-ti za belot
    ne sam saglasna s teb, ne misli 4e si4ki sa taka. az poznavam mn detstveni mom4eta koito sa6to sa romanti4ni (e verno e 4e sa mn zagubeni) ama nqma zn. interesno mi be6e, ti kato mom4e..kokvo bi te iznenadalo ako napravi momi4eto za teb. ne6to svarzano ne samo s sexa...no i predi nego...kak to kazva6 ti'' izmislenata romantika,den stava samo da ni otvorite krakata'' i se pak kvo predpo4ite6,predi samiq sex:P

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

ami vseki mesec ili na dva putyvam do atina za men tva e golqma romantika da sum v edin vlak 24 4asa za da vidq na drygiq den lubimiq...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Ами значи правила съм много неща за него, но не знам дали вие ще ги оцените като романтични.
    Беше болен и аз му правех чайове и закуски,масажи, пусках му филми да гледа, каквито той иска, абе общо взето угаждах му на акъла.Писала съм му разни стихотворения, подарих му диск с любимите ни(нашите си)балади,една плюшена жабка, която много обичам,една гривна, дето той много я хареса,разни рисунчици,един ден му пратих 40 смса..Скоро правим една година и не знам как да го изненадам за тогава...
    Много ми хареса идеята за "100 причини, заради които те обичам" .. и аз ще го пробвам, ама не знам дали ще са сто ии следващото романтично, което замислям е вечеря, свещи, безсънна нощ и закуска и кафе на сутринта мисля, че много ще му хареса

и какво горе-долу му писа? Сори, ако нахалствам, обаче ми се стори яко и като за идея питам... иначе аз съм правила подобни неща - смс в 1 сутринта, подарявала съм му много неща, изненадвала съм го като се появих пред тях, точно когато не ме очакваше и има и още, но сега не се сещам..

СЕМКИ ДА ЯДЕ6,РУСО ДА ЕБЕ6-НИТО 6ТЕ СЕ НАЯДЕ6,НИТО 6ТЕ СЕ НАЕБЕ6

BRUNETKI RULLZZZ

по-принцип приятеля ми не си пада по романтиката..и когато е бил романтичен не го е правел умишлено..не знам според него кое е най-романтичното от моя страна до сега..но според мен е подаръка,който му направих за рождения ден..изгравирах му на една сребърна плочка моята и неговата буквичка..и на гърба на плочката пише обичам те и датата..и му извадих най-хубавата ни снимка в рамка..той много го хареса..мисля,че тва е най-романтичното от моя страна..

Фен
    Град
    България
    Posvetih mu nqkolko stihotvoreniq i mu pokazah , kolko mn ozna4ava za men

Цитирай Първоначално написано от kael
    - Е к'ва е разликата?
    той не може се омъжи за теб защото ти се омажваш за него.... щото той е мъж - не може да се ожениш за него и той не може да се омажи за теб .... жвъпрос на малко логика и разбиране на родовете на думите
    Ти май обичаш да ми противоречиш, а?
    Къде казах, че ще се омъжи за мен?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си