.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Повече от фен
    Аз му направих вечеря и понеже знае, че не обичам да танцувам, специално за нея си облякох един костюм за индийски танци и танцувах около половин час.За него беше голям жест, че го правя.Не знам може би не е много романтично, но и на двамата много ни хареса.Аза момичетата в моя живот май нищо не съм правила.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Цитирай Първоначално написано от love_me93
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild

Иначе най-романтичното беше един смс който му пратих в 3 през нощта... И никак не беше от обичайните, които аз пращам. Не, че пращам някакви клишета, прочетени от някой сайт, обаче този уби рекордите. Много беше изненадан (надявам се наистина да е било приятно).
    и какво горе-долу му писа? Сори, ако нахалствам, обаче ми се стори яко и като за идея питам... иначе аз съм правила подобни неща - смс в 1 сутринта, подарявала съм му много неща, изненадвала съм го като се появих пред тях, точно когато не ме очакваше и има и още, но сега не се сещам..
    Честно казано не си спомням, такива случаи е имало 3-4 пъти... иначе предпочитам да го казвам всичко това в очите.
    А относно готвенето, един път останахме сами в нас и аз реших, че ще се правя на добрата жена-готвачка и реших да направя пилешки филенца. Е те така ги направих, че нямаха никакъв вкус
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не правя такива неща, защото той няма и да ги оцени като хората....иначе най-голямата ми жертва беш да понеса не малък побой от бащата, но да отида на свиждане в казармата при него!

Ами едва ли може да има по-хубава изненада, от тази, която ми направи моят приятел. Още в началото, преди евентуално да се съберем, дойде в училище пред мен, коленичи и ми отвори една кутийка с пръстен. Той вече не учи,затова повечето се чудиха какво става. Аз за него все още не съм измислила нещо подходящо, но за рожденният му ден, ще отида да го събудя аз първа. )

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Какво му е романтичното да се изрусиш по желание на приятеля си?! Все едно да кажа, че е романтика, че когато вместо пола/рокля съм облякла широк панталон или дънки (защото приятелят ми си пада повече по такива). Хм, май има кой да подкрепя изказването "Роди ме, мамо, тъпа, аз ще се изруся..." Как да е...
    Излишно е да споменавам смс-ите, които не са замислени клишета, а си ги измислям сама. Също и картичките, които му давам с повод и без повод... Другото май е доста, ще спомена само някои неща. Три-четири дни след като тръгнахме, трябваше да ходя на лагер за 10 дни. Не си бяхме кой знае какви, но взех, че точно когато беше писал, че започвам лека полека все повече и повече да липсвам, му пратих картичка, може би съм го имала за утешителна награда. Проблемът беше, че нито бях сигурна за имената му, нито за адреса, ама на, получи се писмото... Друго... след като беше 1 седмица на море, а преди това и 1 на село, му бях написала писмо. Изброих това, което ми правило впечатление: понякога сърцата ни да бият в един ритъм, да можем да разговаряме дълго и за всичко, да успява да ми прочете желанията и мислите и дори когато не сме заедно, да знае кога си мисля за него и тогава да ми звънне и т.н... Тогава не бяхме направили и 2 месеца, но след всичкото му писах едно "Ето това е любов". На 2-та месеца ходихме на първия си пикник заедно. На 3-те му бях взела червен балон и бях написала припева на нашата песен, а когато минавахме покрай един голям розов храст, ей така му скъсах една розичка и му я подарих... И сигурно има 2 пъти още по толкова поне. Просто за него съм се старала много и винаги ми е показвал, че оценява всичко. Вярно, че моето е повече от неговото, но имайки предвид, че той не си пада романтик и се притеснява за всичко, дали би било да е добре и затова не успява да се отпусне, пак съм благодарна. А и не мисля, че това е най-важното... Щом има мир и разбирателство, всичко е ок. Както казва приятелят ми, с или без думи, с или без такива жестове, любовта си я има така или иначе.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Повече от фен
    naprei mu stiptiz

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Амиии бяхме веднъж на излет, кампинг или там както се нарича... Иии то взе, че смотаното време се развали... Както си грееше слънце изведнъж заваля проливен дъжд... Валя, та валя... Той обаче инат човек... Реши да излезне извън палатката в тоя проливен дъжд, за да пренесе от колата храната, да я сложил в хладилната чанта да не вземе да се вкисне, после пък реши, че ще ми е студено и въпреки че сигурно 10 пъти повторих, че няма нужда, излезна пак до колата да вземе одеалата... Ама то в тоя дъжд все едно си с дрехи в басейн... Естествено върна се абселютно прогизнал... И одеалата също... След половин час вдигна супер висока температура и взе да се тресе... Стана му мноу студено... Леле, божке, колко се притесних тогава... Отидох до палатката на наште... Взех там лекарства, квито имахме (които включваха аспирин и витамин С )... Върнах се... Чудих се кво да правя... Нямам мноу опит в такива ситуации... А той седи и го тресе треската, трепери един такъв и му е адски студено... Накрая реших да си го гушна, за да го стопля... И той се стопли и заспа, но аз не мигнах цяла нощ...Бях се паникьосала страшно мноу...
    Не го бях виждала преди в такова състояние... Та на сутринта като се събуди (аз така и не мигнах) беше вече по-добре... Не валеше... И веднага се върнахме в Пловдив и го закарахме до поликлиниката... И техните никога повече не го пуснаха с наште... Абе мноу екстремна беше тая ситуация... Няма да я забравя скоро време...
    The reasons of love... <3

Мхм да видим... стихотворение съм му писала, писмо също, смс-и, целували сме се под дъжда, което си е точно романтика, правила съм презентация, която беше като приказка, смисъл започваше с имало едно време една принцеса, която еди кво си, и срещнала своя принц, и магията пламнала... подарявам му картички с любовни обяснения, пиша му бележчици и му ги пъхкам в джобовете без той да види и други...
    Пс: А най - романтичното нещо което той е правил за мен беше една "вечеря" на свещи на романтична музика на която танцувахме, държеше ми ръцете докато хапвахме "вечерята", а въпросната беше купичка кисело мляко със захар, но това не е от такова значение...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Голям фен
    Амииииии...преди няколко дни беше заминал за София,а точно същата вечер,когато него го нямаше Валя Блаканска пя във Враца.Той е ценител на българската народна музика и реших,че ако го поздравя с песен на Валя Балканска ще му стане хубаво.Само че не исках да го пускам онлайн по телефона в цялата зала,затова когато свърши жената да пее я намерих зад кулисите и я помолих да му изпее нещо специално за него по телефона.Набрах го дадох й телефона и тя му изпя "Излел е Дельо хайдутин"-"Специален поздрав,за специален човек от едно момиче,което много го обича" Това горе долу й бяха думите.Той много се трогна от жеста и си плакахме двамата заедно по телефона
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

romanti4no ne to4no...vseki edin mig kogato sme bili zaedno sme si go pravili ili romanti4en ili sta6no div.jiveem na 1500km edin ot dryg i mislq 4e vseki put kogato hodq pri nego e ogromen jest.za lubovta nqma granici nali znaete a i vinagi stiga edin pogled,edna nejna celyvka ili pregruda(da pokaje6 s tqlo kakvo jelae6) pred tova da my kaje6 kakvo 4ystva6
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    Русе

Re: МОМИЧЕТА КАКВО Е......

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    kakvo e nai ronanti4noto ne6to koeto ste pravili za svoq priqtel? pitam za6toto,kato stane vapros za romantika.... s privilegii sa majete....te mogat s mn pove4e ne6ta da ni iznenadat. ami nie tqh ????
    ами за момчета (лично аз) мисля че просто трябва да го очароваш и да му кажеш че го обичаш и ако те помоли за нещо да го направиш със желание ... :P
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

Re: МОМИЧЕТА КАКВО Е......

Цитирай Първоначално написано от dekovbg
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    kakvo e nai ronanti4noto ne6to koeto ste pravili za svoq priqtel? pitam za6toto,kato stane vapros za romantika.... s privilegii sa majete....te mogat s mn pove4e ne6ta da ni iznenadat. ami nie tqh ????
    ами за момчета (лично аз) мисля че просто трябва да го очароваш и да му кажеш че го обичаш и ако те помоли за нещо да го направиш със желание ... :P
    Деков твоето си е грозна манипулация дето се вика,както и да е спирам до тук щото става OffTopic.

Поради ранния час в който пиша това нещо в главата ми изникват 1-2 жеста които съм правил за нея.
    Значи : писал съм и стихотворение,извеждал съм я на морска разходка в залива на Несебър и какво ли още не.За мен е достатъчно да я видя щастлива и усмихната.
    За Bebsito с риск да си навлека гнева на доста потребители.Но да се изрусиш заради приятеля си го определям по скоро като вид изпълняване на каприз,също и танците и прочие .. Романтиката за мен е нещо което изниква спонтанно в съзнанието ти(естесвено нужно е да проявиш и малко въображение)не може да планираш нещо романтично 2-3 дни в бъдеще,романтиката е момента просто го зграбчваш.

Надявам се да съм бил полезен с по-горе написаното.
    We won't let them change how we feel in our hearts
    We're not gonna let them control us
    We won't let them shove all the thoughts in our heads
    And we'll never be like them !

Голям фен
    Ами вчера се замислих,че идва св.Валентин,празник,романт ка,ала-бала.И после реших,че всеки ден е повод за подаръци,любов,романтика,в но,шоколад,рози и най-вече за празнуване.Затова отидох във студиото за татуиране и си тауирах името му на място,което само той ще си вижда.Точно на това място,на което хората викат "паласки" а всъщност е част от тазовата кост.Вечерта у тях на свещи и лек блус той я видя и .... ефекта е ясен...сълзи,целувки,усмивк ,щастие и разбира се много много много много много любов-душевна и физическа.Хора,обичайте се и си го доказвайте,защото това е най-хубавото нещо на тоя свят,което може да ви се случи

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ми аз попринцип никак не мога да рисувам но за него впрегнах всичкия си талант и му нарисувах едно големичко сърчице и вътре с малки сърчица а отзад написах за най-сладкото меченце на света (аз му викам Мечо ) и сега за свети Валентин съм решила да му зема метална рамка да ръгна вътре наша снимка и горе да гравирам Мече обичам те!!!

Град
    Маями
    Романтиката е нещо спонтанно.

Беше лято.Минаваше единадесет, а ние стояхме на една пейка гушнати и си говорехме.Изведнъж заваля(по-скоро закапа)..тръгнахме да се прибираме и докато тичахме аз го спрях и го целунах много страстно.Той ме погледна в очите, усмихна се и ме целуна.Продължихме да се целуваме и дъжда спря.

Беше велико!

Az ko da vi kaja...Az moga da kaja 2 ne6ta za moqta biv6a priqtelka....Emi az mnoo q obi4ah,tq uj s16to,ama to si li4i kgoat obi4a6 nqkoi tq mi pokazva6e 4e iam nqkvi 4uvstva k1m men,ama ve4e si msiql 4e togava ne e bilo lubov,ama kakto i da e minalo....Ta sq da kaja.Emi az na moita priqtelka bqh podaril,martenica s formata na s1rce,tam kat be6e baba MArta,ala bala,za rojdenniq i den na 4 April i bqh kupil edna karti4ka s koteta(tq mnooogo gi obi4a),s16to taka i bqh podaril i 2 pateta,koito bqha vlubeni,abe ne msiql 4e be6e ne6to tolkova prekrasno,ama vse pak be6e ot s1rce,p1k i nz...Malko t1p otgovor,stana za koeto se izvinqvam,Abe maikata mu e da ima lubov

Oooooo izvinete,ama zabravih da kaja o6te 4e edin p1t bqh i narisuval edno s1rce i otdolu pi6e " I love you" s podr14ni sredstva,roza,tam io6te nqkvi takis gluposti....Dnes praim 1 godina,e ako bqhem gadjeta de,ama az nqma da i pi6a...Prosto ne zaslijava

Цитирай Първоначално написано от Queen_Victorya
    Ами вчера се замислих,че идва св.Валентин,празник,романт ка,ала-бала.И после реших,че всеки ден е повод за подаръци,любов,романтика,в но,шоколад,рози и най-вече за празнуване.Затова отидох във студиото за татуиране и си тауирах името му на място,което само той ще си вижда.Точно на това място,на което хората викат "паласки" а всъщност е част от тазовата кост.Вечерта у тях на свещи и лек блус той я видя и .... ефекта е ясен...сълзи,целувки,усмивк ,щастие и разбира се много много много много много любов-душевна и физическа.Хора,обичайте се и си го доказвайте,защото това е най-хубавото нещо на тоя свят,което може да ви се случи
    леле стахотен жест !! евала

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от Queen_Victorya
    ti si moq geroi super golemi jestove si pravila dano da ste zaedno vinagi
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Голям фен
    И аз само за това се моля Просто искам да сме заедно А жестовете...нищо особено Просто го обичам

Цитирай Първоначално написано от Seniorita
    Написах на едно листче "Обичам те, защото..." и изредих страшно много неща. Всъщност... не беше ЕДНО листчето.
    И аз съм правила нещу такоаа........Ех спомени,спомени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си