Амиии бяхме веднъж на излет, кампинг или там както се нарича... Иии то взе, че смотаното време се развали... Както си грееше слънце изведнъж заваля проливен дъжд... Валя, та валя... Той обаче инат човек... Реши да излезне извън палатката в тоя проливен дъжд, за да пренесе от колата храната, да я сложил в хладилната чанта да не вземе да се вкисне, после пък реши, че ще ми е студено и въпреки че сигурно 10 пъти повторих, че няма нужда, излезна пак до колата да вземе одеалата... Ама то в тоя дъжд все едно си с дрехи в басейн... Естествено върна се абселютно прогизнал... И одеалата също... След половин час вдигна супер висока температура и взе да се тресе... Стана му мноу студено... Леле, божке, колко се притесних тогава... Отидох до палатката на наште... Взех там лекарства, квито имахме (които включваха аспирин и витамин С )... Върнах се... Чудих се кво да правя... Нямам мноу опит в такива ситуации... А той седи и го тресе треската, трепери един такъв и му е адски студено... Накрая реших да си го гушна, за да го стопля... И той се стопли и заспа, но аз не мигнах цяла нощ...Бях се паникьосала страшно мноу...
Не го бях виждала преди в такова състояние... Та на сутринта като се събуди (аз така и не мигнах) беше вече по-добре... Не валеше... И веднага се върнахме в Пловдив и го закарахме до поликлиниката... И техните никога повече не го пуснаха с наште... Абе мноу екстремна беше тая ситуация... Няма да я забравя скоро време...