.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: ;((((

Guest

;((((

Искам да кажа , че се оттеглям официално от форума ! Мерси на всички , които ми помогнаха много ви обичам , но получих напатки по мой адрес точно в този раздел , затова пиша тук , които ме карат да напусна Не всички са желани тук и аз не съм , затова няма да споря с никой , а просто се оттеглям Сбогом на всички !

Guest
    Моля модераторите да оставят темата , дори и да е заключена , много ми е важно да се сбогувам

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    И ще лишиш форума от тая красота . . я не се излагай който се ебава с теб го режи на месо и да не ти пука бе стрегни се !!!!!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Асеновград, България
    Я не се излагай, кой ще ти каже да напуснеш! Знаеш ли колко нападки и злобни коментари е имало по мой адрес. Като гледаш съм тук и нищо ми няма!!! Не обръщай внимание!!!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Guest
    Когато не съм желана не искам да се натискам . Щом не ме искат и мислят , че ги лъжа за всички по-добре да се махна . Явно им преча във форума . Няма смисъл да се правя на много голяма ...

Ха-ха
    Пък ти искаш да му доставиш удоволствие като се оттеглиш ли? А, ако е бил прав се замисли над това което си казала (всъшност замисли се, за да разбереш дали е прав ).

Много бързо се предаде, но твоя воля.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си