.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Трябва ли да се притеснявам?

s pr mi vodim polov jivot ot 5 meseca.vinagi izpolzvame prezervativ a kogato toi useti 4e 6te se "izxvarli" izliza ot men.nz dali ako slu4aino kaputa se skasa v men gadjeto mi 6te useti?????a i predi da mi doide se pritesniavam makar i da sme se pazeli.sega sam dosta bolna i nqkoi ot simptomite mi sa kato tezi na zabranqla.triabva li da se pritesniavam????molia ve daite mi savet

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Град
    Smolqn
    napravi si test!!!
    playin' basketball

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Нее се пуашиш щом се пазите...и все пак можеш да си купиш тест
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Щом сте използвали предпазни средства - няма проблем , а за да си исгурна 3 лева е един тест....

Щом се пазите и не е ставал гаф(говоря за скъса презерватив и изпразване в теб) няма шанс за бременност. Неразположението ти се дължи на факта, че си болна, просто няма как симптомите на бременност да се проявят толкова рано. Презерватив не ми се е късал ( слава Богу) за да знам дали се усеща, но щом момчето свършва вън от теб, опасност няма.

Град
    Асеновград, България
    Ако се скъса презерватива, той може и да не усети. Какви точно са симптомите и от какво си болна? Изключително оскъдна информация даваш, трудно е да се прецени дали си бременна. Опитай в друг пост да опишеш по-подробно, какво точно ти има! Иначе, можеш да направиш тест за бременност.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Ти на 13 ли си случайно ?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MindYourMind
    Ти на 13 ли си случайно ?
    +1
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Много се плашите бе,аз си ползвам кондоми и нит ги проверявам нит нищо.Не съмстанал бащатка все още така че може да им се вярва донякъде.

emi predstavi si na 16 sam mersi za otgovorite iskam da popitam i triabva li parvo da se otide na ginekolog i toi da predpi6e protivoza4ata4ni i vaob6te xubavo li e da se piat na taq vazrast?

Aаами спотед тебе дали е "хубаво" да се пият,а?

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от hel1os_sis
    emi predstavi si na 16 sam mersi za otgovorite iskam da popitam i triabva li parvo da se otide na ginekolog i toi da predpi6e protivoza4ata4ni i vaob6te xubavo li e da se piat na taq vazrast?
    Да, трябва гинеколог да ти ги предпише. Можеш да пиеш хапчета на 16 години!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си