- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Трябва ли да се притеснявам?
s pr mi vodim polov jivot ot 5 meseca.vinagi izpolzvame prezervativ a kogato toi useti 4e 6te se "izxvarli" izliza ot men.nz dali ako slu4aino kaputa se skasa v men gadjeto mi 6te useti?????a i predi da mi doide se pritesniavam makar i da sme se pazeli.sega sam dosta bolna i nqkoi ot simptomite mi sa kato tezi na zabranqla.triabva li da se pritesniavam????molia ve daite mi savet
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Нее се пуашиш щом се пазите...и все пак можеш да си купиш тест
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Щом сте използвали предпазни средства - няма проблем , а за да си исгурна 3 лева е един тест....
Щом се пазите и не е ставал гаф(говоря за скъса презерватив и изпразване в теб) няма шанс за бременност. Неразположението ти се дължи на факта, че си болна, просто няма как симптомите на бременност да се проявят толкова рано. Презерватив не ми се е късал ( слава Богу) за да знам дали се усеща, но щом момчето свършва вън от теб, опасност няма.![]()
Ако се скъса презерватива, той може и да не усети. Какви точно са симптомите и от какво си болна? Изключително оскъдна информация даваш, трудно е да се прецени дали си бременна. Опитай в друг пост да опишеш по-подробно, какво точно ти има! Иначе, можеш да направиш тест за бременност.![]()
Ти на 13 ли си случайно ?
+1Първоначално написано от MindYourMind
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Много се плашите бе,аз си ползвам кондоми и нит ги проверявам нит нищо.Не съмстанал бащатка все още така че може да им се вярва донякъде.![]()
emi predstavi si na 16 sammersi za otgovorite iskam da popitam i triabva li parvo da se otide na ginekolog i toi da predpi6e protivoza4ata4ni i vaob6te xubavo li e da se piat na taq vazrast?
Aаами спотед тебе дали е "хубаво" да се пият,а?
![]()
![]()
![]()