- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- цветя, бижу или секс
какъв подарък би искала от приятеля си?и защо?
предпочиташ цветя и романтична вечеря в някои ресторат? или може би някое скъпо бижу? или просто секс с белезници и дълга любовна игра и да ти каже че те обича,че си всичко за него..?
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
хм задаваш 3 опции за отговор за в анкетата са 2.![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Ааа такова.....аз искам и трите![]()
![]()
![]()
ами сложих и 3 ...но не излиза...съжалявам... просто пишете...
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Iskam djidji-bidji..............diamantenu pr1sten4e......![]()
cool
Ресторант,а след ресторанта сексСкъпо бижу би ме зарадвало,но за да ми го подари,трябва да е по-зрял,а аз все още с чичковци не ходя,следователно,ако е момче на 20+,няма как да си го пзоволи,не е и естествено...затова малко романтика + секс върши хубава работа
![]()
Look deep inside me ...
достатачно ми е да си знаем че се обичаме тогава взаимно си създаваме романтика,а от там си идва и секса,но ако трбва да е нещо матерялно може би някое плюшено животинче
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
добре тогава избирам секса,нищо че не правяПървоначално написано от ReFlEcTiOn
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Избрах бижуто, защото романтичните вечери в скъпи ресторанти и хубавия секс ги получавам редовно. Бих искала бижу, защото бижуто е нещо, което мога да нося винаги и когато го погледна да си спомням за него![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
амммм....аз съм материалистче ама и егоистче си падам така юе искам и трите![]()
![]()
![]()
If I tell you..Will you listen?..Will you stay?..Will you be here forever?..Never go away?..
Абе честно казано нитоо едно от 2 -ти предложениявечерята ми звучи УЖАСНО скучноооо
,пък за някФо шибано бижу.Ай стига бе
не си падам по такива работи,супер е тЪпо
![]()
предпочитам ----->РоооозааааЧервена
и след туй .....яко секс
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Секс, за какъвто съм мечтала.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Искам една добре прекарана вечер с него. Нещо не си падам по скъпите и обвързващи подаръци, поднесени от мъж...
Това,че ще присъства на рождения ми ден ще ми бъде най-големия подарък.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Скъпо бижу, вечеря в хубав ресторант. После да ме чака легло, обсипано с рози ....![]()
Знам, че съм скромна..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз съм си скромничка искам само романтика и едно ''обичам те'' (но искрено разбира се).....а след това една незабравима нощ...ехх мечти мечти![]()
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Мойто гадже за РД ме заведе на ресторант , после ми подари едно много красиво цвете Палея май се казваше и една розава кутия и вътре имаше една много яка чанта на Пума , когато се прибрахме беше запалил свещи из цялата стая и пуснал романтична музика
ами още съм лапенце,нямам си гадже...
![]()
![]()
но като порасна определено ще предпо4итам романти4на ве4еря и цветя
а след това...може и нещо пове4е :P
![]()
шоколад например...
imam alergiq kum cvetqtaza bijy nqma pari
a na restoranti ne obi4am da hodq
taka 4e ostava sexa -ama moje da mi podari ne6ty drygo po negov izbor koeto znae 4e 6e haresam...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Ако трябва да избирам между двете:"цветя и романтична вечеря в ресторант".Скъпи бижута и без това не нося, пък и няма да тръгна с тях по улиците.
i azПървоначално написано от MaCeTo_
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
az ne sam romanti4na,predpo4ita primerno xodene na diskoteka,alkoxol,podarak i qko 4ykane![]()
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!