Големи комплексари има на тоя свят..................
Забелязах, че има много теми от рода на "на 15 съм, нормално ли е да ми е 16 см.?" и искам да кажа едно нещо: една приятелка, която е 3 години по-голяма от мен ми е казвала нещо много важно за мъжкия размер. Тя ми е разказвала, че е имала трима сексуални партньора - единия имал пенис дълъг 17 сантиметра, другия 23, а третия 12 сантиметра........ Лично ги е питала и тримата, макар че то си е личало и видимо. Тя каза, че момчето, с 12 сантиметровия и е доставяло най-голямо удоволствие и само с него е имала многократни оргазми и според нея не е важно размера, а е важно как се използва. То народа си го е казал: "Не е важно количеството, важно е качеството" Освен това тя каза, че този с най-дъргия пенис е бил пълно дърво и с него абсолютно нищо приятно не е могла да изпита. Сега още е с момчето, с 12 сантиметровия пенис и казва, че всеки път няма търпение да правят секс, поради факта, че абсолютно всеки път се чувства на върха на удоволствието! Сами си правете изводите!
П.П. Мисля, че трябва да спрете да питате дали е нормално да ви е еди си колко на еди си колко години, а да се опитате да се научите да го използвате така, че да доставяте удоволствие на партньорката си!