- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Такава съм...
Всичко с времето си. Не си намерила човека, който да те разпали достатъчно, за да предизвиква непрестанен интерес у теб. Може би тези момчета, скоито си била, са твърде ограничени или пък... твърде влюбени в теб. Имам една приятелка, която има същия проблем. Просто й омръзва, не й е интересно. А колкото до момчетата, с които тя излиза - ужас..Не се самообвинявай. Не си единствена, пък и това, че си много харесване, не е проблем, напротив. Това е по-голяма възможност да намериш "интересния". Успех
![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
AAAAхххх.... Много момчета ще си изпатят от теб![]()
Мога да ти пожелая само да не започваш нова връзка без да си наясно със себе си КАКВО ИСКАШ ОТ НЕЯ. Спри за миг, помисли и тогава действай
Понеже съм се парил от такива момичета, а отделно съм наранявал други по същата причина като твоята вече не се впускам в прибързани авантюриМоже би и поради тази причина вече не малко време нямам сериозна приятелка, но така съм решил за себе си. Това не означава, че не търся :P Просто още не сме се намерили с нежната ми половинка
![]()
Пожелавам ти успех в любовта, шоколадова целувчице !![]()
Мерси, бебеПървоначално написано от choco dick
![]()
Seniorita, благодаря за подкрепата, ще се вслушам в думите ти![]()
Exorass, благодаря ти, успех и на теб![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Хаха ... ии познай докато чакаш да намериш ПОДХОДЯЩОТО момче .. колко такива, за по 1-2 седмици ще трябва да минат .. виждам го пропускате тоз факт ..
...s0 L3T m3 b3 Fr33...