.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Всичко с времето си. Не си намерила човека, който да те разпали достатъчно, за да предизвиква непрестанен интерес у теб. Може би тези момчета, скоито си била, са твърде ограничени или пък... твърде влюбени в теб. Имам една приятелка, която има същия проблем. Просто й омръзва, не й е интересно. А колкото до момчетата, с които тя излиза - ужас.. Не се самообвинявай. Не си единствена, пък и това, че си много харесване, не е проблем, напротив. Това е по-голяма възможност да намериш "интересния". Успех
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

AAAAхххх.... Много момчета ще си изпатят от теб

Мога да ти пожелая само да не започваш нова връзка без да си наясно със себе си КАКВО ИСКАШ ОТ НЕЯ. Спри за миг, помисли и тогава действай

Понеже съм се парил от такива момичета, а отделно съм наранявал други по същата причина като твоята вече не се впускам в прибързани авантюри Може би и поради тази причина вече не малко време нямам сериозна приятелка, но така съм решил за себе си. Това не означава, че не търся :P Просто още не сме се намерили с нежната ми половинка

Пожелавам ти успех в любовта, шоколадова целувчице !

Цитирай Първоначално написано от choco dick
    това е моето момиче. Успех baby!
    Мерси, бебе

Seniorita, благодаря за подкрепата, ще се вслушам в думите ти
    Exorass, благодаря ти, успех и на теб
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Хаха ... ии познай докато чакаш да намериш ПОДХОДЯЩОТО момче .. колко такива, за по 1-2 седмици ще трябва да минат .. виждам го пропускате тоз факт ..
    ...s0 L3T m3 b3 Fr33...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си