- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана съм
Ami nachi az imam edin problem....znam che tva e normalno no e mnogo gadno....znachi vliubih se predi okolo 2 meseca....napravo uma si zagubih po tova momche......ne spqh,ne qdqh,,,prosto ne mojeh bez da mislq za nego i bez da go vijdam.....izgarqh ot liubov po nego...i beshe neshto koeto nikoga ne bqh izpitvala.....i izvednuj ot 1 tozi mesec......prosto zapochnah postepenno da se vliubvam v edno drugo momche i sega sum veche luda po nego......neprekusnato si mislq za nego....sanuvam go........toi mi e sauchenik i vseki den go vijdam i se poburkvam i useshtam che ne moga poveche bez nego i vse si predstavqm razni neshta s nego,kak me pregrushta i me gushka,kak me gali i celuva.......nz kak stana taka no ve4e sum pochti bezrazlichna kum purviq.....i sega sum mnogo oburkana i ne znam kvo da pravq...daite mi nqkakuv savet,pls.!!!!!
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
"i don't think you should ever be ashamed or afraid of who you are, or anything that's happened to you. life is good, man. you can either feel like a victim all the time, or you can get off your ass and do what you want to do."
-chester bennington
Mai si mnogo naivna...Ne vijdam za6to tolkova lesno hlatva6 ot edin v drug sled tova...Moje bi adski mnogo iska6 4ovek do sebe si i lesno se uvli4a6 po simpatqgite...Ne moje da ima6 vsi4ko v jivota, izberi si 1 i se posveti samo na nego, pravi usiliq da go svali6, no ako prodaljava6 ve4no s tezi skokove ot mom4e na mom4e nikoga nqma da si nameri6 svesten i nai-vajnoto -- nqma da znae6 kogo obi4a6 i kogo samo haresva6 nakraq![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
az sam saglasna s tova mnenieПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Lo6o e da si piqn i nqma koi da te podpira, no o6te po lo6o e tova,da si vluben i da nqma koi da te razbira
i az![]()
Baby_sexy_girl mnogo si prava no ne znam kak da se ovladeq ne iskam da stava taka,no to prosto se sluchva.....
"i don't think you should ever be ashamed or afraid of who you are, or anything that's happened to you. life is good, man. you can either feel like a victim all the time, or you can get off your ass and do what you want to do."
-chester bennington
...Shtom purviq si go "razliubila" kakvo se 4udi6 tolkova -bori se za drugiq,no se nau4i da ne pravi6 tezi "skoci" ,za6toto tova moje da ti dovle4e problemi i da ti bade syper gadno sled vsichko tva...vse pak ti si znaesh.
NiE jEnItE nE sMe Ni6To OsObEnO,No pO-DoBrO NqMa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
amMm az sa6to sam napalno zaglasna s mnenieto na BABY_SEXY_GIRL koqto e mn prava!! ti nemoje6 prosto ei taka da si otska4a6 ot edin na drug prosto po tozi na4in sama se obarkva6 i nqma da razbere6 kakvo e da si s 4oveka koito naistina obi4a6.prosto trqbva sama da po4ne6 da pravi6 razlika m/u tova da haresva6 edno mom4e i da si vlubena v nego i togava nqma da se polu4avat takiva nedorozomeniq :P pone az sam na tova mnenie!!![]()
![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
po dumite ti..lichi 4e si mnogo malka..i vse o6te ne razgranichavash lubovta ot haresvaneto i privli4aneto!!Ne se bezpokoi imash mnogo vreme za da obichash i da si obicana naistina..za sega bih te posavetvla da iz4kash s tiq ne6ta!
Аз сред толкова "каки" нямам какво да кажа.
Айнщайн е казал:"Има 2 безкрайни неща на света - Вселената и човешката глупост, обаче за Вселената не съм много сигурен".
Аз сред толкова "каки" нямам какво да кажа.
Айнщайн е казал:"Има 2 безкрайни неща на света - Вселената и човешката глупост, обаче за Вселената не съм много сигурен".
Problemna ti naistina e mnoo golqm... Ne moga da go 4eta.. Kifla si !!! s lainaПървоначално написано от SaMantha
Ами и аз съм изпадала в такава ситуация,но по-добре избери един от тях и се посвети само на него иначе от 2 стола на земята![]()
Бъди себе си..
ахЪПървоначално написано от [B
и аз
Животът е адът описан в Библията!
Ъъъ кфо се чудиш още...хгващай това втория за яката и му се обеснявай в любов...няя кфо да го мислиш...баси щом си безразлична към първия...а моя съвет е да походиш с него по дълго да се пооо...сещаш се и да ти минат тия мимолетни увлечения...нещо много ти се е... щом имаш толкова"морки сънища"![]()
Ъъ, кат толкова го харесваш защо не му кажеш? Какво чакаш още не мога да разбера, само с фантазии нищо няма да стане![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Хахаххах е мечтите са безплатни![]()
ebal sym va u lapetata ot edin na drug. spored tebe tva liubov li e deto go izpitva6? spored mene te pere qko xormona taka 4e nqma da e lo6o da se pospre6. pomisli si s teq skokove koe mom4e 6te trygne s tebe i kak 6te se 4uvstva to kato znae 4e sqka sekunda moje da aresa6 drug. ti neznae6 kvo iska6![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
скъпа хормоните те тресат и още не знае6 кво искаш то4но!
Според мен не си объркана,а уплашена...