- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Един гей може ли стане добра приятелка?(за момичета)
ПИшете коментари![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Пробвай и после ни кажи да знаем![]()
Сексуалната ориентация или самия човек като характер и личност е от по-голямо значение за вас? При мен човека е важен (а не ориентация, религия,материално състояние или каквото и да било друго)![]()
Не съм момиче, но ще отговоря! Да естествено, че може, може да бъде добър приятел, дори и ако не е гей! Ако не е тайна, защо използваш "приятелка"? Да не би сексуалната му ориентация да сменя пола му?
--------------------------------------------------------------------------------------
Еми нзщот ...отвътре може би е такъв или такава..е вече се обърках !!!
![]()
![]()
Що пък да не е добра приятелка (приятел)!!!един път влязох в един магазин за дрехи и так работеше гей и като влязох много добре мирешеше на парфюмпък и даваше добри съвети кое стои добре а кое зле а нет като жените само и само да го купиш и колкото по-скъпо толкова по-добре
![]()
Е да ама при жените има и завист![]()
Оф... не е нужно едно момче да е гей, за да бъде добър приятел. Значи хетеросексуалните момчета не могат да бъдат приятели ли?Да не би да са по-слабо развити или какво?! Това са глупости... всичко зависи от това до колко 2ма човека си допадат......
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
indeedПървоначално написано от ^Sam90^
![]()
Какво е "гей"?Човек ли е?Тогава може да изпитва чувства и привързаност, нали....следователно може да бъде приятеЛ!Clear?
Сега не ми се разтягат локуми относно това какво е приятелството, но лично аз имам такъв приятел. На 37 години е и за времето, през което съм с него се чувствам така, както не бих могла да се чувствам иначе в комапнията на 37 годишен мъж... Пича говори като за 50 бабички след "Дързост и красота", но нямам предвид, че говори простотии, а има какво да каже относно живота и разни си там житейски неща.. забавно ми е с него, весело ми е и се чувствам добре.. все едно разговарям с майка ми, с най-добрата ми приятелка.. или нещо от сорта![]()
Не мога да разбера защо хората бъркат хомосексуалността с транссексуалност. Сам90 да ви прилича на жена? Съвсем не. Започнете да мислите. Лесбийките също не изглеждат и не мислят като мъже. Някои - да, но не е задължително да е така и това надали е свързано със сексуалната им ориентация.Първоначално написано от Dark_Kiss
Иначе хората биха могли да бъдат приятели. Зависи единствено от двамата души дали ще бъдат.
Ахааа, при жените имало завист. Интересно. Как хората, с които общувам, не са такива? Може би защото аз не съм? Ако ти си кучка, първо се замисли какво трябва да промениш...а после съди другите.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ami da opredeleno 6toto az pove4e se razbiram s kujete/mom4etata otkolkoto s jenite a geiovete s si napravo syper moje6 kakto da govori6 za muje s tqh taka i za dre6ki-razbirate ma...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
ми аз съм на мнение че независимо от ориентацията си едно момче може да е най-добра приятел/Ка просто мисля че женските приятелстша не са толкова солидни поради налична "женска конкуренция или завист"
If I tell you..Will you listen?..Will you stay?..Will you be here forever?..Never go away?..
Може естесвено.Но понякога гейовете взимат най-лошото и от жените и от мъжете.Но в повечето случаи са супер верни.Имам такъв приятел(приятелка) И той / те е страхотен човек.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
awe vie jenkite ste mnoo stranni
za6to si msilite 4e nqma majka "konkurenciq i zavist"
tc tc
vsi4ki sme hora ne zabravqite... samo 4e s razli4ni po koli4estvo i vid hormoni
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!
Ami moq spytnik v legovi6tnite pyte6estviq e nai-dobra priqtelka na edno momi4e(spoks,ne prikrivam 4e sym gei)
Един от най-добрите ми приятели е гей и съученик и сме много близки,ходим заедно по магазини,споделям му тайни,и и така.По-принцип той се влачи с мойта компанийка момичета защото момчетата много го обиждат и нараняват което е много гадно,всеки има право на избар вси пак![]()
![]()
![]()
Момчетат могат да бъдат добри приятели без значение дали са хомосексуални или хетеросексуални.