.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Град
    На стадиона за бягане.

Един гей може ли стане добра приятелка?(за момичета)

ПИшете коментари
    Running is my drug and I am overdosed ..

Повече от фен
    Град
    София
    Пробвай и после ни кажи да знаем

Град
    SLiVNiCa
    По скоро добра боксова круша

Град
    Асеновград, България
    Не съм момиче, но ще отговоря! Да естествено, че може, може да бъде добър приятел, дори и ако не е гей! Ако не е тайна, защо използваш "приятелка"? Да не би сексуалната му ориентация да сменя пола му?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Сексуалната ориентация или самия човек като характер и личност е от по-голямо значение за вас? При мен човека е важен (а не ориентация, религия,материално състояние или каквото и да било друго)

Град
    На стадиона за бягане.
    Не съм момиче, но ще отговоря! Да естествено, че може, може да бъде добър приятел, дори и ако не е гей! Ако не е тайна, защо използваш "приятелка"? Да не би сексуалната му ориентация да сменя пола му?

--------------------------------------------------------------------------------------

Еми нз щот ...отвътре може би е такъв или такава..е вече се обърках !!!

Град
    На стадиона за бягане.
    Що пък да не е добра приятелка (приятел)!!!един път влязох в един магазин за дрехи и так работеше гей и като влязох много добре мирешеше на парфюм пък и даваше добри съвети кое стои добре а кое зле а нет като жените само и само да го купиш и колкото по-скъпо толкова по-добре

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Kiss

--------------------------------------------------------------------------------------

Всеки един човек може да бъде добър приятел! Сексуалната ориентация, обаче не е решаваща за това дали го можеш, следователно са възможни всякакви приятелства (мъж-мъж, жена-жена, жена-мъж)!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    На стадиона за бягане.
    Е да ама при жените има и завист

Град
    София
    Оф... не е нужно едно момче да е гей, за да бъде добър приятел. Значи хетеросексуалните момчета не могат да бъдат приятели ли?Да не би да са по-слабо развити или какво?! Това са глупости... всичко зависи от това до колко 2ма човека си допадат......
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Оф... не е нужно едно момче да е гей, за да бъде добър приятел. Значи хетеросексуалните момчета не могат да бъдат приятели ли?Да не би да са по-слабо развити или какво?! Това са глупости... всичко зависи от това до колко 2ма човека си допадат......
    indeed
    Какво е "гей"?Човек ли е?Тогава може да изпитва чувства и привързаност, нали....следователно може да бъде приятеЛ!Clear?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Сега не ми се разтягат локуми относно това какво е приятелството, но лично аз имам такъв приятел. На 37 години е и за времето, през което съм с него се чувствам така, както не бих могла да се чувствам иначе в комапнията на 37 годишен мъж... Пича говори като за 50 бабички след "Дързост и красота", но нямам предвид, че говори простотии, а има какво да каже относно живота и разни си там житейски неща.. забавно ми е с него, весело ми е и се чувствам добре.. все едно разговарям с майка ми, с най-добрата ми приятелка.. или нещо от сорта

Цитирай Първоначално написано от Dark_Kiss

Не мога да разбера защо хората бъркат хомосексуалността с транссексуалност. Сам90 да ви прилича на жена? Съвсем не. Започнете да мислите. Лесбийките също не изглеждат и не мислят като мъже. Някои - да, но не е задължително да е така и това надали е свързано със сексуалната им ориентация.

Иначе хората биха могли да бъдат приятели. Зависи единствено от двамата души дали ще бъдат.

Ахааа, при жените имало завист. Интересно. Как хората, с които общувам, не са такива? Може би защото аз не съм? Ако ти си кучка, първо се замисли какво трябва да промениш...а после съди другите.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ami da opredeleno 6toto az pove4e se razbiram s kujete/mom4etata otkolkoto s jenite a geiovete s si napravo syper moje6 kakto da govori6 za muje s tqh taka i za dre6ki-razbirate ma...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Да,би бил,особенно за моми4е.Ще си говорят По ЖенСКи,ще ходят по магазините...,а същевременно тя ще опознае 4аст от мъжката психика.
    Бих се радвала да имам приятел гей,колкото и да са обиждани такива хора.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Град
    Deep In Your Heart
    ми аз съм на мнение че независимо от ориентацията си едно момче може да е най-добра приятел/Ка просто мисля че женските приятелстша не са толкова солидни поради налична "женска конкуренция или завист"
    If I tell you..Will you listen?..Will you stay?..Will you be here forever?..Never go away?..

Повече от фен
    Може естесвено.Но понякога гейовете взимат най-лошото и от жените и от мъжете.Но в повечето случаи са супер верни.Имам такъв приятел(приятелка) И той / те е страхотен човек.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

awe vie jenkite ste mnoo stranni
    za6to si msilite 4e nqma majka "konkurenciq i zavist"
    tc tc
    vsi4ki sme hora ne zabravqite... samo 4e s razli4ni po koli4estvo i vid hormoni
    Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!

Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!

Ami moq spytnik v legovi6tnite pyte6estviq e nai-dobra priqtelka na edno momi4e(spoks,ne prikrivam 4e sym gei )

Един от най-добрите ми приятели е гей и съученик и сме много близки,ходим заедно по магазини,споделям му тайни,и и така.По-принцип той се влачи с мойта компанийка момичета защото момчетата много го обиждат и нараняват което е много гадно,всеки има право на избар вси пак

http://bloogy.freehostia.com/ -Супер блогЧе!

Момчетат могат да бъдат добри приятели без значение дали са хомосексуални или хетеросексуални.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си