- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- съветче моля
Здравейте , проблемът ми е следния тази година приятелят ми ще е абитуриент и аз искам да си взема подходящ тоялет за случая ...моля ви да ми препоръчате някакви модели и магазини в стара загора благодаря ви предварително
Е разходи се по центъра. Има толкова симпатични магазинчета с дрехи подходящи за повода, пък и като наближът баловете има дооооста официални тоалетчета и бални рокли. Като му дойде времето направи един маркетинг и няма начин да не си избереш нещо. Успееех![]()
Като понаближи май месец направи един шопинг по магазите- тогава е пълно със официални тоалети. Сега и да ти даваме линкове с разни дрехи, нито знаем вкуса ти, нито фигурата ти, нито финансовите ти възможност. Според мен семпла къса рокля е най-подходяща за случая, но ти може да си на друго мнение.
да и аз за същото си мислех че някоя семпла и къса рокля е подходяща за случая а и ще ми стои добреПървоначално написано от fiama
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
vtorata ot dvete koito postna devil_girls_ mi haresva powe4e(myjko mnenie)
Хубава е роклята, но е прекалено натруфена за случая. Все пак момичето е само придружителка на приятеля си, не е абитурентка, няма смисъл да се изхвърля толкова.vtorata ot dvete koito postna devil_girls_ mi haresva powe4e (myjko mnenie)
+1Първоначално написано от fiama
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
ъъъъъъъ, аз съм абитуриентка и не съм тръгнала още за рокля, баси...могат да станат хиляди неща, а ти се занимаваш с глупости
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
какво толкова има да му мисли? малка черна рокля, ефектен грим, семпла прическа и някоя красива наметка и е готова.
I close my eyes and I smile knowing that everything is alright ..
Преди бях Богиня от Машината
Много рано мислиш за това.
Потърси в гугъла има много предложения.
ние как ще ти помогнем питаи го какво харесва
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!