- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален СеКс
Имали опасност ако правя анален секс с приятелката ми без презарватив мога ли да хвана някоя болест има ли някакви опасности от аналния секс 10Х предварително
Nai VaJnO E MeZeTo Da E BlaJNo i Pi4eTo Da E VlaJNo ! ! !
Еми не знаем, пък защо не вземеш да пробваш. Хуя и без това ти е на 2 см от задника, пробвай да се наебеш пък виж дали ще хванеш някоя болест.
що трябва да и го тикаш точно там?! други "дупки" няма ли?
Raise your fist!
Мисля,че да.Но не съм особенно компетентна по този въпрос.Дори и да не може..най-добре използвай презарватив поне ще си 100% сигурен,че не си се заразил с нещо..![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
"моеш да фанеш нещо кафяво Speak to the hand"
true!![]()
Определено можеш да хванеш някоя болест . По-добре с презерватив ! \/
Определено! Ако има глисти например става лошо, а и внимавай да не се оцапа като й го вкараш щото ми се е случвало! От тогава само орално и по естествените пътища - немаш ядове!![]()
Да, можеш да хванеш някоя болест.
Анален с презерватив се прави, милички, научете се ебати...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
че те жените само в този цвят ли ги докарват изненадите...
определено дупката не е по предназначение и може да крие изненади ала киндер сюрприз
![]()
+1Първоначално написано от she_is_the_only_one
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
off vie i vie majete,vav vsqka edna dypka li iskate da probvate..?ko 6te kaje6 za nosa i y6ite...tam nqma da ima opasnost ot nqkoq bolest
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Що забранено ли е аналния секс аз поне обичам разнообразието не саму в една дупка вие сте баси помярите човек да не попита нешо и веднага почвате с ващи тапизми и простотии
Nai VaJnO E MeZeTo Da E BlaJNo i Pi4eTo Da E VlaJNo ! ! !
Първоначално написано от palomaaa
Може да се зарази с хрема на хуя!![]()
ХАХАХАХАХАХАХАХАПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
Тва беше добро, признавам![]()
Само си представих както си виси и изведнъж почва да киха![]()
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Абе сигурно ще може...Ама до ся винаги сме го правили без презерватив сумати и пъти и нищо му няма на моя жив и здрав си е..![]()
![]()
Първоначално написано от Wrathchild
Опазил ме Бог от такова явление [-o<
зависи кой кого![]()
Естествено, че може да се хване болест + това ще е по - болезнено за приятелката ти, ако е без презервтив, защото анусът не се овлажнява (както вагината). Ако твърдо сте решили да пробвате анално препоръчвам горещо да ползвате лубрикант.
Обичай сякаш никога не си бил нараняван!!!
Можеш да хванеш някоя болест...
Обичам само един човек и това съм аз.
Спин, сифилиз, трипер, хламидии, гъбички, ентерококи и още много гадости можеш да хванеш от анален секс. Списъкът е толкова дълъг, колкото и за вагинален секс.
Aко ще правите анален секс ,кажи на приятелката ти да си направи клизма !
Да ако правиш без презерватив ще се заразиш с лайнцата й![]()
Обаче Milena_pld знае най-добре ...Първоначално написано от bEbsI
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "