- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нежен или Груб Секс?Кое е по-яко?
Ами по време на любовната игра и в началото на акта ми харесва да е по нежен, бавен(повече се възбуждам).Иначе вече по средата птредпочитам да стане по груб и страстен.По принцип нямам сериозни препочитания всеки вид секс ми харесва стига да е с подходящия човек :P
i mene mi e interesno it vsichko da probvam![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
i men me kefi pove4e nejniq sex
az opredeleno si padam po nejniq
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
awe i dvata ne sa lo6i ama kato 4eli ako ima zemetresenie e po dobre![]()
зависи попринцип нежно стават нещата с лека нотка грубост.но има моменти в които не можем нещо и е груб секс![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
И двата вида ме кефят.
И 2-та вида са хубави,зависи кои предпочиташ в дадения момент.По принцип нежния малко ме отегчава,но си има моменти за всичко![]()
Първоначално написано от Schnitzer
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
i ot dvete po mlako :P
Зависи от настроението и от много други неща![]()
Иначе и двата.
amii spored mene..
1-vo - zavisi ot nastroenieto
2-ro - mn zavisi s koi si ako si s 4ovek koito obi4a6 mn qsno 4e vseki 6te iska da e romanti4no , no ako si s nqkoi taka za kef (broika) moje da e po burno![]()
tva e spored mene
![]()
JiVeQ zA uDoVolSvIe , ZaShToTo SyM sYzDaDEnA oT nEGO !!! {}
Нежен но в по бързо темпо !
какъвто и да е си е яко.зависи от настроението,обстановката, обстоятелствата и от партньора
We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!
да започва нежно и да завършва по-грубичко![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Пък най-готино е след нежния да последва груб секс![]()
Smile!?
Ако е с момиче за една нощ нежен после леко груб СЕКС.
Za 2 put 6te kaja 4e ne si padam po nejnostite a i sa kfo 6e spim ili 6e praim sex- Burz , grub tva mi e stila na mene
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Аз пък се чувствам по-обичана, когато е грубичко и бързо, защото той знае, че така ми харесва повече.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Секса си е секс бавен бърз пак ще ти е хубаво!Никога не ми е харесвал само грубият или само нежният и от двете по-малко в началото е нежно в последствие играта загрубява...може и обратното , но някак си не върви да започнеш с нежен секс и да завършиш пак така а при грубия е разично там..започваш с груб може и да свършиш с груб!
Хм,нито много нежен,нито пък прекалено груб...Както казват повечето в мненията си,то си е до настроение![]()