.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Търся магазин...

Търся магазин с мъжки дрехи на героя от филма The Nightmare before christmas тоест Jack.. МЪЖКИ.. някой да знае откъде ???
    В " на тъмно" няма.... ако знаете съм ви много благодарен !
    Gaming is not just about wining or loosing, it's about passion . This is our reality.

Re: Търся магазин...

Цитирай Първоначално написано от Morning
    Търся магазин с мъжки дрехи на героя от филма The Nightmare before christmas тоест Jack.. МЪЖКИ.. някой да знае откъде ???
    В " на тъмно" няма.... ако знаете съм ви много благодарен !
    става дума за дрешка с щампа на тоя жак ли ?

Ами не знам какво имаш предвид но... примерно Блуза или тениска и на нея облика на Джак... нищо повече...
    Gaming is not just about wining or loosing, it's about passion . This is our reality.

Супер фен Аватара на fake
    подари му с правена щампа от portokal.net
    Boots and braces don't make racists!

Цитирай Първоначално написано от fаke
    подари му с правена щампа от portokal.net
    или някъде другаде където правят такива магии.Ако помолиш много учтиво ще ти кажа къде точно

Ами не наистина съм много сериозен и знаеш ли...,това ми е като детска мечта..Адски много те моля.. Наистина много ще се зарадвам ако ми кажеш нещо ... така че ... МОЛЯ ТЕ МОЛЯ ТЕ ..?

да ти кажа честно нямам никаква идея в туй портокал не става ли номера

Град
    плд
    ами в пловдив дето аз живея има студия за разни такива работи отива преди тва си избираш картинка на там квото си искаш сваляш я на диска и там ти я правят на блузата разбираш ли може да му земеш блуза и да отидеш ако в твоя град има такова студио
    ,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си