- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Перспективна професия ?
Koq spored vas e perspektivnata profesiq v dne6tno vreme i koq 6te bade zanapred![]()
![]()
*нещо с компютри...различните видове дизайн
*туризъм
*връзки с обществеността/финанси/счетоводство/икономика/
*медицина/фармация/стоматология
...
той зависи от лелката която продава билетчета на бутката.Така че тя е по преспективнаПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
А какво мислите за история, политология, международни отношения и социология?![]()
просто аз
Перспективно е това, в което намериш реалзизация. Иначе компютърните специалисти, лекари, фармацевти, адвокати- смятам дорбе се реализират.
мoже...макар че не съм наясно какъв ставаш завършвайки политологияПървоначално написано от kiro89sf
![]()
Ваксаджия![]()
Иначе преспективните професии са много..ся ако трябва да ги изброяваме всичките...всичко което се ползва е преспективно![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
me 2Първоначално написано от devil_girls_
(надявам се...)
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от Lake_bodom
Най-доходната
az sym se naso4ila kym vytre6en dizain struva mi se 4e malko po-malko bylgarina 6te razbere 4e ne e maistor sry4ko vyv vsqko otno6enie i mislq 4e tva sy6to donqkyde e perspektivno![]()
Лекар ( всеки се разболява и то не веднъж, а ако си зъболекар ще ти е по-добре защото там са няколко редовни процедури ), Адвокат ( аз искам да стана такъв, защото е интересно и има много грешници, зад който гръб ще има да заставаш до писване )
lostinMINIMAL
професии, свързани с новите браншове - тоест, зародилите се след 80-те - тва е ако искате много пари и държавата да не ви се меси
иначе, ако желаете, можете да станете политици с традиционните професии, защото там ще срещнете говедата от парламента![]()
От моя клас половината са се нахвърлили на правото и МИО, а само аз искам журналистикаЗнам, че може и да нямам голяма перспектива, но това искам.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Стройтелен инжинер в Африка![]()
Ами различните хора имат различни перспективи и амбиции. Но аз съм се насочила към медицина(дерматология) или стоматология.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
С оглед на влизането ни в Европейския съюз всяка една професия подплътена с добри знания по чужди езици е с бъдеще осовено ,ако си добър в нея и ако е с няква специализация от сорта на международи отношения.Аз например искам да уча международно търговско право
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.