- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Учуден
Здравеите! Харесах си 1 мацка и така пишеме си 2 седмици по скаипа и тя вика аиде да излизаме излязохме разхождахме се говорихме си за кфо ли не неща но само за гажета. И прибирам се аз и и викам аиде на Диско и тя се съгласи отидохме като приятели седяхме пихме си безалкохолно и така . Прибирам се и и викам по скаип ае да ходиме а тя вика "Заета сам sry" какфо да прая ?
Се1 иска да излезме и после ...........
![]()
![]()
А така по skype предлагай. Вместо да си цъкаш WoW, мацки сваляш....
РУТИ ДОВАРО!
баце грешката е че не сте пили алкохол.Ако и беше зел една голяма водка вече щеше да си имаш гадже![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Е, хубава работа... Като е излязла 2 пъти с теб да не е длъжна да тръгва с теб??? Я се освести!!! Има 2 варианта защо ти е казала така:
1. Наистина е заета.
2. Още след 1-вото излизане не те е харесала, но е решила да си замълчи и да излезете още 1 път ... когато си я попитал вече най-лесно и е било да каже че е заета а не да ти обяснява ...
So free
Очуден!
И никой не е длъжен да е на твое разположение по всяко време.Всеки си има личен живот, задължения, хобита...
за скайп въобще няма да говоря сега.
Пукай WoW бе паладине..
РУТИ ДОВАРО!
Неме харесва затова ме гуши в дискотеката !![]()
и тя кат те гуши ти не направи ли нищо?Първоначално написано от Paladincho
А тъй, я му се скарай!Първоначално написано от tuzaro
![]()
А иначе..к'во е т'ва по скайпа си я питал дали иска да ходите..мисля, че всяко нормално момиче ще откаже на предложение по скайп!Тъй кат' сте били в дискотеката и тя те е гуши си имал възможност да я целунеш иии....можеше пък да ти излезе късмета...![]()
аааа как ше я целува ако му отхапе езикаПървоначално написано от the fairy of the evil
![]()
![]()
Първо тва, че сте излязли не значи, че иска да има нещо повече от приятелство между вас.
Второ и какво като те е прегръщала? Аз също се прегръщам с приятелите си, но това не значи нищо...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
na sy6toto mnenie sym!Първоначално написано от the fairy of the evil
Предложение по скайп....едно момиче не може и да си мечтае за нещо по-романтично....Мислете преди да правите нещо, така вероятността после да съжелявате е по-малка
![]()
Най напред, предложение (глупав начин да започнеш връзка !!!) "не в очите" (интернет, телефон и т.н.), разкрива липса на смелост и до известна степен безотговорност! Второ, кое му е за учудване? Ти за приятелски излизание и раходки не си ли чувал? Задължително ли е, ако е с момиче да е среща?![]()
Много добра идея =D> трябва да го пробвам някой път..Първоначално написано от KillSwitchEngage
що трябва да е титаник тая песен е толкова тъпа... на някой кючек по ше стане работатаПървоначално написано от suantito
На такива кючеци са качват по масите. Ама титаник си е класика ще и държи влага цяла година...Първоначално написано от HePeAJIeH
Ако е и на Кондьо...ммм...колко романтичноПървоначално написано от tuzaro
![]()
ше и държи влага докат не пуснат Бат Зонди-Прасето и да се качи на масатаПървоначално написано от suantito
![]()
![]()
тва го дискутирахме вече ако се опита да я целуне може да му отхапе езикаПървоначално написано от crazy_girl4e
![]()
tfa e istinataПървоначално написано от tuzaro
vodka, connecting people
никой не може да ми плаща толкова малко колкото изработвам
Ахам зех си поука другиоя пат 1 стек вотка 10 лв на дижея да пусне титаник и целувка (без език) 6то може да го отхапе !! 10х а кои е отговорил ако ме намери получава 250 мл 12 годишно уиски "Тичърс"