.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    У нас Си (=

Отчаяние...ТЕМАТА НЕ Е МОЯ

Темата не е моя! Едно момче ме помоли за това я правя. Съжалявам за латиницата!
    ********* ********** ** ********* ******* ******* ** * **** ********** ******* ********* ********* ***** ***** ******************* *** * * ******* **** ***** **** ***** **** **** *** ***** ******** ******** ******** ***** ******* ***** ******* ***** * ***** ****

Казаха ми да махна темата Много се извинявам, изтрийте я (:

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Спи да ходиш в Амор на детска и после на нощна в ТАНТРА и ще се оправиш там всички са надути пачи е айде 90% от тях останалите 10% са с гаджетата си
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Към момчето - Ако беше по-грамотен можеше да те харесват и 'затворените' момичета. А и винаги някой друг е виновен. Явно си има причина все да попадаш на такива и то не е, защото всички са такива.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Am pichhhh kfo da ti kaja ,taka e ...kogat mnool ti ugajdat tofa umryzva...i pri men e taka...prosto im dai malko da ti4at te sled tebe ,a ne ti sled tqh se kato si nameri6 gadje ,6ot......prosto se gybi trypkata razbira6 li.."lovci" sme nie momi4etata...poe4eto de

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Няма полза да си мил.
    - Всички авто-части на едно място!

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Няма полза да си мил.
    Не във всички случаи е така.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    ~~~*В*тВоИте*МеЧтИиИ*~~~
    Не мога да разбера,защо твоя приятел смята,че щом до сега е попадал само на използвачки и всички останали момичета са такива.Не трябва заради няколко такива момичета и всички да ни слагат под един знаменател ,защото има много свестни момичета просто до сега може би не е попаднал на такова,просто хората са различни.Аз не познавам приятелят ти но по написаното съдя,че е прекрасен човек и това можеш да му го кажеш от мен,защото такива момчета като него са рядкост.Аз лично бих се радвала ако имам възможността да се запозная с твоя приятел макар и по скайп,защото искренно се въэхищавам на такива момчета като него.Така,че ако твоя приятел също изяви желание да се запознаем можеш ти да ми пишеш лс за да разменим с него скайповета си.е това е от мен
    ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Няма полза да си мил.
    Не във всички случаи е така.
    Да, добре.....
    - Всички авто-части на едно място!

Супер фен
    Град
    Своге
    offff nepu6i6,ne pie6,pone po macki hoi6 li?mi moje bi ne te haresvat 6toto si prekaleno sku4en v dne6no vreme nie momi4etata e po-golqmata 4ast haresvame otvoreni mom4eta.naprimer,ako nie sme gadjeta i doide nekoi drug da me svalq pak li 6e bude6 mil,a?
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    да не си неосъзнат гей???
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Guest
    hubavo e da si mil, no vsichko trqbva da e s mqrka .... svalqsh nqkoq zavartash i glavata i q ostavqsh tq da te tarsi za da si interesen .... ne trqbva da si prekaleno mil, zashtoto taka stavash skuchen ... trqbva da si darjish na tvoito da se protivopostavqsh ot vreme na vreme, da ne proshtavash za vsqko neshto .... zashtoto v protiven sluchai momichetata mislqt che kakvoto i da pravqt vseki edin moment kogato imat nujda ot nqkoi shte tarsqt teb ..../vsmisal ako nqma koi dr/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си