.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Problem!!!

Problem!!!

Imam edin pr0bem! Ne m0ga da si tegq kipcheta 0t data.bg i 0t drugi sait0ve.Можете iи да п0мг0нете? [-o<

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Обичам Ви!

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Как пък така само клипчета?!? Аз преди не можех да тегля нищу от дата.бг но после зацепих че не трябва да иам Quicktime player и сега сичко е ОК

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BluE_s
    Как пък така само клипчета?!? Аз преди не можех да тегля нищу от дата.бг но после зацепих че не трябва да иам Quicktime player и сега сичко е ОК
    Защо изобщо намесваш Quicktime player-а ...изобщо няма връзка с проблема.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Да теглиш или да гледаш защото и аз не мога да тегля клипчета но тези от директорийте ги тегля
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Да теглиш или да гледаш защото и аз не мога да тегля клипчета но тези от директорийте ги тегля
    da teglq!Iskam da si teglq klipove i filmi,no ne mi pozvolqva i nz zashto.Mojete li da pomognete?
    Обичам Ви!

Цитирай Първоначално написано от Do40_ribata
    сваляш си flashet инсталираш си го и горе ти излиза едно малко зелено като искаш да сваляш нещо фащаш го и дърпаш на зеленото после та пита къде да го сеифаш избираш си нали кадето ти е кеф цъкаш OK и почва да сваля ако и така не става значи проблема е в теб
    mersi!!!!! \/
    Обичам Ви!

Пускаш десен бутон на мишката, там даваш "Сейв таргет ас" или "Сейв линк локейшън ас" - само сменяш разширението и се тегли.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от aninceto
    Цитирай Първоначално написано от Do40_ribata
    сваляш си flashet инсталираш си го и горе ти излиза едно малко зелено като искаш да сваляш нещо фащаш го и дърпаш на зеленото после та пита къде да го сеифаш избираш си нали кадето ти е кеф цъкаш OK и почва да сваля ако и така не става значи проблема е в теб
    mersi!!!!! \/
    С това считам темата за приключена и следващия път или си напиши свястно заглавие сама, или не ми пипай модерацията! Запознай се с правилата на форума - със сигурност ще ти е от полза занапред, ако решиш да продължаваш да пишеш тук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си