- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв стил на обличане ви кефи най-много?
A i q kajete nqkfi ideiki za breakerski stil po razdvijen (sk8terski
) za mom4e
![]()
емо![]()
![]()
![]()
![]()
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
Емо, метъл, пънк...най- ми харесват пънкарите и емотата обаче. Металите имат много яки коси. Ама да си фешънлия е най-якото брато..а..грешка..това беше...рапарско...белите рапари виат тъй...така знам де...
хмм, какъв стил ме кефи?Еми не знам.От всичко по малко![]()
Последно се харесах в черни дънки, черна блуза с бели ръкави все едно си надянал черна тениска върху бяла блуза..., кожени ръкавици без пръсти йеа! айм ъ рокъъ, само мотора липсва... ;DDD и черна шапка с козирка, леко закривена настрани-пападаща над окото и скриваща част от лицето просто не ме кефи нито напред, нито настрани, нито назад...а това изглежда някак нестандартно =]
![]()
- мене пък си ме радва
![]()
Коментарите бяха "мазяш на рапър, сбъркал стила си" или "не мязаш на метъл"
Е, в крайна сметка, важно е какво слушаш...пък и аз уж за нищо не се имам =]
![]()
Защо казвам това ли...ми нали за дрехи си говорим ужПък и аз обчам да се обяснявам...
хъхъ..
Sk8er без кецове не може...Иначе по-размъкнати дънки,шапки,дълги тениски и фланелки...За друго не се сещам!Първоначално написано от s0niC
А за това ма мен какъв стил ми харесва...
Аммм,нямам някакъв определен стил...Нормални неща...Дънки,маратонки,кецо е,полички,потничета...
мдааааааа, скейтър с пола...куул...как ли ще кара е интересно![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
би-бой=/ на скейтър...
къде си видял "брейкър" със скейтърски дрехи...къде си видял истински би-бой със скейтърски кецове или прибрани дънки и тн...
лелее
Ми аз винаги съм си се обличал с разни маратончици (предимно бели), най-обикновени сини дънки и разни суичъри или фанелки с якички![]()
HIP HOP RULEZ
Mutha Fuckars!![]()
Моят.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Първоначално написано от stefsi
![]()
![]()
![]()
И кво слушаш?!Симпъл План или Аврил?!
Иначе...как се обличам...тъмни дънки, черни тениски, кубинки....
или дънки, няква по-официална обувка, шлифер....
Кефи ме моят си стил..омръзна ми да гледам тоя "фешън" стил...дето половината момичета кат варвя по центъра са ми еднакви и емото не ме кефи струва ми се измислено...и незнам няма стил,който да ме описва,за т'ва си се обличам както си искам и не се съобразявам с никакъв стил...![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
az se nosq taka kakto mi e udobno nai-4esto me oprili4avat na rave ili urbanno se slu4va da se obli4am i po-... sexy
![]()
смъкнато естествено.. нали съм рапърче хаха![]()
![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
бхадхдфбхбауъхбаухбаухабу хабйкайдайхбжайхбжахудхау ьхайахфаПървоначално написано от stefsi
еахефахефуъавеугхдхфайегх аъхдаъхъабхаъбхаъбхабхаба хбабхаххахх
ахахахахаххаХАХАХА!
въобразявай си..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
stefsi, ти виждала ли си пънк някога? Е, освен на картинка..
не, нали??ма си пънк/емо..
![]()
а дрехите в теранова са тооооолкова пънкарски, ето от къде ще си купувам дрехи следващия път![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
а какво значи пънк/емо ? или си емо или си пънк
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
Веднъж си бях харесала едно горнище от Теранова и акто го мерих видях етикета и пишеше "ПЪНК ФЕШЪН" :Д и за фон,разбира се ,английското знаме.Първоначално написано от ЕPu
Е,не си го взех.
Иначе аз се обличам предимно в олдскуул дрехи..обичам карирани поли,пуловерчета с ризки отдолу,блузи с весели надписи от сорта на " I dont discreminate,I hate everyone".. ,изчистени дънки или джински,тиранти.
Рядко нося кубинки,по-често гуменки или кецове.
Всичко си го шия сама,или рядко преправям дрехи втора ръка.
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
ooooооооо,стефси
дарлин
продължавай
ГОВОРИ МИ,ГОВОРИ МИИИИИИИИИИИ!
Dwight D. Eisenhower
леле, колко неориентирани деца![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
и кое от всички тези избрени е "пънк" акцентът ти,не разбрах???Първоначално написано от stefsi
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от RAWRRR
шшшш, тва че не е чувала нищо друго освен miss murder не значи, че олд скуул афи не рулз!![]()
хауса не знам къде го намесихте ама карай![]()
btw , darling, много ме изкефи като каза за карираните поли и пуловерчетата с ризки <3 смисъл адски яко звучи![]()
хъхъ..