- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв стил на обличане ви кефи най-много?
Мухаха, разреви се и ще ти кажаПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Еджовете не плачат, а ти продължаваш да отбягваш с еврейски номера
![]()
е 4е моя си ....![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Първоначално написано от ^Sam90^
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
vii pak zasto se darjite taka sgorkite emota.Imammn dobra priqtelka emo i tuk moje da vii skrie 6apkata na pove4eto sketari s markite na skeitove,drehi i pr.ne 4e imam nesto protiv i ot drugite samo fashionite mi barkat malko da ne kazvam kade kato gi vidq
![]()
You are your own limit.
Как ще ни скрие шапката, не разбира![]()
Много ясно че няма нормални хора над 16, които да се обличат така - нормалните смучете!
аз да те питам нещо...виждам че разбираш от фешъни..Първоначално написано от Fesho
фешън ли е да си неграмотен? защото аз искам да стана фешън и ми трябва малко инфо
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ацките пумяри хъхъХАьЪАьахьъахьаъьхаъьа хаьъьахПървоначално написано от Fesho
we give it all.
ее ти си много груб...сигурно и останалите фешъни...не ви искам тъпата мода, умрете от чумаПървоначално написано от Fesho
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Fuckin'Hostile Пуснато на: Сря Яну 02, 2008 10:25 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Как ще ни скрие шапката, не разбира
Не го казах с лоши намеренияпросто ми стана гадно че обиждате емотата но тя си разбира от всичко .Може да говори на всяка тема.ОТ марките на дъските до марки на кецовете.Според мен не всички емота са повърхностни както казват мн хора тук,а тези които не са позиори са супер готини хора
![]()
You are your own limit.
Като клошар
Хахха
![]()
Сега някой може да ме помисли за луда, обаче обожавам такива дрехиhttp://www.viona-art.com/pages/frameset01/setmenu.html
Какъв стил ми харесва....свлечения...
Don't worry,be happy!
с анцузи ходя , от федерацията ми дават и пестим пари![]()
Обличайте се ако щете като курвички. Рапъри, господи опази от такива лайнярщини. За емо нямам думи, тва си е чиста педерастия!!!
Първоначално написано от Johnny.Fontana
А ти с военна немска униформа ли щъкаш?![]()
Собственост на Canis_Dirus
Обличам се както ми хареса.Нося понякога кецове,имам обаче и ботуши и обувки на ток.Всичко зависи общо взето от настроението ми.Но в повечето случай може би не се обличам смъкнато,а по фешънско.Но имам дрехи от различен тип.![]()
АИ СТИГА ВЕЧЕ "ЕМОТО" БИЛО СТИЛ ГЛУПОСТИ НЯКВА ИЗМИВЛЪОУТИНА НА НЯКАКВИ 14-15 ГОДИШНИ ДЕЦА,ТЕ НАПРАВО ИЗОПАЧАВАТ ВСИЧКО И Е ТОЛКОВА КОМЕРСИАЛНО,ЧЕ НЯМА НА КЪДЕ!Ами аз си предпочитам Готик стила на обличане![]()
^ защо вдигна темата бе убитак, сега пак скърбя за ороно![]()