.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 197

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Мухаха пак в изходна позиция, в една друга тема преди време те питах как ми липсва индивидуалността, така и не ми отговори Давай сега...
    Мухаха, разреви се и ще ти кажа

Еджовете не плачат , а ти продължаваш да отбягваш с еврейски номера

Град
    sofiq
    е 4е моя си ....
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Голям фен
    обичам обичам слаби хора с хубави елетчета всякакви видове на голо <3
    ама мажествени или женствени то е до самото движене някакво....ммм не някакъв як с елек подчертаваш къв е мъж ми хм демек зависи си от телосложението (; (=

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Моят.
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

vii pak zasto se darjite taka sgorkite emota.Imammn dobra priqtelka emo i tuk moje da vii skrie 6apkata na pove4eto sketari s markite na skeitove,drehi i pr. ne 4e imam nesto protiv i ot drugite samo fashionite mi barkat malko da ne kazvam kade kato gi vidq
    You are your own limit.

Как ще ни скрие шапката, не разбира

Много ясно че няма нормални хора над 16, които да се обличат така - нормалните смучете!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Fesho
    само фе6ън вееееееее!!!!
    да си фе6ън се иска най много време и най много грижи най много средства и 6том си фе6ън на4и си най-добре!!!
    другите стилове като емо,пънк мънк фънк метали сме6ници мазни и там др е пълна клора6тина мн ги мраза...6от такиа има до 16 години никой нормален 4овек няма да е такъф докато фе6ън стил са футболисти,звезди други и така

тфа е
    аз да те питам нещо...виждам че разбираш от фешъни..

фешън ли е да си неграмотен? защото аз искам да стана фешън и ми трябва малко инфо
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от _SL_
    само фе6ън вееееееее!!!!
    да си фе6ън се иска най много време и най много грижи най много средства и 6том си фе6ън на4и си най-добре!!!
    другите стилове като емо,пънк мънк фънк метали сме6ници мазни и там др е пълна клора6тина мн ги мраза...6от такиа има до 16 години никой нормален 4овек няма да е такъф докато фе6ън стил са футболисти,звезди други и така

тфа е

фешън ли е да си неграмотен? защото аз искам да стана фешън и ми трябва малко инфо
    aх ей зле
    кфо общо има да си грамотен ве!!!!?!??!
    темата е за обличане и си казвам мойто мнение..сички други сте ацките пумяри с некфи парцали за 100 лв сичко
    ацките пумяри хъхъХАьЪАьахьъахьаъьхаъьа хаьъьах
    we give it all.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    само фе6ън вееееееее!!!!

тфа е

aх ей зле
    кфо общо има да си грамотен ве!!!!?!??!
    темата е за обличане и си казвам мойто мнение..сички други сте ацките пумяри с некфи парцали за 100 лв сичко
    ее ти си много груб...сигурно и останалите фешъни...не ви искам тъпата мода, умрете от чума
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Fuckin'Hostile Пуснато на: Сря Яну 02, 2008 10:25 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Как ще ни скрие шапката, не разбира
    Не го казах с лоши намерения просто ми стана гадно че обиждате емотата но тя си разбира от всичко .Може да говори на всяка тема.ОТ марките на дъските до марки на кецовете.Според мен не всички емота са повърхностни както казват мн хора тук,а тези които не са позиори са супер готини хора
    You are your own limit.

само фе6ън вееееееее!!!!

тфа е
    щото са тъпи

Като клошар
    Хахха

Супер фен
    Град
    в килера
    Сега някой може да ме помисли за луда, обаче обожавам такива дрехи http://www.viona-art.com/pages/frameset01/setmenu.html

Град
    Враца
    Какъв стил ми харесва....свлечения...
    Don't worry,be happy!

аБи Да Е яКУ ФеШъН PpPppPpp~~~~

с анцузи ходя , от федерацията ми дават и пестим пари

Guest
    Обличайте се ако щете като курвички. Рапъри, господи опази от такива лайнярщини. За емо нямам думи, тва си е чиста педерастия!!!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Johnny.Fontana
    Обличайте се ако щете като к**вички. Рапъри, господи опази от такива лайнярщини. За емо нямам думи, тва си е чиста педерастия!!!

А ти с военна немска униформа ли щъкаш?
    Собственост на Canis_Dirus

гей брадърс бригейд и по точно като фен на токио хотел _)_

Обличам се както ми хареса.Нося понякога кецове,имам обаче и ботуши и обувки на ток.Всичко зависи общо взето от настроението ми.Но в повечето случай може би не се обличам смъкнато,а по фешънско.Но имам дрехи от различен тип.

Град
    Русе
    АИ СТИГА ВЕЧЕ "ЕМОТО" БИЛО СТИЛ ГЛУПОСТИ НЯКВА ИЗМИВЛЪОУТИНА НА НЯКАКВИ 14-15 ГОДИШНИ ДЕЦА,ТЕ НАПРАВО ИЗОПАЧАВАТ ВСИЧКО И Е ТОЛКОВА КОМЕРСИАЛНО,ЧЕ НЯМА НА КЪДЕ!Ами аз си предпочитам Готик стила на обличане

^ защо вдигна темата бе убитак, сега пак скърбя за ороно

Мега фен Аватара на EarthShaker
    както ми е удобно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си