- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв стил на обличане ви кефи най-много?
после може да пусна снимки![]()
един бивш,ме караше да слушаме само кокоша глава и афи като бяхме у тях и ми говореше за Сатанаил и как някаква негова приятелка си говорила с вампир..същия човек беше с гребен,и ходеше с кубинки..,смятай.
аз днеска слушах мис мърдър в негова чест,ужас.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от RAWRRR
хаха... Сатанаил? добрее
![]()
Вампирите рулз бе.. =]
чуй нещо по-старо...the days of the phoenix примерно :]
btw,Аз ти имам снимка няква из компа ама там си със потник на сърчица![]()
иначе мен много ме кефи да си нося черната риза разкопчана върху, естесвено, черна блуза отдолу![]()
Много черен станах бе... :]
Иначе обличам и зелени блузки![]()
хъхъ..
шшттт не говори за тази блузка на сърчица,че е много емо :ДПървоначално написано от Shadow_Walker
на нея получиш коментар в май спейс "cute,but not emo enough"
http://i22.tinypic.com/2rrxs06.jpg
Това са част от блузките с ризки,и карираните поли,има и един слуичът,който сама си ших..от плюш е,и на качуклата има заешки
ушички,само че черни и бели,а не розови и бели,мнгоо е сладък,жалко че не се вижда ясно...ама не ми се занимаваше с оправяне и декориране на дрехите,пък и батерията ми падна![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
ХУАХАУАХААУАХАУАХАУАХААХХ АХААХАХХАХАХАХАХАХА!Първоначално написано от stefsi
и сигурно ходиш с наци, който обаче слуша Аврил и сега яко те зарибява!![]()
![]()
![]()
скъпа моя...хауса...няма ни общо с емото ни общо с пунка....АФИ.....последният им албум смърди....и те нямат нищо общо с емото, с пунка или с хауса...
а ти си просто фешънка, която си е наумила, че се носи като пънк/емо!
Кефи ме почти всякакъв стил на обличане стига момичето , което е облечено в него да ми пусне.
Ъ, нещо всичко го обръщам на това.![]()
аз...останах без думиПървоначално написано от stefsi
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
е, сега - това не е ли яко ^^
http://youtube.com/watch?v=VY8VzXt7l...elated&search=
от един стар албум е... вземете ей така да видите какво са правили преди да почнат да ги дават по мтв...
какъв е стила - все тая.
а както каза брейн_стрю, момичето е просто фешън...
оф, кажете нещо за дрехите де![]()
хъхъ..
бре, имало рапер у тоя форумПървоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
хухау относно темата - обличам се . . . . . ъъ ами , не знам. може би точната дума е Различно? Мразя значки, тъпите емофски значки, и шибания емо стил, аххх, да еба, негофта майка тъпа, да ебамразя глупави шапки и аксесоари с цветовете на ямайското знаме. мразя коланите с лъскавите тоги, ако ще и UCON да е колана, кат е кич , пак няя го сложа ! обичам розовия цвят, особено крещящо розово-лилаво.. просто не мога да живея без моята розова риза
откъде тази страст към този цвят.. не знам. обичам вталени блузки и размъкнати изсулени панталони.. или съответно обратното о.О обувки - сякакви, важното е да са удобни и да не са последна мода.. не обичам да нося неща, които носи някой друг
обичам очилата, яркия грим, разрошена коса, фибичките и такива разни аксесоари.. кво още да кажа - а, не съм нито скейт, нито пънк, нито метъл, нито реге, нито каквото и да било друго, защото теърде бързо сменям вкусовете си.. секи да се оправя
ае със здраве
Моя.![]()
![]()
Преобладават джинсите в различни цветове,много ги обичам тоя тип панталони и кецовете тях ги нося,защото са ми по-удобни а и някакси ме кефят,но не съм пънкарче де.А и моята запазена марка,всеки нокът ми е лакиран в различен цвят
![]()
Първоначално написано от s0niC
пхахАХхахх...пак ли ти,с твоите идейски....все някви такива теми пускаш..."идейки за ЯКИ съкращения "(или кво беше),ся тука пак "идейки"....много идееен човек ,много нещо
... кЪ и дЪ е...
стил?-Мой си..![]()
Широки кеци,дънки,тениска/суичър,раница .... и тва е....Нищо особенно не e,но си ми харесва....
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Мда,Спорк,тва е стила![]()
Иначе аз съм в стил`свлечен клошар`![]()
Дънки,тениски,блузи,широки кецове...
хухаху...е т'ва ме разби...Първоначално написано от cord
Е че кво?Първоначално написано от Under_my_skin
Една съученичка си пада и по метъл и по хип-хоп и се носи някак посредата, въпреки че сега повече клони към хип-хопа![]()
хъхъ..
casual...марки няма да изброявам.![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
ami moq si stil zakvo trqbva da se obli4am vuv raparski stil samo za6toto slu6am 50cent
еваларка,машина си...Първоначално написано от 50cent
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
em men mn me kefqt hip-hop-1rite i punk-arite![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
А връзката между двете е?Първоначално написано от -4arovnata-
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
fashion style!п.с-моля ви не ме нападайте!не ме рогайте много!
Най-много се радвам на пънкарчетата...много цветове,много веселоИма и някои емота,които са облечени добре...Най-много се кефя като видя някои яки кецки,които са много цветни :P
Мразя фешънския стил.
Walk go home boy...