- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв стил на обличане ви кефи най-много?
що не си теглиш ножа ?!Първоначално написано от ?love_haTe!
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Каквито дрехи си харесам такива нося....но не оставам без кецове![]()
емо = фешън, а и съм сигурен, че пънкарчетата, които имаш предвид = фешън...Първоначално написано от ?love_haTe!
Защото те чакам...ти си първи.Първоначално написано от Alcohooligan
Walk go home boy...
И аз съм сигурна,че не си добре.Казах,че просто някои емота са облечени добре,както и,че не харесвам фешъни,а туй,че не можеш да четеш си е изцяло твой проблем.Доколкото знам страната ни разполага с училища,върви там,100% ще се научиш да четешПървоначално написано от OtherDimension
![]()
Walk go home boy...
колко си зле
една елементарна ирония не можеш да схванеш...
ще ти е много трудно в живота
успех
...благодаря,трогната съм.Първоначално написано от OtherDimension
П.С.Съжалявам за тези off-topic мнения..
Walk go home boy...
харесвала емо ама мразила фешън стиловете..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
О,това беше много добро като за наредба,ще си го запиша.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
А аз не разбирам кво харесвате на кецките!![]()
жалка си.Първоначално написано от ?love_haTe!
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
хммм.. присмиваш ли ми се?Първоначално написано от RAWRRR
и имаш писмо, на което не си отговорила
нееее!как ще се присмивам-сериозно ми хареса!Първоначално написано от OtherDimension
![]()
![]()
![]()
виж на писмото повече мога да се присмея-то е така дълго и изчерпателно,че се чудя как не му е омалял крака на пощенския гълъб!![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
и те не разбират..Първоначално написано от brain_stew
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
белите кецки (не скейтърски!), рулирBат !![]()
хмм...тез кецки като цяло не ме радват...даже си имам теория защо![]()
"Ообичам те миилааа, с бели маратонкии и изтъркани джинсии"![]()
това ми напомня как аз се нося с черни маратонки и прави и здрави дънки
П.П. не съм пил нищо, нее...понякога лигата и иронията са необходими, особено ако си в лошо настроение...
хъхъ..
Първоначално написано от _SL_
Ама аз сериозно не разбирам, какво е удоволствието да вървиш с такава платформичка, с огримен език, която не се връзва!О.О
не мога да си представя обувки, които имат връзки, но хората не ги връзват!Тогава връзките са излишни...бе шашава раута!Не го разбирам...кецовете са тъпо нещо!
пфъ...аз говоря за тоя тип "кецки", които...просто са едва ли не за украса...Първоначално написано от exploitedteen
Познавам толкова хора, ходещи с кецове...повечето са с готини, добре изглеждащи, изчистени черни кецове и деба, си връзват обувките....
Днес както съ разхождах на НДК, некво...ъъъ....'то' вървеше...беше с кецове с розови сърца...и вървеше и обувката му се събу!И то щото не си върза връзките...
аз може би тва не разбирам, как така не се връзват връзките деба!Има ли връзки - трябва да се вържат!
И само не разбрах, защо е толкова съществено важно за всички да си лепнат някакъв етикет от типа "пънкар", "фешън", "емо" и т.н.?!
Аз пък се обличам както ми е кеф, не робувам на клишета. Айде със здраве...![]()
...I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it...
abe kufto si izmislq az hodq s nai razli4ni drehi tu rapurski tu pankarski tu justin tiberlake i taka i nikoi ne razbra 4e slu6am 50 cent
"На вкус и на цвет - таварища нет"Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Metul mnogo qsnosamo 4e ne stila na starite black metalisti s kosa do krusta, dunkovoto qke i kamuflajniq pantalon i t.n. ami ne6to koeto pove4e mqza na gothic...
drehite -
4erna teniska/4erna bluza/ 4eren switcher/4erna riza/bez dreha
primerno 4erni dunki/kojen pantalon/4eren pantalon 3 4etvurti
kubinki/maratonki
dulgo 4erno palto (kojen/ot plat)
aksesoarite - veriga, 2 grivni sus 6ipove, na6iinik sus 6ipove, 3 verigi... vruta do edna ruka, ot vruta do drugata ruka, i ot vruta v rukata na gadjeto miimam i o6te 1 kamara prusteni, grivni i pro4ie...
imam o6te ideiki za oblekla i skoro 6te si gi nabava![]()