- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв стил на обличане ви кефи най-много?
аз сме скейтърче от 2 години и още когат почнах си се обличах как тряя .. слагаш 1 кецове (едната връзка - синя , другата да е друг цвят) по развлечена блуза , отпуснати дън ки или спортни панталони ... въобнще иди в инсомниата и ще си видиш квот те кефи .. да не забравим прЕческЪтЪПървоначално написано от s0niC
гледай да си пуснеп дълга коса не ходи обръснат кат затворник (или поне не се подстригвай късо .. )
тва е друго немакоя не си пада по теб и еби майката !
FE6ANIQTA RULZZZZZZZZZ![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ако не е синя е забранено!Първоначално написано от lary
Тегли патронаПървоначално написано от wasntme_
![]()
![]()
we give it all.
ax ne e... ti kvo si??? nayrentirano??? sredny mejdy stilovete? lyta6to se i ne znae6to na kade kloni?Първоначално написано от true.
ili depresirano emo? beji sa reji v takav sly4ai... ili ne6ty drygo??? 6tttt mal4i siiiii
mn znae6 pa ti koq e taq na profila mi....
![]()
Първоначално написано от wasntme_
поне можеше да го/я изчакаш да ти каже кво е, тогава да заплашваш и нареждаш...
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Забавлявай ме, sXe wannabe кучко...Първоначално написано от Fuckin'Hostile
um.... zaplaha? savet? razlika mislq 4e ima?Първоначално написано от brain_stew
![]()
![]()
Т'ва опит за 'neg' ли беше? Странно, насочен към мъж, почваш да ме съмняваш наистина![]()
Олд Скул Трашарията убер алес!![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Кежуъл (от както им мина времето на кубинките и бомберите)Дрешките, които ме кефят са ясни, но в последно време се обличам повече с дрехи, които пак си изглеждат "обикновени", но нямат венци, надписи и тн
В крайна сметка кежуъл културата в БГ би трябвало да изглежда точно така, защото вече и малките деца знаят кои се обличат с Хенри Лойд, Пери, Стоун Айлънд, Лонсдейл, Мерк и тн. ушев също не пасе трева. А и едно е да ми скъсат в бой или да ми изгорят с факла яке за 50-60 кинта, друго е за 150-200.
На последния цска - Левски на един до мене му падна огънчето от факлата право на левия ми кец, и ми съсипа кецки за 100 кинта. За това вече за такива срещи ще си взема едни маратонки за 15-20 лева от пазара, нахлузвам старото яке и не ми дреме![]()
И трябва да ми пука ли?Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Лош еджър такъв... с липса на индивидуалност, трябва и в интернет да ви забранят да влизате
Не подръжавай на fuckin hostile, че може някъде да те объркам и да те смачкам като кифлаПървоначално написано от NSDAP
![]()
Индивидуален.
I am the substance and the one who has no substance.
За мъж - мъжествен стил.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ем0![]()
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
хихихи аз си имам личен скиллл....нешту между емо ... пънк иии моя сиии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мн се кефкаммммм
u'Re mY sUnshIne...mY onLy sUnShInE... (*)
Аз си се обличам скейтърско и пънкарско...
Но повече си падам по раздърпаното..Също и грънджарското облекло ми допада ^^...
И какви идеи да ти дадем..Оо Използвай въображението си..
Такива хора не обичам..![]()
London Tipton
чакай малко бе, ти не беше ли СЦЕНПървоначално написано от monityY
![]()
Искам твоя снимка.Първоначално написано от punkbebs
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Мухаха пак в изходна позиция, в една друга тема преди време те питах как ми липсва индивидуалността, така и не ми отговориПървоначално написано от Orono
Давай сега...
ебаааааати темата, копеле![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни