- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 9 месеца разлика
Здравейте!!!Мн ме кефи 1 момче,обаче той е с 9 месеца по-малък от мене! Аз съм на 8 февруари,а той на 8 ноември 90-та год! Попринцип това не ме притеснява,не ми е проблем да ходя с по-малък,н някакси чувствам вътрешно,че това не е в реда на нещата и ми става мн кофти понеже наистина го харесвам! Нз...кажете си мнението!
shake me baby
и аз искам да ходя с какапича много ше се радва
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Самовнушението е голяма работа..![]()
Пък и няма да се жените (ъъ, не се знае, но все пак!).
Човек трябва да опита и да пробва от всичко (почти всичко)
Вие сте родени една и съща година.
Това, че е няколко месеца по-късно нищо не значи.
Божеее, някои ходят с 2 години по-малки момчета, ти за какво се косиш...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Тва са само 8 месеца, какво значение има![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Не виждам нищо нередно в ситуацията....все пак сте един набор. Пък и има къде къде по фрапиращи разлики и момичетата нямат никакви комплексиКато се обичате.....
![]()
Мхм...Първоначално написано от Wrathchild
Аз съм ходила с момче 3 години по-малко от мен.Първоначално написано от SANDDRA
Сегашния ми приятел също е по-малък, но с пет месеца и е един клас по-ниско от мен.
Да ти кажа, нищо кой-знае-какво няма. Ако си си го харесала, хващай си го под ръчичка и се гответе след един месец да отпразнувате рождения му ден![]()
When I love, I love.
да бе верно кво ти пука?![]()
Животът е адът описан в Библията!
ПрУстотиИ!![]()
1. Казваш, че тази разлика не те притесняваПървоначално написано от SANDDRA
не виждам проблем да сте заедно.
2. Любовта не подбира нито по възраст, нито по каквото и да било друго.
3. Познавам момиче на 19, което ходи със 17-годишен. Щом тя не се притеснява, какво остана за теб. А тяхната разлика е доста по-голяма от вашата.
Май тука някой плаща данак обществено мнение...
Защо си мислиш, че не е в реда на нещата? Та вие сте родени в една и съща година т.е сте набори. Аз не виждам проблем да сте заедно. Не би трябвало да страдаш от такива предразсъдъци, разликата във възрастта ви не е голяма! Та нали за любовта граници няма! Както казаха по-горе-има много по-фрапантни разлики във възрастта на хора, които имат връзки и не им пука, а ти си се затревожила за някаква си разлика от 9 месеца.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Общественото мнение. То има значение, не 9-те месеца.Първоначално написано от punkrock
това са само 9 месеца ...няма нищо страшно... аз имам приятели на които разликата им е 2 години тя е на 21 а тои на 19 няма страшно щом го харесваш давай смело
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
xasx i kakvo ti puka na kolko e nali ne hodish s nego zaradi obshtestvenoto mnenie,a zashtoto iskash da si s nego?Ako e samo zaradi tova ne vijdam kude ti e problema.Az kakvo da kaja kato haresvam vse po-malki ot men?! ama da ti kaja daje mi kef,a ne se pritesnqvam ot koeto![]()
За мен 9 месеца не са от значение.. пък и ако си те радва момченцето , не разбирам какъв е проблема![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Е, какво са 9 месеца? Когато си се родила, него са го правили...![]()
Споко!
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Баси и простотийката!Майка е с подщи 2 години по-голяма от татко,Баба е била с2 г по-голяма,ком6ийката с5....Глупаво е да изпускаш любовта,големи хора сте ве4е!И аз съм ходила с по-малки,не е кой зн каквоПървоначално написано от SANDDRA
Ако наистина го харесваш, бъди с него.Какво толкова те притеснява разликата от 9 месеца, даже не е една година?А и съм сигурна, че не се усеща.Стига глупости...
пхахха та вие нямате дори 1 година разлика. Имам познати, които са ходили с момче с 2-3 години по-малък от тях...няма от кво да се притесняваш....пък и никой не те кра да се жениш за него, зимайте се и готово![]()