- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 9 месеца разлика
Не е голяма разликата, какво се притесняваш толкова...пък и щом го харесваш толкова, тва не трябва да те притеснява
![]()
Какво ти пука бе.Я се стегни.![]()
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437
Пишете ГРАМОТНО бе хора![]()
![]()
![]()
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437
Еми вие сте в една година така че кво ти пука, реално погледнато сте на едни години тай че...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
TVA NE TRQBVA DA TI PUKA.PLUS TOVA MOM4ETO E PO4TI KOLKOTO TEBE.NE VIZDAM KAKUV E PROBLEMA![]()
![]()
![]()
Няма значение,че е по-малък от теб с 9 месеца,но ако се чувстваш неудобно го забрави.
![]()
![]()
...тцтцтц...
...Имам приятел,на който родителите му са...майка му е на 40,а баща му е на 32
...Нещо да ми кажеш по въпроса?
![]()
Ее айде сега,тръгвай с момчето!Аз съм ходила с момче,което е с една година по-малък от мен...и мога да ти кажа,че това беше най-хубавата ми връзка!Опитай,ще се получи нещо хубаво![]()
О боже в днешно време се чудите за какви глупости да се косите. Голям праз, че той е по-малък от тебе. Пък и кфо нередно има в тва. Аз съм ходил с момиче по-високо от мен и не ми пукаше ти се чудиш за кфо да се косиш!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
майката сигурно е готинаПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
тъпа си наистина...![]()
за мизерни 8 месеца правиш проблем.. да не сте бебета да има значение кой кой месец е?? 90 набур сте все пак..
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Е щом ни питаш нас явно има проблем,че ще ходиш с по-малък![]()
мисля че тази разлика не е проблем и аз ходя с едно момиче 8 месеца по голямо ама не ми пука важна е любовта![]()
kat go harersva6 trygvaite koi zn ko
това което ми трябва е това което ми липсва!!!
именно (Първоначално написано от Wrathchild
), тей де ...
![]()
няма нищо лошо, яко е да ходиш с каки \/
![]()
[offtopic]имаш мн як подписПървоначално написано от galina_3
[/offtopic]
Последната ми приятелка беше с една година и няколко месеца по-голяма от мен... но това не ни попречи по никакъв начин![]()
Давай смело и не гледай ЕГН-то, а човекът зад него!![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
За да не правя нова тема ще питам тук. Има ли някакъв шанс една 15 годишна да ми обърне внимание и да започнем някаква връзка като се има впредвид, че съм на 13Тя е в мойто даскало и 2 класа нагоре ама нещо много я харесвам
![]()
абе какво ти пука.. харесвате ли се.. зимайте се![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
мацка няма от какво да се принесняваш.ако тва мом4е наиситна ти харесва се впускай..като 4етох мненята се сетих за една приятелка която е на 17 и ходи с мом4е на 15 и не и пука излизат ли..няма проблеми..така4е се тревожиш напразно![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!