- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 9 месеца разлика
zaebi i biv6q mi hodi s 12klasni4ka (na 15e toi=9ti klas) predi6nata be6e 2 godini po golqma ama taq naprao ni odari v zemqta hvani si kak da te otraka na lelka :d
na teb ne ti se pie no ne i nie
zaebi i biv6q mi hodi s 12klasni4ka (na 15e toi=9ti klas) predi6nata be6e 2 godini po golqma ama taq naprao ni odari v zemqta hvani si kak da te otraka na lelka :d
na teb ne ti se pie no ne i nie
Ам мисля че няма нищо лошо!
![]()
За тебе сички знаемеПървоначално написано от tuzaro
![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Първоначално написано от SANDDRA
lele mila tva ne e nikva razlika! lqtato izlizah s edin 6toklasnik (a az sum 8kl)
Testis unus,testis nullus...
tva ne e ni6to!!!!!!!! lubovta nqma granici puk dali e s tiq 9 meseca ili bez tqh e edno i su6to...ako e pe4en kvo ti puka
kato go haresvash mainata mu na razlikata
пхах нали все пак сте на една и съща година... за мен специално тва изобщо не се брои за разлика във възрасттааз месеци изоооообщо не признавам честно говоря.... тей де... никва причина се притесняваш - действай там със схемата
![]()
Само ще ти дам един пример:
Една фр ходеше с момче което беше година и половина по-малко от нея и ходиха 8 месеца.Бяха много щастливи и се разделиха за съвсем друго нещо,нямаше нищо общо с възрастта.
Прави си изводи дали трябва да те притесняват тези 9 месеца![]()
just a kid۵
хах ... тва е веселку ... ми няма нищо лошо да ходиш с по-малък ... пък и разликата е мн малка ... пък и нали за любовта годините не са пречка![]()
Противозаконно е. Според конституцията разликата между момчето и момичето не трябва да е повече от 24 часаПървоначално написано от SANDDRA