.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    zaebi i biv6q mi hodi s 12klasni4ka (na 15e toi=9ti klas) predi6nata be6e 2 godini po golqma ama taq naprao ni odari v zemqta hvani si kak da te otraka na lelka :d
    na teb ne ti se pie no ne i nie

zaebi i biv6q mi hodi s 12klasni4ka (na 15e toi=9ti klas) predi6nata be6e 2 godini po golqma ama taq naprao ni odari v zemqta hvani si kak da te otraka na lelka :d
    na teb ne ti se pie no ne i nie

Ам мисля че няма нищо лошо!

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    и аз искам да ходя с кака пича много ше се радва
    За тебе сички знаеме
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Re: 9 месеца разлика

Цитирай Първоначално написано от SANDDRA
    Здравейте!!! Мн ме кефи 1 момче,обаче той е с 9 месеца по-малък от мене! Аз съм на 8 февруари,а той на 8 ноември 90-та год! Попринцип това не ме притеснява,не ми е проблем да ходя с по-малък,н някакси чувствам вътрешно,че това не е в реда на нещата и ми става мн кофти понеже наистина го харесвам! Нз...кажете си мнението!

lele mila tva ne e nikva razlika! lqtato izlizah s edin 6toklasnik (a az sum 8kl)
    Testis unus,testis nullus...

tva ne e ni6to!!!!!!!! lubovta nqma granici puk dali e s tiq 9 meseca ili bez tqh e edno i su6to...ako e pe4en kvo ti puka

Град
    sofiq

.

kato go haresvash mainata mu na razlikata

Град
    shumen
    пхах нали все пак сте на една и съща година... за мен специално тва изобщо не се брои за разлика във възрастта аз месеци изоооообщо не признавам честно говоря.... тей де... никва причина се притесняваш - действай там със схемата

Само ще ти дам един пример:
    Една фр ходеше с момче което беше година и половина по-малко от нея и ходиха 8 месеца.Бяха много щастливи и се разделиха за съвсем друго нещо,нямаше нищо общо с възрастта.
    Прави си изводи дали трябва да те притесняват тези 9 месеца
    just a kid۵

6

хах ... тва е веселку ... ми няма нищо лошо да ходиш с по-малък ... пък и разликата е мн малка ... пък и нали за любовта годините не са пречка

Град
    Пловдив

Re: 9 месеца разлика

Цитирай Първоначално написано от SANDDRA
    Здравейте!!! Мн ме кефи 1 момче,обаче той е с 9 месеца по-малък от мене! Аз съм на 8 февруари,а той на 8 ноември 90-та год! Попринцип това не ме притеснява,не ми е проблем да ходя с по-малък,н някакси чувствам вътрешно,че това не е в реда на нещата и ми става мн кофти понеже наистина го харесвам! Нз...кажете си мнението!
    Противозаконно е. Според конституцията разликата между момчето и момичето не трябва да е повече от 24 часа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си