- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- самозащита
като се връщам сама късно вечер си нося с мен джобно ножчене мисля ,че ще го използвам,защото едва ли имам време да реагирам,ама колкото да не е без хич..кефят ме повече спрейовете за очи ,ама не знам колко струват и къде ги има..Както и да е-вие носите ли нещо за всеки случай?използвате ли го?
![]()
Има такава тема, която е доста изчерпателна. Има търсачка.
Аз нося само карабинер
И аз такаПървоначално написано от devil_girls_
![]()
Оръжието е в гащите ми![]()
карабинери, ножове и боксове не нося...няма да посмея да ударя човек с такова нещо...живея в толкова умрял град, че няма кой да ми направи нещо...пък ако нещо стане дера много лошо![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ъм аз ли единствено нищо не нося,ама ако ритна човека с тия новите обувки хич не му завиждам
По принцип не нося нищо определено за самозащита...Но винаги съм готова за бой!![]()
![]()
![]()
нищо
Нищо не нося,а трябва май.
То не за самозащита толкова,колкото да си въобразявам колко съм защитена и безсмъртна прибирайки се или отивайки на работа.Пък ако не дай си Боже нещо тръгне да става (
) няма да имам време даже да се сетя какво нося в мен.
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Побни на тези на ДониПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
не не нося нищо но в повечето случаи си имам кои да ме пази ... а ако се случи да няма дера доста добре а и знам къде да ритам
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
аз съм безсмъртееен!!!!
нося карабинер или малък спрей от оръжеен магазин. живея в краен квартал и е малко неприятно, ако трябва дасе прибирам сама. добре, че не съм беззащитна лигла, мога да реагирам адекватно.
I close my eyes and I smile knowing that everything is alright ..
Преди бях Богиня от Машината
Не вярвам точно мене да ме нападнатзатова и нищо не нося де
Мии нищо не нося. Ако някой реши да ме набие няма да му е много трудноНо аз съм делегат..важно е да не се стига до там..ще преговарям
![]()
Мисля да си взимам газов![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
яла либеПървоначално написано от devil_girls_
![]()
Мии не нося нищо. Мислил съм да си взема едно ножче, ама за кво ми е ...![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
В оръжейните магазини се продават такива спрейове. Цената им е около 5 лева.Първоначално написано от Yoh_
http://www.sotisbg.com/ammo_sprej.htm
А иначе нищо не нося с мен за самозащита.
Нали знаете, че самозащита е само когато той ти нанесе първия удар , само тогава ти имаш право да му направиш нещо ( да му счупиш ръка, да го повалиш и т.н.).
Сяка следваща атака е нападение от теб![]()
С тея ножове![]()
![]()
![]()
Някой ви удря и вие го наръгвате?
После вие ще оперете яко пешкираДа не забравяме , че за повечето съдий да кажеш " Еми аз си ходих и изкочи един чичко и ме удари и аз си извадих ножа и го наръгах и сега той е в болница/има тежки наранявания пък аз имам максимум едно насинено око ;( ) значи "ВИНОВЕН" пък и ножа е "хулиганско оръжие". Носете си отверки ,
Същата работа е и с другите оръжия.
Имам приятел, който ходиха 3ма да го бият в училище (!).
Идват и почват да ги удрят, пича е 2 метра и нещо и е доста мукулест, при което успява да удари единия от тях и да го свали на земятаи започва да го рита с новите си кубинки в главата. Друг го удря него и го повалят. И така нататък боя продължава. Боя завършва със счупена глава на моя приятел и много синини и малки контузий. Другите 2ма биячи със същата диагноза, 3тия с разбита глава и извадено рамо
Та после , този 3тия го СЪДИ ЗА ПОБОЙ!
Тъйче, си правете сметката с тази "самозащита"
Много знам пк тва Дони к'во носиПървоначално написано от chaos_
И що си мислите че едни кубинки ви спасяват...ти ако не можеш и не знаеш как да ритнеш с к'вото и да се обуеш...
Нищо не нося.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
убийци
убийци
присмял се хърбел на щърбел с тоя подпис, а???Първоначално написано от devil_girls_
спамерка..