- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- самозащита
Вие сичките ме изкорахте. Само аз ли си нося четката за коса и един прав-ляв мисля,че стига при някаква опасност![]()
нищо..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
По един калашников скрит в жартиера![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не си нося.. к'во мога да носяМоже би лют спрей! \
/
Аз не нося нищо. Разчитам на прав между очите или на десен между краката.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
днеска ме светнаха че запалка+ малък дезодорант е мн ефективно![]()
I close my eyes and I smile knowing that everything is alright ..
Преди бях Богиня от Машината
А светнаха ли те, че докато извадиш запалката и дезодоранта и докато запалиш, вече ще са те убили, разфасовали и пакетирали?Първоначално написано от Прах
![]()
ми не нося,а би трябвало![]()
всичко може да стане особено тия дни на кво ли не се нагледах...побои масовоооо ,а уж както каза някой забутан град![]()
а ПРАХ ти знаеш ли колко време отнема да извадиша запаллата ,да я запалиш и да свалиш капачката на дезодоранта....
Мн си права по принцип, но съгласи се, че е тъпо при положение че можеш да се защитиш, да се оставиш да те удрят, за да можеш после да го осъдиш за побой...Първоначално написано от Majestic12
![]()
По темата: Не бих казала, че не ми е нужно средство за самозащита, но докато го извадя от чантата(въпросното нещо) и действам психара, който ми се е хвърлил в гръб(примерно) ще ми е резнал вече главицата... а и винаги има кой да ме изпраща в тъмнотоА ако няма нали затова са такситата :P
"Ich kann mir mein ganzes Leben mit dir vorstellen..." .....
Да нося с мен краката си,мозъка си и способностите си да хапя,удрям,ритам итн...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
дрънци. като минавам през гадния подлез си ги държа в мен, после вече не е страшно.Първоначално написано от loyal_88
I close my eyes and I smile knowing that everything is alright ..
Преди бях Богиня от Машината
Ам.. нося си бокса само когато излизам вечер късно и ако сме само момичета
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Точно АКМ (не инициалите ми, а автомата) е най-гадното нещо на земята. Не знам виждала ли си и хващала ли си таз пушчица, но е адски гнуса. АК-47 ди е къде къде по-добър. На "малкия" само патроните са симпатични и таз простотия за мятана на бомбички![]()
ти си луда за връзванеПървоначално написано от ^Galq^
![]()
![]()
по темата: от къде да си купя бокс![]()
+тва съм страхлива и знам къде да не ходя.Първоначално написано от alice sw
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
тва е повод да не си връшам думите назадПървоначално написано от ^Galq^
![]()
И аз имам някаф уръфан карабинер(не е мой де)
Не знаех,че става за тфа хаха
^Galq^, за 13 годишна доста ги разбираш нещата. Но явно не си слагала оръжие на бърба, за да усетиш к'во е чувството![]()
вие и се смеете,подигравте й се тънко,без тя да разбере,ама с каубойки шега не бива..![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от ^Galq^
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз съм играл CS, да...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Зависи , как "ще се защитиш".Първоначално написано от ^^^lovely^
Галя , смешна си.
Докато го извадиш този автомат, аз ще съм извадил нож и ще съм те убил...
ВСИЧКО е до ЕЛЕМЕНТА НА ИЗНЕНАДАТА.
Иначе, по едно време като излизах през ноща си носих по 3-4 флаш бомбички в джоба, но свъвршвър бързо , а не ми се занимава да правя нов flash poweder сега.
Shotgun-а е едно доста глупаво оръжие, както и автомата който описа.
Ако някога нося автоматично оръжие, бих носил SMG-SD лек е, може да се носи в плик и е доста по-бързо се вади.
ДребнокрачкоПървоначално написано от exploitedteen
но поне си намираш лесно обувки, аз с моя 47...
И аз не нося нищо ама повечето пъти кат видя неква опасност и глеам да бягам далече![]()
Аз пък си изгубих нинджакото![]()
Иначе съм голяма нинджа !![]()
това ми напомни тия дни да ида да си взема шурикенаПървоначално написано от s'n'd