- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да направя....
na 29.09 se vidqh s edno mom4e!mn e qk!predi tva sme se zapoznavali ,no ni6to pove4e-samo zdravei i zdrasti!no ot togava sme zaedno!toi e mn sladak i az si mislq 4e iska da spi s men i 4e e-dori i malko izpolzva4,no poprincip vsi4ki ot kompaniqta sa mu takiva i s edna duma"hva6tat momi4etata za da spat s tqh"na 13.10 ve4erta pak 6te sme zaedno i az kazah 4e togava 6te izmislim kvo 6te pravim,no vaprosa e dali da mu pusna 6toto mai toi tva iska kato ima6 predvid 4e 6te mi e za parvi pat!.......a i ako mu pusna dali toi 6te me ostavi;(pls kajete mi kvo da pravq-mn go obi4am-nqkoi moje da kaje 4e e presileno ,no e taka!
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Не МисЛи, чЕ Ме ПозНаВаш И чЕ Ти Ме ПокоРяВаШ!ДнеС съм МиЛа И еФирНа,Утре ДиВа И неМИрНа,ТряБВа ВсеКи МомеНт Да ВниМаВаш С Мен!ДнеС Съм ОгъН И СтраСт ,Утре СъМ пеПел И мраЗ!:Pp
Ако зависеше от мен... НЕ ГО ПРАВИ, но знам, че не е така! Остава ми само да те убедя! Това е най-глупавия начин да прекараш първия си път - с човек, който е с теб, само заради секса и после ще те остави! Първия път трябва да е с човек, който обичаш и той също те обича, а не с някой "бройкаджия"! Решението остава в твоите ръце, но аз те съветвам да не го правиш!![]()
Не мога да ти кажа,защото решението е важно пък и не те познавам,нито познавам него...Но ще ти кажа да си помислиш хубаво не дали ти го обичаш,а дали той изпитва същото! Щом мислиш,че те използва,значи все пак има нещо вярно! Надявам се да съм ти помогнала...
Миличка... не ми изглеждаш много голяма нито на възраст, нито на акъл.
Не можеш да питаш в някакъв форум дали да спиш с него или не, още повече че ще ти е за пръв път. Всички ще ти кажат, че трябва да изчакаш, защото не си готова.
Дотук с общите приказки. Понякога трябва да се доверяваш на това, което ти казват другите за даден човек - ако наистина само си търси момичета за едната нощ, можеш да си сигурна, че ако ти позволиш, ще се превърнеш в една от тях. А май не го искаш, нали?
От друга страна първият път трябва да е с някой специален. И не, това не са отживелици и бабини приказки... просто е по-хубаво. Огледай се (дори ако щеш само в този форум) и ще видиш хора, които казват, че съжаляват за първия си път. Ако си с някой, който те обича, когото и ти обичаш, в момент, когато и двамата сте узрели достатъчно за това, ще ти остане прекрасен спомен и ще си много по-щастлива от други хора.
И трето, секса е голяма отговорност. Дори и да си чела много и да имаш теоретични познания (което е абсолютно необходимо, но младите момичета днес смятат, че няма нужда), той пак си остава нещо много сериозно. И едва, когато се сблъскаш с това в действителния живот, в реалната ситуация, осъзнаваш колко много означава и каква голяма стъпка си предприела.
Не прави грешката да започваш да водиш полов живот без да си подготвена за това. Ще си спестиш много, ама много патила.
When I love, I love.
МерсиПървоначално написано от swords1010
Старая се.
When I love, I love.
Съгласна съм с тебПървоначално написано от My_Dear
всичко на място казано
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Еми,кът си тъпа патка наеби са бепък дали ща остай след туй......Да
![]()
просто не стаа 2-3 пъти сте се мернали тук-там и да вземеш да го обичаш вече!камоли пък да са чукаш с него
ама всеки с принципите си![]()
Момиче, на колко години си? Смяташ ли, че един форум трябва да реши да спиш ли с някой или не?! Ти сама казваш, че е използвач, ами тогава ако искаш да влезеш в ролята на изполваната за една нощ- дерзай!
Поредната тъпанарка която не знае кво искаКат го обичаш толкова дай му си налраи кефа и да те зареже кат опаковка от вафличка