- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам ли основание да се притеснявам?
Здравейте форумциИзвинете ме ако повтарям темата,но имам едно такова въпрощище към вас...значи преди месец прайхме секс с приятеля ми ииииии аз поп-принцип съм една УЖАСНА паника бях се ъплашила дали ще ми дойде или не ..хубавото е че ми дойде...и си беше нормален цикъл 4 дена кървища на 5тия си приключи ноемално с кафявичко и така...обаче от няколко дена се скъсвам да чета материали за "цветни бременности'и такиа ми ти работи..отделно се чувстам уморена незнам дали е защото стоя до 2 часа за да уча и стажам към 8-9 сутринта..мислсите ли че имам основание да се притеснявам или не да правя ли тестоес и да ходя по гинеколози или не ?да се притеснявам ли или не ?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
If I tell you..Will you listen?..Will you stay?..Will you be here forever?..Never go away?..
Ami az msilq 4e pove4e ne trqbva da pravi6 sex, za6toto e mn opasno xaxaxaxa \/
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
Хаха. И аз имаХ същия проблем.Първоначално написано от ~Teardrop~
Сигурно съм прочела почти всичко в нета за цветната бременност, а това, че се чувстваш уморена може да е от нередовното хранене, пък и това да ставаш в 8-9ч не си е оферта.![]()
хаахахахах верно щв ме съсипе ..направо вече се виждам как ме вкарват с една красива стая с меки стени в Жълтата сградичка :P \/ и ми водат някви готини момченца , а аз им казвам неее махайте се неееее ...а за теста мдааа ...малко ме е шубе ина4е цикълът си беше нормален дългъг със коремните спазми и сичко както симу е реда..
If I tell you..Will you listen?..Will you stay?..Will you be here forever?..Never go away?..
Еййй по спокойно бе хора...нищо не става толкова лесно,колкото си мислиш...пази се нервите за по натам,когато вече наистина ще ти трябват![]()
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
ох дано![]()
аха..мерси за обяснението
пффказа, че си чела материали за цветната бременност, ама въпросът ми към теб е: ДА НЕ БИ ДА СИ ЧЕЛА ПРЕЗ РЕДОВЕТЕ БЕ МОМИЧЕ ???? навсякаде се уточнява специално за такива като теб и мен дето от сичко се панират, че при цветната бременност цикълът (който всъщност липсва) е много по - оскъден, цвета на течността е по - блед и т.н. ,и т.н. - така че спокс
![]()
абе не пропусках ама..нали съм паника...и още повече се панирах и така..мерси за отговорите
![]()
![]()
![]()
хахаахахахах...![]()
![]()
Кънио е много изискано искам нещо по-мазничко кат за мен
ам...бчх наистина много притеснена когато постнах тая тема ...колкото до цочо има много съгластни
Увери ли се вече, че нищо ти няма? След една нормална менструация няма от както да се притесняваш. Ползвайте си предпазни средства и всичко ще е ок![]()
май да :P