.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Тъпичко ;(

Тъпичко ;(

здр-те на всички будни имам следния проблем някаде около преди 2-ва часа с моето момиче направихме някакъв жалък опит за секс(и двамата сме девствени) малко тъпо стана понеже сме неопитни а и още в началото всичко тругна на маината си капута ми беше прекалено стегнат и ми беше дисконфортно а пък кат започнахме тя така изписка че я заболя (аз си мисля че бях даже прекалено внимателен) После ме успокои и каза че е добре аз малко се стреснах за нея ... и маи затова стана всичко наопаки моля за съветче от по опитните вярвам че на доста хора им се е случвало моля без ебавки и подигравки ...

Еми сега е три и половина, какво мога да ти кажа освен да те поздравя, че си направил сефтака.
    Иначе на колко сте ?

аз съм на 17 тя е на 15

Цитирай Първоначално написано от stefsi
    ГГ БОй
    Така е, така е ! Кат ви теглим един бой !

аз съм на 17 тя е на 15

Пич, значи първо трябва добре да си смажеш оная работа (т'ва сериозно, щото е по-лесно за вкарване), а също трябва и влагалището й да е добре овлажнено. Аз като правех секс с девственица преди и нея така я болеше обаче след като се смазахме добре пак я болеше и тя взе че пи някво обезболяващо, почакахме малко и след това всичко мина перфектно.
    Случвало ми се е ида се пръска с Лидокаин върху половите органи, то също намалява болката. Айде направете ги тия работи и успех ти пожелавам с мацката!

Цитирай Първоначално написано от pish0nko
    аз съм на 17 тя е на 15
    Грешката е, че никога не си си слагал презерватив сам колкото за опита.
    Да видиш как се слага, да усетиш, че стяга...
    Не си бил готов, нищо. Следващия път повече шанс.

благодаря ви мн

Ааа,сладур, не се безпокой, не е чак такъв фал... Ми то и мен ме болеше първия път...а и сега си спомням как в 8ми клас ни караха кондоми да слагаме по Био... Така че помоли мацката, тя няма да има против!И не се безпокой, че я боли, то така трябва...Чудо голямо тама като има някаква болка, и че горката, пищи, сякаш я колят!Просто е тясна отдолу и трябва да се разтегне...Давай смело, от веднъж! Ае,и успех !

дишай и запази спокойствие

Като за начало спокойно-опитайте пак, и ако трябва пак. С повече постоянтво, желание и любов ще усетите кое как рябва да е, и всичко ще си дойде на мястото. Следващия път направете по-дълга любовна игра, за да може момичето да е достатъчно добре овлажнено, и тогава действай. Късмет

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от pish0nko
    благодаря ви мн
    Заключвам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си