- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам какво да правя помогнете
моята история е малко объркана надявам се да разберете и да ми помогнете защото просто незнам какво да правя значи така :преди 2 дни скъсах с авера заради едно момче от моя клас което ма кефи на max уж и той ма харесваше ама нещо се обърка нз и май сама се прецаках ,но не всичко е дотука има едно друго момче са няма да споменавам имена което днеска ще дойде да говорим и сигурно ще иска да ходим та проблема ми е в това ,че незнам да са опрая ли с бившия,да тръгна ли с .... или да изчакам да вида к'во ще стане със съученика???![]()
ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
!!!
И как очакваш ние да ти помогнем? Ти си знаеш какви са ти отношенията към 3те момчета, кой те харесва и ти кой харесваш... Така, че сама трябва да си вземеш тва решение.
Помисли кого всъщност харесваш ти.Нищо чудно да харесваш и тримата,но трябва да определиш кой е най-добрия за теб.Задай си най-важните въпроси относно своето гадже - какво трябва да е като характер и т.н.Ето ти някои, по които да се ориентираш.
Приятелят ми трябва да:
ме защитава когато някой ме обиди/ нападне
(НЕ) крие връзката си (в училище или пред познати хора или навън изобщо)
плаща сметката
не се притеснява да ме представи на родителите си
(НЕ) ме води у тях
е мил/ любезен с мен
готин и всички да го харесват
не обръща внимание на други момичета
има/няма приятели от женски пол
има/няма кола/ апартамент/ пари - каквото и да е материално
(НЕ) тренира футбол/ баскетбол/ каквото и да е
(НЕ) иска само секс (или не иска секс изобщо)
ме обича истински
ме гушка, прегръща, целува или обратното - да не показва толкова близост
Има и още много критерии,но само за тези се сетих сега.Прецени кое от момчетата отговаря на най-много и най-важните за теб критерии и тогава ще ти е по-лесно да решиш.
Сама трябва да решиш с кого да бъдеш.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Еми как да ти помогнем, като май ти сама незнаеш към кого какво чувстваш. Изясни си чувствата и сама реши.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Milichka nie nemojem da ti pomognem ti nai dobre znaesh kak stoqt neshtata i s 3 mata i nai dobre znaesh s koi shte ti e nai dobre taka che sama napravi svoq izbor. :P
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Ти самата не знаеш какво искаш та ние ли да ти помогнем (кажем)? Избери този, който е най-подходящ за теб и който наистина харесваш![]()
>>> House Music <<<
първо разбери кфо искаш,избери си бе който те кефи повече и те заслужава
My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...
Решението е единствено в твоите ръце. Само ти знаеш какво чувстваш и с кой от 3мата искаш да бъдеш. Решавай и действай![]()
То май и ти незнаеш кво исакш...
След като и ти самата не знаеш какво искаш е по-добре да зарежеш и 3-та вместо да си играш с тях, защото тея 'игри' няма да завършат с нищо хубаво.
Oh my God ,пфф колебаеш се между трима???Наранила си бившия си - по-добре го остави да си почине от теб - както й да ти звучи тфа...Ако ти харесва съученика виж какво ще стане с него ,а ако не става с него и третия те харесва ,давай с него тогава...нз кфо да ти кажа...ама ти май самата не знаеш какво искаш..
Не обичам хора,които не энаят какво искат.А ти си точно такава.Не те поэнавам,но съдейки по темата ти е така!
Как очакваш някакви съвсем непоэнати хора,които нито поэнават въпросните 3 момчета,нито теб,нито са эапоэнати с положението да ти дадат съвет?Ние сме напълно некомпетентни по въпроса ти,эащото не сме дори и наблюдатели.В случая ние се водим непросветени и би било адски глупаво от страната на който и да било,да те съветва нещо.Просто няма как.Който и каквото и да ти каже ще е стрелба на посоки и нищо повоче.Ти сама трябва да си прецениш.
[size=7][b][u]fosse cos
horata sa kazali ako iskash da si dobre badi s tozi koito obichash ne s tozi koito te privlicha ...... dr koeto moga da citiram e "badis tozi, koito te obicha, a ne s tozi koito obichash ti
I nai-pravilnoto spored men...."obichai s razum, a ne sas sarce"
не че нещо ама искам да кажа че си ку*ва а още някой няма ли да си харесаш ей така просто да има кво а пишеш в форума...
да позная ли че си на 13?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Сама си са накофтила като си зарязала авера си зарад друг който вече не му пука.Не мисля че лесно ще ти прости....Но опитай а ако не стане стане прбвай с този третия.... оф и аз нз оправяй са
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Добре ама аз не съм съгласен по някой по точно по едно нещо:
(НЕ) тренира футбол/ баскетбол/ каквото и да е ......
Защо да не тренира ако имаш предвид че няма да има време за теб..ако наистина те обича и държи на теб винаги ще намери време.. !!
По Темата : Хмм Според мене ти незнаеш какво искаш по добре действай защото, от 3 стола да не останеш на земята което е гадно !! ...
АКО МОЖЕ maybelline да отговори на това !!
ТОВА Е ОТ МЕНЕ !!! ВНИМАВАЙ И УСПЕХ![]()
![]()
![]()
Не казвам, че ще те обичам вечно,страхувам се от вечните неща!Ще те обичам дълго,ще те обичам до смъртта....
Първоначално написано от Мо6no
+1![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
според мен е по-добре да избереш сама....но един съвет...не тръгвай с момчето от твоя клас....после като скъсате как ша се гледате секи ден...в моя клас имаше една двойка кояо бяха 7 месеца заедно и сега едва едва се търпят...
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
ae molq vi se bez obidi 4e da ne va po4vam azi sam na 15 ne na 13 ne mislq 4e tva ima zna4enie de
!!!
eee v saita moje to v toq sait vseki e moga6t ama na jivo dali 6e mi kaje6 ne6to ae trai si tam ako iska6 da ti dam adres da doide6 da mi go kaje6 v o4ite ina4e ne ta priznavam to tai vseki moje
!!!
Даже тя не знае какви са отношенията и с 3та момчета пък ние ли да знаем...хъх абе я с единия ще ходиш с 2рия ше се ебеш а 3тия ще ти е бест фр на който да споделяш всичко...Първоначално написано от OnFire
Това не ми харесва!Какво е това нещо???!!!???!!Колко момчета харесваш,изобщо сигурна ли си в нещо?Избери си този,който най-много ти допада,и който мислиш за сигурен човек!![]()