- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- едно съмнение ?!
Искам да попитам нещо от името ан една моя приятелка (понеже тя в момента няма интернет и неможе да се регистрира тук )та въпрса ми е следния тя е правила секс с приятеля си около десетина пъти този месец без презерватив,но тои не е свършвал в нея и сега на 8-ми трябваше да и доиде ,но го няма има симптоми че ще и идва но уви няма го (гърдите я болят..корема )та възможно лие да е бременна ?
ami ne mnogo qsno
6tom ne e svar6val v neq ot vazduha li 6te zabremenee?
![]()
ами да си направи тест...почти е невъзможно да се забременее щом не е свършвал в нея, ама има някаква вероятност... и все пак да си направи тест. За 3 лв няма да умре
P.S дано да не е бременна![]()
Първоначално написано от thefreak
Abe znaesh li kakvo neznam zashto se draznish s men makar da nqmam nishto protiv teb no molq te az nqmam namerenie da razkazvam lichniq si jivot i kakvo pravq
e lichi si koi e lape i koi e devstven are begai
![]()
Оффф...Аз пак ще попитам каква е възможността да се забременее от предеякулационната течност?![]()
Pcyhotic overdriven half-dead Brain O_o
мнооооооооогооо малкаи все пак я има...
Estestveno che ima risk ot zabremenqvane,sled kato ne sa izpolzvali predpazni merki,semennata te4nost moje da se otdeli neposredstveno predi eqkulaciqta,taka che neka vzeme test za bremennost i da si napravi,za 10 minuti stava gotov rezultata![]()
Никак даже не е малка...ако са уцелили точният ден на овулацията това, че не е свършил в нея не дава никаква гаранция.И все пак не мога да разбера, защо питате тук дали е възможно, като каквото и да ти казват, най-лесно и бързо е да си направи тестПървоначално написано от Poisonuos
Situatin normal-All fucked up...
Има шанс да е бременнаДа си направи тест,въпреки че вероятността е малка...но все пак да е сигурна
![]()
Правила го е 10 пъти...а чак сега е решила, че има вероятност да е бременна?![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
искам да допълня че са го правили наи-мн. за около 10 мин. и тя ми каза че не е усещала тои да се е навлажнявал ..дори са използвали слунка и сега макар че и закъснява има симптоми да и доиде (гърдите я болят)и аз мн се притеснявам за нея и нз какво да правим
а и бихте ли ми казали г/д кога настъпват първите симптоми за бременност ? след закъснението на цикъла
след седмица и 1-2 дни може да си направи тест за бременност и да разбере възможно най-рано.
иначе... през първия месец предполагам - гадене, главоболие, такива работи :>
но доста проблеми възникват именно на психо-осонова..... просто нека да не мисли за такива глупости , сама си влияе зле![]()
Щом не е свършвал приятеля и няма начин да е забременяла,поне така мисля аз.А и преди да започна противозачатъчните също с приятеля ми сме правили няколко пъти така и нищо не е ставало но...при всеки различно,зависи от много неща.По Принцип щом я болят гърдите и има симптоми трябва скоро да и дойде.Може да не и идва от притеснение...А първите симптоми не мога да кажа,но да не те плаша ти казвам че болки в гърдите,както и потъмняване на ореолата на гърдата е признак за бременност,сънливост,гаден е и др.по популярни мисля че се знаят![]()
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
веднъж като си купувахме тест за бременност с една приятелка при един гаф преди доста години и тя го пробва още вечерта (бяхме малки и тъпи).... та после прочете на опаковката отзад, че се пробвало след седмица минимум
. тогава тоя тест беше SureCheck за 3.90 лв.. ся не знам кви има :>
аз знам че тази марка тестове "Шуарчек" могат да се използват и след първия ден на закъснението така че утре ще я накарам да идем да вземем един и стискаите палци да не е наи-лошото![]()
аа, първия ден е прекалено рано. верно сперматозоидчетата сме бързи, ма ча па толкоа... по каналчетата ви нема автобуси между отделните спирки и треа се бъхтят пеша... да не е лесно !тя първо да вземе мерки да не се стига до разни гукащи самоходи (по-точно "самопълзяци"), машини за пълнене на памперси, из тях, а пък чак тогава теста..
:P
dano ne e...pi6i kvo e stanaloama mislq 4e nqma da ima problem.xixi daje da si kaja i az utre 6te hodq da si zimam 1 test4e za vseki slu4ai,makar 4e piq hap4enca ama trqq sme podsigureni
stiskaite i na men
P
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!