.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: Размера...

А аз да ви попитам, за да не пускам тема: на 14 години съм и ми е близо 15 см (не съм сигурен, може и повече, може и мааалко по-малко да е), много ли ми е малък?
    LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!

Re: Размера...

Цитирай Първоначално написано от Christian
    Бе тоя размер ми е в главата само .. правил съм секс/любов само с едно момиче, приятелката ми, но имам няква параноя... тя всеки път свършва, кеф и е всичко е наред, но аз имам чувството, че ми е малък, макар, че сантиметрите казват друго съм параноик на тази тема... и се чудя ако попадне на по-голям член дали няма да го предпочете, аз обичам приятелката си и ако го направи ... ( няма иконка за самоубииство ) все си мисля, че симулира и че ме успокоява, за да не ме нарани... кво да правя, за да разбера дали симулира, кой знае кво и се върти в главата как го прави с друг.... ;(

Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Цитирай Първоначално написано от Christian
    От дебелината не се оплаквам, мисля, че е нормална, аз и от дължината не се оплаквам хора, просто не знам лъже ли как да разбера дали наистина става това което тя ми показва или се прави...
    Такаа-на теб проблема не ти е размера,а дали приятелката ти симулира-първо: истински оргазъм не може да се симулира или поне не е лесно,дори да пъшка и да охка можеш да познаеш кога една жена симулира по движенията на тялото. При истинския оргазъм се получава едно особено съкращение на мускулите на влагалището,а някои жени понякога целите изтръпват-и това се усеща от мъжа.Но за да научиш кога конкретната жена изпитва оргазъм ти трябва малко време,моя приятел на пример безпогрешно познава кога правя опити да симулирам (не че става често) На него му е 20 см,и наистина всеки път стигам до края,с много редки изключения,така че не му мисли толкова....
    Спрете Земята,искам да сляза...

Ax... eXtra ti e ... ili preigravash ili si prekaleno kompleksiran

i az sam se pritesnqval za tova no nqma smisal vajnoto e da znae6 kak da go izpolzva6 ne mi e 19 no mislq 4e se spravqm

ох, аман от заблудени хора,не мога да разбера от къде се раждат такива

Град
    Варна
    Naistina razmerat nqma znachenie vajnoto e kak go izpolzvash... moje dati e golqm no kato ne znaesh za kakvo sluji

Мега фен Аватара на koalka
    Наистина малко се вманиатчаваш вече....Какво толкова те притеснява?Да, не може да ти е най-голям, винаги ще има по-голям, но за какво й е на приятелката ти да те зарязва само заради това, особено, когато й е хубаво?

Обиколката на пениса е по-важна от дължината, защото именно тя регистрира от чувствителните стени на вагината.

Супер фен
    Град
    Венера
    Симулира, сиг. съм.
    Какво да направиш? Самоубий се, още сега.
    Ще пробва с друг.. с по- голям, но няма да каже нищо. Нали знаеш- за мъртвите- или добро, или нищо.

Град
    Казанлък!!
    sprete ve4e s tezi temi
    ne e vajen razmera,a ka4estvoto
    Change is good!

Ае кво сте се вманиечили в тоя размер на една жена и е достатачен 8см пенис за да се задоволена че и презадоволена важно е как го правиш.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Лично моя е 27cm

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си