.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Трудно

Трудно

НЕ знам дали пускам темата в правилния раздел но ако не да я преместят . Аз съм на 14 и преди няколко седмици говорихме с майка ми затова къде да себ ръсна как и така н.т. Най - оспорваната тема беше за под мишницата . В голяма дилема съм . Имам си гадже и незнам то как би постъпило ако гаждето и няма ни един косъм под мишницата или пък да има . И в момента много се чуда . Вие как бихте постъпили или как сте постъпили . Благодаря ви предварително . Извинявам се ако темата ви притеснява . Но просто ми е малко неудобно .

Град
    Ловеч
    Въпрос на лична хигиена.. Аз не мога да се понасям с косми.. добре, че съм се метнал на някой от наще и не съм много окосмен по гърдите иначе слабините, мишниците, брадата ( :Д ) .. бръсна ги да, само краката не щото мисля, че е тъпо..
    lostinMINIMAL

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Тъпо е да ходиш с "обрасли" мишници, я сложиш някоя тениска, я някой потник и гледаш как са изскочили навънка.
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

АХа мерси на всички . Ако някой може на Лс да ми разясни как става това или ще трябва сам да се уча

Цитирай Първоначално написано от wwe11
    АХа мерси на всички . Ако някой може на Лс да ми разясни как става това или ще трябва сам да се уча
    кое как става

vsi4ko si e higiena i az se brusna ot 14 godini6en brusna si po golqma 4ast ot tqloto za momenta ne si obezkosmqvam samo gurdite gurba i rucete :P

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Абе хигиена...ти като не се поддържаш и косъм да нямаш по тялото си все тая

osven na higiena tva sa si i na li4ni navici i manatalitet tebe ako ne ti haresva i da ta karat vse taq ti sam si re6avai tqloto si e tvoe,no vse pak opredeleno na pove4eto hora im izglejda licepriqtno da nqma6 kosmi...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Мега фен Аватара на koalka
    Даммм, не е въпроса до хигиената, а как ти се чувстваш.Ако не искаш да си с косми-махаш ги, това си е твой избор.Майка ти нищо не може да направи.

az li4no:mrazq kosmi!!! i nqma da mi e priqtno gadjeto mi da e kosmqsalo,osobenno pod mi6nicite
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Повече от фен
    Аз също като повечето тук мразя косми.Някак си нехигиенично ми е, дори ме отвращава.Но смао ти можеш да решиш да ги махнеш ли или не.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    Асеновград, България
    Не е въпрос на хигиена, а въпрос на личе избор, зависи на теб как ти допада! Начините са много, кола маска, депилиращ крем, бръснене, епилация, лазерна епилация (най трайния метод), имаше и някакъв начин с електричество също беше траен, мисля!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Не е въпрос на хигиена, а въпрос на личе избор, зависи на теб как ти допада! Начините са много, кола маска, депилиращ крем, бръснене, епилация, лазерна епилация (най трайния метод), имаше и някакъв начин с електричество също беше траен, мисля!

А кой е начина който вие използвате и сте доволни и от къде мога да го закупя оттам нататък сигурно ще успея сам да се справя . А с гола маска много ще боли

Град
    Велико Търново
    пише се Кола маска
    отиваш в някой магазин и си вземаш една самобрасначка и готово, не е толкова сложно, спокойно

За препоръчване е да ги махаш..
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си