- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ......???
Лолита \/
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
0о0о0о0 ЛорчеИмаш хубаво име
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
+1Първоначално написано от CuRly Doll
яко ти е името ве,що иначе на една френдка и викахме ло като джей ло,ако те кефи казвай им да ти викат така или лори.
Лора,Лори,Лоретка,Лоретинк ,Лоретинче,Лоретинченце,Ло ретинченценце...
Лорка,Ролка,Роли,Руло,Луро.. .кой ше ме допълни? **
Лори,имаш страхотно име! Аз обожавам името Лора...Може да ти викат Лори,Лоринка,Лорси,Ло,Лоло, орче,Лоритка,Лорка,но мен ако питаш Лора си е прекрасно. Пък и повечето галени имена от името ти стават много дълги.
Лорче ми допада...
Само не ми стана ясно какво му е на имато ти?!![]()
Аз преди познавах едно момиче което се казваше ГулденБахър...
Така че не се чуди к'ви кусури да си тръсиш само...![]()
С тоя скутер най-много да ми седнеш в скута.
---->ЦЪК<----
Ами,то името ти е хубаво,ама може да ти викат Ло,Лори,Лорчик,Лоло,Лорка...
Ло, Лори, Лорси.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
imeto ti naistin ae hubavo,nqma nujda ot galeni imena![]()
Ми тъй ми :Р А и какво значение има как ти викат ... и Пенка да ти викат , се тая![]()
Wish I was as invisible as you make me feel
o0o boje ti se radvai 4e ne si krustena na nqkoiq aktrisa ot tupite sapunki po televiziqtaima6 hubavo ime,kratko e taka 4e kakto pove4eto hora v tazi teme kazaxa nqma nujda ot galeni imena az puk si4ko bix dala da imam samo 1 galeno ime ama si4ki mi vikat koi kakto si iska
![]()
![]()
Mn mn mn blagodarq na vsi4ki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Името ти е много хубаво и няма смисъл от галено.Галените имена са за цел да се избягват дългите имена(е не във всички случаи).
Хора след като помогнахте на момичето що може ли и на мене да ми помогнете....и аз се за това се нервирам-няям галено...Казвам се Луиза....![]()
abe momiche imash mn hubavo momiche..az poznavam edna koqto se kazva lora i i vikat lorche..lori i tei
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
ти напрао ме разби Размазах се от смях..""Цун Кай''брао беПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
а по темата.Имам мноу познати дето се казват Лора(за мене тфа име е велико)и им викат Ло,Лорче.Лори и т.н.А и твойто име е супер,щото мойто е Денка(доста смотано,признайте си
на на6та лора и викаме лоло![]()
Ти иСкАш С мЕн Да БъДе ТоЯ ТаНц.пО ТвОиТе УсТнИ Да БъДе МоЯ ГлАнЦ.ТаЯ ВеЧеР БеЙбИ Да БъДеШ С мЕн.Да БъДа ТвОйТа ПрИнЦеСа За ЕдИн ДеН....
Pf mn qko ime si ima6 kvo ne mu haresva6 .. pak se radvai 4e ne sa te krustili -Iorde4ka na baba si danka i de4ka![]()
![]()
![]()
Галените имена не се ли измислят ако името ти е прекалено дълго. Например Цветелина, Любимира, Десислава... Лора е досттъчно кратко име. А освен това е хубаво...
ти пък...името ти е кратко няма смисъл от лигавщини...и все пак на една позната Лора й викат Лори... къв е смисъла да сменяш последната буква не знам, ама ако ти харесва повече...