- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ......???
Името ти е много хубаво!Може да ти викат Лорка,Лоли,Лолу,Лору
Абе де да знам
Имам чувството, че стана някаква мода в тоя форум разни комплексари да пишат колко не си харесват имената само, за да се изсипе целия бг народ и да почне да убеждава колко красиви били всъщност въпросните имена. Хора, наред ли сте!? Това е име, майка му стара, не трябва то да определя теб, а ти- него. Да не говорим, че всеки един може ако помисли 30 секунди да намери поне 976875765 имена по- смотани, гадни, тъпи, смешни или лигави от неговото.
А иначе... тея лиготии с галените имена колко ги мразя... Познавах преди време хора, които си викаха на първите две букви от имената- Со, Бо, Му Ху, Фъ, Др... направо ми късаха нервите.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
яко ти е името
на стамена (аз)колко
галени имена могат да се измислят
абе я се успокой
Лоре
Лорка
Лоренце
Лорче
Лори
Лорки
Лоричка
Какво повече искаш
Ло е яко!!!Между другото името ти е УНИКАЛНО ти да зн моето... [-o<
виждам че темата е стара ама се пак ше пишаПървоначално написано от -4arovnata-
та.. що пък да ти е гадно името?аз познавам 3 момичета които се казват лора и името мн ми харесва. може примерно ЛОРЧЕ или ЛОРИ примерно...
Imeto ti e super qko, ne se izlagai, da ti vikat prosto lora![]()
![]()
![]()
На мен най-ми допада лори...Но да ти кажа да не те бърка по какъв гупаф начин те наричат твоите фр-та....Това е само временно..Знам го от личен опитВсъщност може да си измислиш истински прякор...В момента нищо не ми идва за прякори...Това просто е съкратено име
![]()
My end
It justifies my means
All I have to do is delay
I'm given time to evade
The end of the road is my end
It justifies my means
All I have to do is delay
I'm haven't time to evade
THE END OF THE ROAD!
Значи Лора, аз се казва Дора, не е много голяма разликата да ти кажа. Мойте си ми казват както си ми е името. Отделно имам разни откачени прякори, които нямат нищо общо с него. Успокой се, имаш яко име. Ако толкова държиш да ти казват на галено някак си, пробвай с Ел (от английското L ) например![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
Според мене името ти е адски готино и няма смисъл от някфи прякори...просто Лора...![]()
Името ти си е много хубаво даже, не знам какво не му харесваш. Освен това е международно (една от разновидностите е Лаура).
Могат да ти казват по-лигаво "Лор", "Ло", "Лорс"... всякакви такива.
Аз като малка се дразнех, че всички момичета в класа ми имаха имена, завършващи на "а" или "я", а моето завършва на "и", но сега го обожавам!!! ^^ :P
Лори..а бтв името ти е хубаво
Може да ти викат Лор
Ако те радва или си измисли прякор
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Познавам момиче с твоето име, казват й Лоци :P
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
LOL е супер, даже LMAO и ROFL са още по добре, абе направо ROFLMAO да ти викат![]()
На мен пък ми харесва името ти.Имам една приятелка, която се казва Лора и на галено и викаме Лори, според мен е сладко.![]()
Everything happens for a reason..
лоре ; лорче .: )
Lorksy primerno![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Името ти е много готино.Представи си ако се казваше Серафима как щяха да те наричат на галено...![]()
i az loli 6tqh da predloja ama imeto ti e huu kfo iska6Първоначално написано от _MiA_
Именцето си е много хунаво но обращението ЛОРИ е много сладко , при мен проблема е друг. Казвам се Ели но ми викат Елица (не приятелите ми) много се дразня, ако имате предложения,давайте БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Много хубаво име,яко.
Иначе могат да ти викат по прякори свързани с името,например Лорчето,Лори,Ламерката![]()
![]()
![]()
![]()
хахахахаах ххахахаха.
абе я се стегни да не си на 5 годинкиПървоначално написано от ArTanDra
пфф как ме нерват такива лапешки истории(по скоро истЕрии) тръгнала да ми реве че лигавите и фр-ки бла бла..Името ти е супер а причтелките ти са лигли според мене,не може ли с нещо по-смислено да се занимавате
![]()
П.П аз имам 2 познати с име Лора,на едната и викаха Лорка(нищо лично беше малка тогава),а на другата-Лори![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Лора?![]()
какво не ти харесва?по-добре да ти казват на прякор отколкото на галено
![]()
Първоначално написано от *berry*
![]()
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..