.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 95

Тема: ......???

Името ти е много хубаво!Може да ти викат Лорка,Лоли,Лолу,Лору
    Абе де да знам

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Имам чувството, че стана някаква мода в тоя форум разни комплексари да пишат колко не си харесват имената само, за да се изсипе целия бг народ и да почне да убеждава колко красиви били всъщност въпросните имена. Хора, наред ли сте!? Това е име, майка му стара, не трябва то да определя теб, а ти- него. Да не говорим, че всеки един може ако помисли 30 секунди да намери поне 976875765 имена по- смотани, гадни, тъпи, смешни или лигави от неговото.
    А иначе... тея лиготии с галените имена колко ги мразя... Познавах преди време хора, които си викаха на първите две букви от имената- Со, Бо, Му Ху, Фъ, Др... направо ми късаха нервите.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

яко ти е името
    на стамена (аз)колко
    галени имена могат да се измислят
    абе я се успокой

Лоре
    Лорка
    Лоренце
    Лорче
    Лори
    Лорки
    Лоричка

Какво повече искаш

Ло е яко!!!Между другото името ти е УНИКАЛНО ти да зн моето... [-o<

Мега фен

Re: помогнете плссс мразя си името как да ми казват на гален

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    ZZzravite znam 4e tazi tema e yjasno t1pa no v4era ve4erta ne6to ne mnakara da se zamislq zna4i moite fr bqxa po4nali da si izmislqt razni imena li kak da go kaja v smisal kak sa si kazvat na galeno a moto ima nali si e zabytano otvsqk1de i ni6to ne moja da se izmisli
    Mejdydrygoto se kazvam Lora

blagodarq na tezi koito sa pro4eli tazi bezsmislena tema 6te s1m vi mn blagodarna ako mi dadete nqkakvi predlojeniq
    mersi predvarittelno
    виждам че темата е стара ама се пак ше пиша та.. що пък да ти е гадно името?аз познавам 3 момичета които се казват лора и името мн ми харесва. може примерно ЛОРЧЕ или ЛОРИ примерно...

Imeto ti e super qko, ne se izlagai, da ti vikat prosto lora

Град
    Gabrovo
    На мен най-ми допада лори...Но да ти кажа да не те бърка по какъв гупаф начин те наричат твоите фр-та....Това е само временно..Знам го от личен опит Всъщност може да си измислиш истински прякор...В момента нищо не ми идва за прякори...Това просто е съкратено име
    My end
    It justifies my means
    All I have to do is delay
    I'm given time to evade
    The end of the road is my end
    It justifies my means
    All I have to do is delay
    I'm haven't time to evade
    THE END OF THE ROAD!

Град
    Horrorwood
    Значи Лора, аз се казва Дора, не е много голяма разликата да ти кажа. Мойте си ми казват както си ми е името. Отделно имам разни откачени прякори, които нямат нищо общо с него. Успокой се, имаш яко име. Ако толкова държиш да ти казват на галено някак си, пробвай с Ел (от английското L ) например
    Your pseudo sunshine I don't need.

Град
    Sofia
    Според мене името ти е адски готино и няма смисъл от някфи прякори...просто Лора...

Името ти си е много хубаво даже, не знам какво не му харесваш. Освен това е международно (една от разновидностите е Лаура).
    Могат да ти казват по-лигаво "Лор", "Ло", "Лорс"... всякакви такива.
    Аз като малка се дразнех, че всички момичета в класа ми имаха имена, завършващи на "а" или "я", а моето завършва на "и", но сега го обожавам!!! ^^ :P

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Лори.. а бтв името ти е хубаво Може да ти викат Лор Ако те радва или си измисли прякор
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    В облаците
    Познавам момиче с твоето име, казват й Лоци :P
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

LOL е супер, даже LMAO и ROFL са още по добре, абе направо ROFLMAO да ти викат

Голям фен Аватара на Ice
    На мен пък ми харесва името ти.Имам една приятелка, която се казва Лора и на галено и викаме Лори, според мен е сладко.
    Everything happens for a reason..

лоре ; лорче . : )

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Lorksy primerno
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Името ти е много готино.Представи си ако се казваше Серафима как щяха да те наричат на галено...

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от _MiA_
    името ти е мн хубаво .... може да ти викат ло както в долния отговор е написано илил Лоли нещо такова макар че името ти си е мн хубаво
    i az loli 6tqh da predloja ama imeto ti e huu kfo iska6

Именцето си е много хунаво но обращението ЛОРИ е много сладко , при мен проблема е друг. Казвам се Ели но ми викат Елица (не приятелите ми) много се дразня, ако имате предложения,давайте БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Много хубаво име,яко .
    Иначе могат да ти викат по прякори свързани с името,например Лорчето,Лори,Ламерката хахахахаах ххахахаха.

Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    ama si4ki fr si pravqt razni ligav6tini s imenata a s moeto ne stava
    Ти си доста развито дете... в детската градина и пишеш перфектно ... Може да ти измислят някакъв прякор като "Гуфи" или да ти викат Ло или Лор...
    абе я се стегни да не си на 5 годинки пфф как ме нерват такива лапешки истории(по скоро истЕрии) тръгнала да ми реве че лигавите и фр-ки бла бла..Името ти е супер а причтелките ти са лигли според мене,не може ли с нещо по-смислено да се занимавате
    П.П аз имам 2 познати с име Лора,на едната и викаха Лорка(нищо лично беше малка тогава),а на другата-Лори
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Лора?
    какво не ти харесва? по-добре да ти казват на прякор отколкото на галено

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ъх Лорче... името ти си е ок
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от *berry*
    Името ти е много готино.Представи си ако се казваше Серафима как щяха да те наричат на галено...
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си