- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ......???
Ima varianti.... za6to se ot4aivash,imeto ti e ekstra .....![]()
moje - Lori,lor4e..... tolkova varianti ima....
Ло , Лорче ..
nie trqqq gi odobrime-taka li ?Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
аз съм камелия пък ми викат гоголинатей че....
(>O_o)>
Имената са за да те наричат така.
За какво ти е галено име?
Казваш се Лора,кръстена си така и така трябва да те наричат.
За какво толкова са ви галени имена..
London Tipton
Е името ти е супер - Лора! И не е и дълго...
Аз съм Десислава и пак не ми викат по някакъв изчанчен начин - просто Десиа на Лора какво му е, да си ти викат Лора и толкоз....
Не мисля,че името ти е лошо.Напротив!Много е хубаво.Но защото трябва да ти измислят нещо друго?Защо просто да не ти казват Лора и толкова.Според мен,не ти тябва нещо друго.
Темата е стара ..ноо..само да кажа..имам една фр и тя се казва така..
Е и ние решихме да и казжаме ЛУ ..мен мноу ме радва.
п.с-Името ти е много хубаво :P
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Лу![]()
Първоначално написано от loyal_88
![]()
![]()
![]()
A mn ti e qko imeto daje! Moje vs da ti vikat. E sa primerno az sum stefani ama mi vikat styfi edin fr go izmisli! Taka 4e spox
![]()
The Prodigy = The legend!
Божееее Лора е много яко име.Най-добрата ми приятелка се казва така.Може да ти викат:Лоре,Лори,Лорче.Аз на мойта приятелка и викам на шега Йори![]()
,защото не мога хубаво да казвам Л и викам УЪ и така се бъзикам със себе си.
![]()
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
Името си е много сладко и е късичко, което улеснява. Аз ако ти кажа, че моето е от 7 букви и все пак приятелите ми го измислиха много яко на галено.Преди супер много си мразех името, защото е странно и много рядко (като казвам много значи наистина много). Но с течение на времето започнах да си го харесвам - прави ме различна.
![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Първоначално написано от sladur4etyYy
ТЕМАТА Е УЖАСНО СТАРА ........ НЗ ОТ КАДЕ И КОЙ Я Е ИЗНАМАЕРИЛ АМА ....... НА ПОВЕ4Е ОТ ПОЛОВИН ГОДИНА Е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ААА ИНА4Е ... 10X НА ВСИ4КИИ![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
И какво му има на името ти бе?Аз познавам Перуника, Султан, Артиом, Аниел, Галатея, Нивея, Йохана...Още ли не си харесваш името?
името ти е супер, аз лично много го харесвам. 2 мои много добри приятели се казват така. на едната и казваме Фло, което би трябвало да идва от лора-Флора-и така Фло.
На другата и казваме Локи, но чесно, дори аз не знам защо...Една бивша съученичка със същото име се беше нарекла Лорилай...Лори съшо е сладко. Има много вариации, все ще измислиш нещо. Аз предлагам Ло или Фломного е сладко
Успех![]()
Името ти е супер.Аз предлагам да ти казват Лорка или Лори
Много си ти е готино името...Мойта котка се казва Лора...Много хубаво име имаш
Една позната не излизала много по полянките щото хората си кръщавали кучетата много ЛОРА и като ги викали тя се обръщала![]()
темата е стара а и авторката иска да се заключи![]()