- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- не се получава:(
здравейте! аз съм едно 17 годишно момиче което от скоро....как да се изразя. "Прави опити за секс" но не се получава...преди няколко дни с приятеля ми се опитахме да правим секс но...мен мн ме болеше и спряхме....и така няколко пъти...знам че боли но болката е "неуписуема"...:~, даже мислех да отида на лекар...
някой имал ли е такъв проблем?
и някакви предложения може да кажете защо става така...мн съм притеснена![]()
мерси предварително!
И мен много ме болеше...даже мислех да се откажа ама то взе че влезе...трябва да си максимално отпусната и възбудена за да стане![]()
По-дълга любовна игра, трябва да си отпусната, достатъчно възбудена, той да действа по-бавно
Докато се спичаш заради болката, нищо няма да се получи. Ще си стегната и само ще те боли повече.
Обясни му, че ти е много притеснено. Нека той се погрижи за теб като хората.
Ти се фокусирай върху нещо друго, а не това, че много ще те боли, защото точно това си направила май, нали? Фокусирала си се върху болката. Разбери, личната настройка е адски важна. Насочи вниманието съм към факта, че сте заедно, че ти е добре с него, че го обичаш...
Използвайте допълнителен лубрикант - той също помага.
When I love, I love.
za6to ne probvate s nqkoi lubrikant..?
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Изобщо не се притеснявай, нормално си е, недей да ходиш на лекар, по-добре тясна и качествна -всяко момче го оценява!Първоначално написано от anonimna_17
![]()
Просто при следващия път използвайте някакъв лубрикант (нещо за овлажняване-смазка), например в някои презервативи (не от евтините от 20 ст.) си има пакечте с овлажнител.
Ние също го имахме малко тоя проблем и така го решихме. Пък ако някога нямате лубрикант, а сте на "зор" става и със слюнка (звучи тъпо ама действа безотказано)
И като го правите си пуснете лека музичка (някоя приятна за теб баладка) и се отпусни.. тепърва колко кеф ще видиш
Ади, успех!![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от swords1010
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Чудя се на някои как тръгват да правят секс...Верно,че опита учи и все от някъде трябва да се тръгне,но за да се стигне до полов акт преди всичко момичето трябва да е силно овлажнено.Иначе НЕ СТАВА.Все едно като си суха да се опиташ да си вкараш пръста.Еми не става.А кво остава член,при положение е с 3,4 пъти пъти по голямо фи от пръста.Смазката му е майката,трябва да си спокойна и отпусната.Стискаш ли се,нищо няма да стане.Изключвам варианта,когато някои момичета (жени) по рождение са много тясни.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
neka purvo te otvori s prust i posle pravete seks za6toto ako ti vkara 2 prusta mn po malko 6te te boli otkolko ako napravo celiq penis vkara.
pri mene taka stana.kato mi vkara 2 prusta adski mn me zabolq no bolkata trae6e nqkolko sekundi i vsi4ko be6e ok.uspeh
Работата е там че ние пробвахме всичко, и с лубрикант, и с пръсти преди това, но...мн ме боли.. просто като започнеме и аз не издържам..започвам да се дърпам и да викам от болка...За радост приятелят ми ме разбира и не ми се сърди, заштото вижда че правя всичко възможно но...
Мн се притеснявам
Ще пробваме отново, дано този път се получи. Благодаря ви за съветите!
I az bqh taka..parviq pat vob6te ne vlze to takava bolka be6e..imah 4uvstvoto 4e ma kolqt i umiram..i ve4e vtoriq pat stana to naprao bqhme na 7moto nebe 6toto i dvamata se bhqme ot4aqli..sega kato se setq 4ak mi stava sme6no ama togava mi be6e dosta pritesneno i gadno.Ne se pritesnqvai s opiti i nakraq 6te uspeete.6tom priqtelq ti te razbira tova e prekrasno.Uspeh!
xax mn qsno 4e 6te boli..ama az 6ti kaja nikoi ne e umrql ot tva... se nqkoga 6te go prejivee6. stegni se mlako i se vzemi v race ,badi myjko momi4e i iztrapi prokletat bolka VEdnaj i posle krai.. zamisli se kolko qko 6te e sled tva
ina4e az da te uspokoq.. i na men ba6 1-viq pat (kakto be6e ugovoren ne stana)Za6toto vaob6te ne iska6e da vlezne i napravo mi se reve6e maina 6tot iskah super mn da minava tva i da stignem do qkata 4astno na sledva6tiq pat se postarahme pove4e i uspqhme a daje kato me zabolq.. go nakarah o6te pove4e da mi go vkara vapreki bolkite za da se svar6va po barzo i da prodaljavame za napred da ni e po lesno..
sega ve4e si4ko e po med i maslo..
i iskreno ti go pojelavam i na teb..
'trqbva da mine6 prez ada za da se nasladi6 na raq''
a btw da ne bi na priqtelq ti da mu e po debeli4ak.. ili ti da si super tqsna..? predlagam sami4ka da se probva6 da si vkara6 prast4etata 1-2-3 kolkoto moje6 (prepora4vam v banqta). v kraen slu4ai se obarni kam genekolog
i na sledva6tiq pat kato opitate ne si misli' lel koko 6te boli' ami si kazvai 'lel kolko go obi4am' primerno ili ne6to ot sorta... a i za po udobno,sloji si vazglavni4ka pod dupeto
UsPeh i da kaje6 posle.. kak e minalo![]()
Кажи му на приятеля ти да тури по една доза естествен лубрикант (храчка) в путето ти и на кура му![]()
Първоначално написано от pitan4icata
absolutna sam saglasna s pitan4icata i pri men be6e taka neiska6e da vliza no...az bqh malko po smeli4ka i nakraq stana makar 4e naistina mnogo me bole6e... no NIKOI ne e umrql ot tazi bolkA :P USPEH I PI6I \/
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
mila nese pritesnqvai- tazi bolka minava za nqkolko minuti!zamisli se sled tova kolko straxotni 4asove 6te prekarvate s tvoq pr i mene me bole6e i to mn praviq pat no vs 6te ot6umi-prosto stisni zabi i iztari malko stardanie---->sled tova te o4akva nai-qkoto ne6to na sveta
aide uspex i vs xubavo![]()
obi4am moeto milo
Има 1 почти 100% вариант, че няма да те боли толкова, ама го ползвай в краен случай, ако нищо не стане.
Опитайте го да го правите когато си *леко* в нетрезво състояние.
Пийни си малко винце примерно или някой не толкова силен алкохол до стеоен когато ти става отпуснато и весело (но не се напивай като свиня :Р) и пробвайте.. тогава хем по-ще си отпусната, хем по-малко ще те боли... действа..
Обаче по-добре приятеля ти да не е в това ссътояние, че да не напрай случайно била.. се пак ако му е за 1 път.... да внимава.
Не звучи мн романтично ама...
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ами сигурно ако те предразположи както трябва и те накара да мислиш не за болката,а за възбудата,мисля,че няма да те боли толкова.Не е болка за умиране,според мен,но всеки е различен.Успех!![]()
Изпитан метод. И да го вкара изведнъж, а след това да остане малко вътре...и оттам да кара нежно и да гледа да не го изкарва...Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Възможно ли е да бъде по-красиво?
при мен не стана като пробвахме..само 1път пробвахме но явно съм прекалено тясна..и честно казано знам че ще ме боли много но предпочитам да ме боли и да стане отколкото да не се получи и втория път защото таака е мнооого гадно![]()
![]()
![]()
Както казваше една "вайййййййййй вай вай" .... Лубриканти мубриканти пияни трезви .... С пръсти му е майката ! Пробвайте следното (тествано дори болката беше колкото от леко потупване) Почнете с пръсти, всяка вечер с 1 пръстче той да си играе с тебе да те лиже и така в продължение на 1-2 дни . После 2 пръстчета, и т.н. Има момичета, които са твърде тесни и трябва изключително много внимание, време, нежност и подход. Ми я си представи напиеш се той те "люби" и на сутринта като станеш да те боли толкова, че да не можеш да ходиш ? Пробвай го това и можете ако нещо не влиза като хората нека си сложи 1 презерватив на ръката, смазката е повече и с 1 пръстче за отрицателно време ще те "оправи". Ае успех !
Има много подходи как да преживееш страха и болката
само нетрябва да се отказваш лесно,вариантите са много
и както чета по-горе са ти ги обяснили много подробно.
От теб се иска само едно,да не мислиш за абсолютно нищо,да не се
филмираш и напрягаш излишно защото няма да бъде в твоя полза.
Успех и по нататък да пишеш как беше![]()
И аз имах този проблем.
При мен работата беше, че не ставаше да влезе. Мисля, че по добре ще е първо с пръстчета, да може да свикнеш.И примерно поне 4 5 пъти само с пръсти. След това, когато решите да действате, бъди максимално отпусната, не се притеснявай, вземете си лубрикант и задължително презервативи /по-лесно ще влезе/ Ако успее да влезе, колкото и да те боли изтрай, не е болка за умиране.Ще те боли първите 5 минути .. успех