- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- не се получава:(
ше умираш....
Голяма деградация ...
"Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...
Спокойно, напълно нормално е. При мен опитите бяха около 5-6, преди да се получи.....Трябва да съсредоточиш вниманието си върху това да се отпуснеш максимално, защото то ти е рефлекс да се стегнеш и трябва да си наложиш да изтърпиш. Неприятно е, но няма друг начин. Айде успех![]()
Защо ли си мисля че след 1вия опит всеки друг ще те е по-страх болката да не е по-голяма![]()
Малко повече шпакловка ше свърши работа![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Ами щом ти е за първи път.. нормално.. а може и да си суха или неговия член да е ...голям. На първо време използвайте лубрикант!.. за да влезе по елснодокато се поразтвориш.. и малко гглупаво ми се струва "ми търпи там..после ще дойде хубавото" това нищо не и гарантира. както виждате опитали са се няколко пъти но болката е била неуписема*. та мила нека той се постарае да т енавалжани повече и изпозлвайте лубрикант. . плюс 1 и за това да си *леко* в нетрезво състояние за да те отпусне повечко
![]()
не знам...много е гадно като си "тясна там долу" нали от личен опит го казвам.. а и ако партньора ти не е от най-опитните още по-лошо![]()
ние още не сме пробвали втори път..нз вече...![]()
Темата е от 2007 и има почти същата малко по-надолу.