xax mn qsno 4e 6te boli..ama az 6ti kaja nikoi ne e umrql ot tva... se nqkoga 6te go prejivee6. stegni se mlako i se vzemi v race ,badi myjko momi4e i iztrapi prokletat bolka VEdnaj i posle krai.. zamisli se kolko qko 6te e sled tva

ina4e az da te uspokoq.. i na men ba6 1-viq pat (kakto be6e ugovoren ne stana)Za6toto vaob6te ne iska6e da vlezne i napravo mi se reve6e maina 6tot iskah super mn da minava tva i da stignem do qkata 4ast no na sledva6tiq pat se postarahme pove4e i uspqhme a daje kato me zabolq.. go nakarah o6te pove4e da mi go vkara vapreki bolkite za da se svar6va po barzo i da prodaljavame za napred da ni e po lesno.. sega ve4e si4ko e po med i maslo..
i iskreno ti go pojelavam i na teb..
'trqbva da mine6 prez ada za da se nasladi6 na raq''
a btw da ne bi na priqtelq ti da mu e po debeli4ak.. ili ti da si super tqsna..? predlagam sami4ka da se probva6 da si vkara6 prast4etata 1-2-3 kolkoto moje6 (prepora4vam v banqta). v kraen slu4ai se obarni kam genekolog

i na sledva6tiq pat kato opitate ne si misli' lel koko 6te boli' ami si kazvai 'lel kolko go obi4am' primerno ili ne6to ot sorta... a i za po udobno,sloji si vazglavni4ka pod dupeto

UsPeh i da kaje6 posle.. kak e minalo