.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Какво да тренирам?!

Значи ходя на фитнес от доста време и не мисля да спирам,обаче ми се тренира и някакъв боен спорт.Моля ви разяснете ми какво точно представляват карате,таекуондо,джудо и всякакви боеве,за които се сетите. [-o< А и незнам дали ще мога да се справя и с фитнес и отделно с други тренировки,кой боен спорт е най-не натоварващт?
    Да се опитваш да промениш някой,който никога няма да бъде различен от това,което е...

Ами аз ти предлагам да се запишеш на "тае бо"!Това е нещо средно между аеробика, бокс и самозащита Не съм ходила, но мисля да се запиша
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    Ами аз ти предлагам да се запишеш на "тае бо"!Това е нещо средно между аеробика, бокс и самозащита Не съм ходила, но мисля да се запиша
    Да това е за жени или лиглиовци забрави да споменеш.
    Към автора: В гугъл всичко има.
    - Всички авто-части на едно място!

tae bo az sum momi4e i nikoga ne go bih trenirala. Az predlagam taewon-do. to e sravnitelno nov sport smesica ot karate i o6te tam niakoi. V moia klub se nabliaga pove4e na fizi4eskoto natovarvane/.I e ve4er mnogo e priatno. kato vzeme6 niakoia stepen(kolan) triabva da trenira6 i sparing(kraka) i Box (za rucete)

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от jiji123
    taewon-do. to e sravnitelno nov sport[/size]
    Цитирай Първоначално написано от devil_girls_
    ТАЕКУЛОНДО
    ХААААААААААААААААААА!!!!!!!!!! !
    - Всички авто-части на едно място!

TAEKWON-DO da kakvo mu ima???

Запиши се на бокс, на мен лично много ми допада (момиче съм)

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    Момичето пита за спорт, който да не е много натоварващ, а тае-бо тренира всички мускули на тялото. По-добре да избере или фитнеса или тае-бо, иначе ще се претоварва прекалено много според мен.
    Потърси в гугъл за различни бойни спортове и избери този, който най-много ти допада

ПП. И аз ще се записвам на тае бо
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Аз съм за бокса...тея тае-бота али бали...нещо не са ми на сърце

Таеклон-до, много го обичам, мн. разтоварващо ми действа.А за ТаеБо това е смесица между таеклон-до и аеробика самото име го подсказва.
    What Goes Around Comes Around

Таеклон-до, много го обичам, мн. разтоварващо ми действа.А за ТаеБо това е смесица между таеклон-до и аеробика самото име го подсказва.
    What Goes Around Comes Around

в таеобото няма според мене никаква зюащита ... но всеки мисли различно добро е .. наистина и подръжа хубава фигурата

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Мега фен
    Град
    София
    И аз съм за бокса, с един приятел ходихме известно време, ама нещо много лесно ми тече кръв от носа, та спрях, иначе си е зарибяващо

az s1m za tae-bo dop kolkoto znam moq poznata trenirashe i vleze v super forma za mn kratko vreme (1 mesec) mislq i az da se zapisha \/

HEIIIIIIII NIAMA ni6to ob6to m/u taebo i taekwon-do taebo e ligav6tina a taekwon-do ne. nali kogato vzeme6 po-visoka stepen zapo4va6 da igrae6 i box i sparink tova hi4 ne mi prili4a na taebo

Голям фен
    xodi si na fitnes, u4i i se razkarvai s priqteli. nedei da stava6 maniak na tema tqlo
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си