- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Имам "паласки" и корем
Ами значи от многото теми мисля че повечето знаят че съм на 13 години!Обаче имам "паласки" и корем
това е причината че не се харесвам с никаква блуза.Леля ме веднъж ми каза купи си обрач и като го въртиш така мястото се масажира но това за мен е невъзможно!
Моля да ми кажете други неща с по-бързо действие! \/
P.S Като ви казвам паласки и корем да не си помислите че съм някоя свиня!
т.1 и т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Дори и да си свинка, няма лошо.
Вземаш една гиричка, шише с вода или пък дамаджанка с вода и започваш да се навеждаш настрани. Коремни преси също можеш да правиш по 4 серийки 10-15 повторения. Повдигане на крака също е полезно.
И спри с тези паласкоправещи фафли![]()
wtf
em da koremnite presi sa dobro re6enie a i taka kat kaje6 korem i palaski
mi dai pic za da ti kajem![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
probvai s koremni presi , namali sladkoto i maznite hrani , mojej i da bqgash , ako hodish na fitnes popitai za uprajneniq na gladiatora
Паласките не се образуват главно от много ядене. Стомаха става от това. Тъй като там долу са ни яйчниците и често ходим с голи кръстове организма си натрупва сланина, за да ги топли, защото те са много чувствителни. Така че, за да избегнеш допълнително натрупване се обличай-хем ще си здрава, хем няма да ти изкачат сланини над дънките на лято. А иначе и аз имам същия проблем и всеки ден правя по 100 коремни преси и въртя обрач![]()
qde6 3 pati na den zakuska 8 iili 9 ,obqd 12 ili 1 ,ve4erq do 8 nai kasno i porciite da sa malko po malki i malko sport i ne6tata 6te sa 6
помагат ли ти изобщо коремните преси наистина аз сам правила супер много пъти с месези и въпреки това някак си не сам доволна от ефеткаПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Ми естествено,че няма да си доволна..... СПРЕТЕ ДА ДАВАТЕ СЪВЕТИ БЕЗ ДА СТЕ КОМПЕТЕНТНИ! Пак ще повтарям както в 5372357252 теми досега които се написаха по този въпрос! Корем не се сваля с коремни преси. От коремните преси само ви се оформят мускулите, но не се топят мазнините и така винаги ще си имате паласки и мазнини, като слушате тъпите лапета дето чули,недочули от някъде и вече дават съвети....! Мазнините около корема се свалят с кардио тренировка (по 30 мин. на велоергометъра (колелото), бягане 30 мин... вие си избирате каква да бъде тя), и НВД (ниско въглехидратна диета). Вече са написаха много мнения по темата,така че който иска да се посъветва как да си направи НВД да ми пише на личния!Първоначално написано от Water_lili
![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
По този начин не си сваля паласките, а ги превръща в мускули, и пак си остават! Повдигането на краката от вис е упражнение за долната част на корема (оформя долните коремни мускули).Първоначално написано от Овесения
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Щом казваш...ама аз съм си доволна от резултатаПървоначално написано от HouseSoul
![]()
ходи на плуване или някакъв друг спорт, прави коремни преси 3-4 пъти седмично и яж по-малко би трябвало да помогне, при мен действа, а за паласките нз, обаче ако носиш боди мисля че няма да си личат
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
мерси за мнението и аз отдавна минах на тичане, просто се чудех дали само при мен не функционира с коремнитеПървоначално написано от HouseSoul
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Пич, понятие превръщам в мускул няма! Не спори по-хубаво, за да не се почувстваш конфузно след спораПървоначално написано от HouseSoul
.
wtf
И аз така!(Е,друг е въпроса,че всичко в тренировките,било то кардио,фитнес,домашни упражнения или каквото и да е,опира до ПОСТОЯНСТВО!!!)Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Даааа...вафличките са голям враг на слабото тяло!...ако са по много де!Първоначално написано от Овесения
![]()
Аре искам да загубя спора! И не съм ти на годините че да ми викаш пич! Ся кво хванал си се за 1 думичка и ко , мускула не се превъща,тои си си расте, искал съм да кажа да расте повече... Занимавам се с фитнес и бодибилдинг от 5 години, 2 от който професионално, слушам те... ? Какво друго грешно съм казал?Първоначално написано от Овесения
![]()
Ти си могъщ войн-културист. Не се отличаваш с кой-знае какви знания за 5 години. Ако си про за какъвто се представяш глупави грешки като по-горната не би трябвало да съществуват.
По-хубаво не надувай свирката, че много разбираш нещата. Аз не мога да се похваля с 5 години, нито пък, че се занимавам професионално. Това ми е хоби, също се занимавам с този спорт, но за лично удовлетворение.
Адски си прав, че коремна мускулатура се стяга с горните упражнения, но мазнина се гори винаги, когато се провежда кардио дейност в организма. Тоест, когато сърдечната дейност се увеличава.
wtf
Упражнения без кардио тренировка водят от 0,7 до 2,6 % топене на мазнините ... (тоест само коремни преси или наклони с дъмбели и т.н.) ако тези данни удовлетворяват госпожиците да си правят само коремни и да чакат да свалят нещо ... не мога да разбера за какво спорим в момента?
Em nqkoi kazvat che vsichko stava s dieta,nqkoi kazvat tochno obratnoto-samo uprajneniq.Az se sprqh na uprajneniqta i veche 1 sedmica gi pravq i ima sysvsem malyk,no efekt.Otnosno koremnite presi chetoh che 30 na den sa dostatychni,razpredelqsh si gi 3 pyti po 10 i taka.. razrovi se v internet malko tam trqabva da ima poveche info![]()
За корема препоръчват гроздова диета, а за паласките нямам представа!
Кардио. И понеже не всеки може да си позволи фитнес, най-евтино и ефектно е тичане по стълби. И ходене също, но ефекта е по-малък![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Коремни преси, обръч(не знам защо категорично го отказваш), танци, въртеливи движения, около кръста. Никакво газирано, по-малко хляб, сладко и пържено. Повечко течности.
До тука както гледам само HouseSoul си има понятие за какво става дума(което ме изненадва, защото от коментарите му съм останал с впечетлението, че не води най здравословния живот). Той го каза, ще го кажа и аз и ако не намери още някой да го повтори, пък поне някой наистина да си го набие в главата: ТОПЕНЕТО НА МАЗНИНИ С КОРЕМНИ ПРЕСИ Е МИТ!!! Тези, които си мислят, че са свалили нещо от пресите - грешка. Или сте имали малко мазнини на корема и пресата просто се развила или сте сваляли несъзнателно.