.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

PLS помогнете

Занчи играя The sims 8 in 1 и някой може ли да ми каже като ми свършат парите какво да правя?
    Казват, че имало някакъв код... ама кде да го напиша... помагайте плс

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Ае с код не е интересно пращай ги на работа...
    What you give is what you get!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    - Всички авто-части на едно място!

Е да ама проблема е че нямам пари да им купа нещо, а те неискат да си търсат работа преди да им го купа?!
    Нищо не разбрах от сайта... кажете някой код ... плс?

Тва с кода е много глупаво ... като го напишеш и имаш пари за сичко,не ти тряя да им търсиш работа и играта се обезмисля на половина За тва по-хубу си джиткай там без код ... по-вълниващо е

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
    Е да ама проблема е че нямам пари да им купа нещо, а те неискат да си търсат работа преди да им го купа?!
    Нищо не разбрах от сайта... кажете някой код ... плс?
    Сайта е супер елементарен.
    Трябва да си извънредно прост за да не го схванеш.
    Не стига, че е чийтар, ами и мързелив чийтър... тц тц тц....
    - Всички авто-части на едно място!

Имам още един въпрос.... значи като си създавам сЕмейство и под чертите на характева отдолу пише BIO ... кво трябва да напиша там?
    Ааа и като са семейство мъж и жена ... защо не искат да се целуват?

Голям фен
    Град
    Констанц
    Имам още един въпрос.... значи като си създавам сЕмейство и под чертите на характева отдолу пише BIO ... кво трябва да напиша там?
    за да почнат да се целуват или квото и да е било не е достатачно да са само семеиство трябва да си говорят и постепено да изградят връзка помежду си и да се харесват,иначе е все едно са някви съквартиранти които много много не се интересуват от другия ,не спят и в едно легло тогава маи
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    Шумен
    На Био пишеш каквото искаш за семейството, измисляш му "предисторията" , примерно как са се запознали, макар че ти не го знаеш - твориш си на воля :P
    Начи, нз като на моя симс ли си правиш семейства, обаче като ги измислиш хората нали и те се нареждат пред нещо като стена и тогава натискаш ъгълчето че семейството е готово. При мене има е идно над ъгълчето "family tree" или нещо от рода, където им правиш връзките, майка и баща, дъщеря или син и т.н. И после в къщата трябва да си говорят, да общуват, да гледат заедно ТВ примерно и такива неща.

Тоя симс от де си го дръпна? За паролата трябва да потърсиш на сайта там откъдето си го свали. пише я сиг някъде надолу, нз. И за да я приложиш трябва да натиснеш едновременно ctrl, shift и C и горе на екрана на симса ти излиза поленце, където да я въведеш и после натискаш enter. Мисля че паролата за парите на всяка вариация на симс 2 е различна, за тази на твоя симс не зная нищо
    Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg

Град
    Шумен
    Мисля, че я намерих http://www.teenproblem.net/f/viewtop...d416f3e90657e3
    Дано да е вярна .
    Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg

rosebud като напиша ми дава 1000 долара ... ама там пише че има някакъв който дава 50 000 .... а тваа... motherlode, motherload или "motherLode" не стават...някой зае ли го?

rosebud като напиша ми дава 1000 долара ... ама там пише че има някакъв който дава 50 000 .... а тваа... motherlode, motherload или "motherLode" не стават...някой зае ли го?
    За Sims 8 in 1

Град
    Pink Paradise
    Симс 8 в 1? В тия 8 версии има ли Симс 2? Щото motherlode или там както беше, е само за Симс 2. Демек най-новата версия.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си