- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- изправяне на коса
tadam
cool
s 6ampoani i balsami ne stava.ima nekfi ama efekt po4ti nqma.nai dobriq na4in e s presa.as sy6to sym s kydrava kosa i povqrvai mi opitvala sym kfo li ne no ne stava.samo presa..tfa e na4ina
Sunsilk pusnaha seriq shampoan i krem za izpravqne-no dali deistvat neznam.Edva li shte stane samo s edno kremche...
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
То това кремче на Сънсилк на права коса не помага, а за къдрава няма смисъл да говорим. Решението е преса за коса или сешоар. Няма друг начин!
Има разни серуми за права коса, но те само спомагат ефектът на пресата, някак си фиксират правата коса, но не седи твърдо, както с лак. Конкретна марка не мога да ти кажа- трябва да питаш във фризьорски салон, но определено марката не е Сънсилк, и цената си е доста доволна.
Аз много яко си изгорих косата преди 2 години и се наложи почти цялата да я одрежатЗатова вече не ползвам преса за коса
![]()
Ми значи и аз мога да ти кажа,че без преса или сешоар няма да стане.Аз ползвам един серум за изправяне на yunsey и съм много доволна,понеже косата ми остава за по дълго време права,а по принцип е кадрава,но го ползвам в съчетание с преса.Иначе sunsilk е пълен боклук!
ЖИВЕЙ ТАКА,ЧЕ ЕДИН ДЕН ДА ТЕ Е СРАМ ДА РАЗКАЗВАШ,НО ДА ТИ Е КЕФ ДА СИ СПОМНЯШ......
А пробвали ли сте с ютия???Мн яко става само,че градусите трябва да са намалени и задължително да има кърпа или нещо от сорта в/у косата.![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Адски мн гори косата, пък и това е доста остарял метод. Пресата е доста по-съвременен вариант.Първоначално написано от _BoSSy_
![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
На мен мн ми вършеше работа,то че гори косата я гори, но ако знаеш как точно да я използваш(не случаино споменах кърпата и градусите по-горе),няма да има проблем..Първоначално написано от Seniorita
![]()
ММмм и аз не мисля чв с това на Сънсилк би станало нещо...аз лично си я изправям с преса и за да не я изгарям още докато е мокра мажа върховете с един крем- води се термо-изглаждащ крем на Лореал е и откакто го ползвам нямам проблеми с пресата -не изгаря дори и нацъфтелите крайчета \/
Само преса е решението.Ако започнеш да я използваш, шампоаните, които си взимаш ще трябва да са за изтощена коса.Elseve има много хубава серия.
изправената коса е миналата година.вече всичко клони към естествено-от цвета до формата.
не знам как се престрашавате да излезете на улицата така,моята преса е отдавна забравена в шкафа
you should kill yourself >=D
Незнам каква е тенденцията,ама със сигурност няма да излезна на улицата без да съм си изправила косата...
А относно темата - освен преса няма друго спасение...
zashto si gorite kosite s presi ??? Az do predi godina redovno q izpravqh ama se izgori adski mn i iztanq ... sega syjelqvam za koeto zashtoto imah mn hubava dylga kosa ..moqta e mnogo kydrava i vinagi sym iskala d e prava .. i az misleh che nqma drug nachin osven s presata dokato ne se nauchih da izpolzvam pravilno seshoara :P zashto nqkoi pyt vmesto da hvanete presata ne probvate da si slojite maska bez otmivane ili balsam v kosata sys zaglajdasht efekt i sled tova da q izsoshite s krygla chetka mn poveche mi haresva na men taka otkolkoto da si gorq kosata s presa... pyk i se polucava po golqm obem kato e sys seshoar ... s presata obemyt se gubi![]()
Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...
sas iutiq e nai dobre az ot okolo godina vseki den q izpravqm s iutiq i i nqma ni6to prosto polzvai podxranva6ti produkti![]()
![]()
![]()
![]()
mila.. edna poznata se izpravqshe s iiutiq seki pat kato se izkape i se izpravq " zashtoto stavalo mnogopo barzo otklkoto s presa.." i predi 2 sedmici e vidqh vav friziorskiq salon i nqma da poznaesh kfo i beshe ostanaalo ot kosata - NISHTOOOO imahse 5sm kosa.. i to na nishto ne prili4ashe izgorqla ama da vidish izgorqlo .....taka 4e deistvai si sas presa... zashtoto shte hodish i ti s peruki dokato ti porasne kosata i pak nqma da e sashtata kakto prediПървоначално написано от _BoSSy_
![]()
шампоан май наистина няма но ако имаш преса земи си кристали за коса и си прави редовно маски и така .. няма да имаш проблеми
и аз съмс една гадна коса... отгоре права надоло къдрава.. ужас...отгоре съм сплескана... и за тфа и в училище ми викаха "пудела"а косата ми е мн гъста.. сега се изправям с преса пресата ми е съвсем обикновена на елит 25лв струваше сис помням и използвам кристали за коса... нямам проблем за сега...
а за други продукти колкото и да съм пробвала не става.. относно кръглата четка и сошоара... аз сама не мога да се изправя така трябва някой да ми помогне... и за тува не го и правя...
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
ОО..не на мен косата ми беше достатъчно изгоряла от пресите(с ютия се изправях преди година-две),едвам си я възтанових..беше голяма мъка..Сега само се сплитам за обем или си я суша надолу с главата.Първоначално написано от LuDa_po_TaRkaN
Незнам но с шампоан и балсам няма да стана най-добре със сешоар или преса.
ama...taka kato ne si izmie6 balsama ne ti li se omaznqva mn byrzo kosata?Първоначално написано от roskbbb
a 4etkata kolko e golqma?za6toto moqta ne e mn golqma iii nakraq ne moje da se izpravi
![]()
...DaMn tHiS GuY cAn MaKe mE MeLt...
еми можеш да пробваш да я изправиш със четка и сешоар и после да я намажеш със приглаждащ балсам или още докато е мокра да и сложиш такъв