.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

трябва ми помощ !:)

na4i iskam da va pitam kak da se samoobiq po nai bezbolezniq na4in?plz ne mi davaite akul 4e ne si zaslyjava,4e 6 pravq glyposti ili takiva n6!naprao ve4e mi pisna.a i sry 4e obarkah kade da q sloja.a iskam sa samoobiq zaradi edin tapanar koito ve4e 3 meseca reva za nego i ne moa si go izbiq ot glavata

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Единствения начин е като пораснеш
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    У нас
    Най-безболезнения начин да се убиш,е тва не го бях чувал \/ =D> мухахаха,то така или иначе си решила да правиш глупост,хвърли се от някой блок само 3-4 секунди ще гледаш земята и ще осъзнаеш в тези секунди че си направила глупост =D> но ще е късно

az p1k s1m revala za edin pomiqr 2 godini -e zareji az gi prevazmogvam..........i ne mi puka.sega ve4e te za men revat.
    cool

т.12 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

И ПОСЛЕДНО-МИЛИЧКА, ТИ НЯМА ДА СЕ САМОУБИЕШ...няма да ти наливам акъл в главата, но по този начин няма да постигнеш нищо.
    Предполагам, че на твоята възраст и точно с тая ценностна система единственото, което искаш и мислиш, че ще постигнеш е, че ще го нараниш и ще си отмъстиш за всичката му причинена болка.Ако ще си гадна го накарай да страда по друг начин, по който ще можеш всеки ден да виждаш отвратената му и презрителна физиономия...

kfi sa teq gluposti e 6se symoubiva6 zaradi mom4e..ti luda li si???tfa pyk e nai-golqmata glupost kyqt sym 4uvala-"nai bezbolezneniq na4in da se samoubiq"..No Comment prosto..

Повече от фен Аватара на suantito
    Незнам то начини много ама не се беси, защото се напикаваш....

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Цитирай Първоначално написано от suantito
    докато чакаш ли?

Ти самата казваш, че е тъпанар... какъв смисъл тогава да се самоубиваш за него?

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    докато чакаш ли?
    Като се обесиш не че ще ти пука ама се пак...

Impuls.bg

Град
    Там, където е сърцето...
    Страдала 3 месеца и ще се самоубива, страдала съм много по-дълго време и има хора които са страдали много повече от теб, но не са се самоубивали. Виж какво не всичко в тоя свят е рози, трябва да свикваш че няма винаги да си щастлива. Ти още от сега като мислиш за самоубийства как ще се справяш напред в живота?! Избий си тея мисли от главата и не се прави на жертва, сега ти е гадно но ще видиш ще ти мине и тогава ще се чудиш как си могла да мислиш за самоубийсвто.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен Аватара на maybelline
    Най-безболезнения начин да се самоубиеш? Начинът е да пораснеш.Така вече няма да си малко дете,което мисли и говори глупости - какъв по-хубав начин да изчезнеш от това да се появи зряло момиче на твоето място?Изисква повече време от наркотиците или ножът,но е най-приятния начин.Дори изходът е прекрасен.

Мега фен
    Град
    София
    Ако имаше сериоэни намерения да се самоубиеш,нямаше да пускаш теми иэ форумите-това е ясно на всеки.И ти го энаеш.Може би просто търсиш съчувствие.Еми имаш го.Съчувствам ти мнооого.
    А и само да добавя-3 месеца са нищо.
    Абе предполагам не си на повече от 11-12,така че просто не си трови детството с такива неща.Има много време пред теб эа лъбов,момчета и всичко останало.
    [size=7][b][u]fosse cos

ъЪ никой от тук не се е самоубивал,че да знае кой метод точно е най-безболезнения(шега ;] ) , а и за някакъв....загубеняк-няма смисъл,не е единственото момче на света

Иначе не си режи вените ;> ако си твърдо решена да се самоубиваш,което ме съмнява
    The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.

Град
    Търново.... Велико Търново
    т.12 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

така слушай моя съвет въжето камъка и тичаш към най близката дълбока река като си скубеш косите и крещиш и скачаш или въжето липата и дърпаш.еййй бъзикам се да не ме послушаш верно,недей да се излагаш няма смисъл чак от такива глупости
    My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Стига драми, живота ти продължава и без "тъпанара" нали?
    >>> House Music <<<

Да ти кажа честно с умственния багаж си за никъде Щяла да се самоубива зарад момче ... дето го ревала 3 месеца... Апфф... Само да те питам .. какво ще спечелиш като се самоубиеш ?! Или и ти не знаеш ... Ама въпреки всичко прави каквото искаш .. самоубий се.. АКО ИМАШ СМЕЛОСТ Тъпи Tийн-ове
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ела да те самоубия

Ама как ли пък не да се самоубие хах.
    Wish I was as invisible as you make me feel

И все пак ако се самоубие всички които писаха в тази тема са някакъв вид съучастници Баси верно че нема да се самоутепа ама пък как може да й давате съвети
    Мълчи уа критйен !!!

Абе какво става тука, как така ще се самоубиваш? И то заради "тъпанар", както сама го наричаш... Да ти кажа - в тоя живот тъпанари мноооого, ако заради всеки се самоубиваше по едно момиче, вярвай ми, че на света жени няма да останат... Предполагам, че повечето от нас са имали взаимоотношения с такива "индивиди",при това по няколко, ама за вземем всички да се убиваме ли? На мен примерно ми с е е случвало два пъти...Е, щом пиша това, значи все пак не съм се самоубила...
    Казваш да не ти даваме акъл, ама тъй като гледам всички това правят... е аз как да не се включа Така де ставаше дума, че и аз съм ревала за не един а двама, и не 3 месеца, а по една година за всеки... Знам какво ти е, знам че си се предала, но живота не свършва с едно момче- прсто не си заслужава. Мен ако питаш не мисли за самоубийство, ами излез с високо вдигната глава, усмихни се на света - животът ти едва сега започва... И ако видиш въпросния "тъпанар", не му обръщай внимание, не му говори, преструвай се че го няма... Не можеш да си представиш израза на очити му, когато те види жизнерадостна и щастлива, все едно нищо не е станало. Е кажи ми не си ли заслужава да живееш, за да видиш този ужасен поглед, защото той ще бъде ужасен, че въпреки всичко ти си победила.
    И си мисля че това не е само мое мнение...
    Ами това беше от мен, аз само ти дадох съвет. Оттук - нататък всичко е в твои ръце!!!

Не се самоубивай защото душатати ще отиде право в ада...

Impuls.bg

т.12 от Правилника!

Стига глупости! Вземи се в ръце и си избий глупавите мисли за самоубийство от главата! Най-лесно е да сложиш край на живота си... по-трудно е да се изправиш срещу трудностите в него и да се опиташ да ги преодолееш!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си